mam taky napad. skoro kazdy pozna halbot (nebudem uvazdat sajtu je to zname vacsine dufam a komu nie tak je lama, hehe), a ma kusa serie ked si pozriem ten topic s obrazkovymi ftipmi a dve stranky za sebou su vsetko kopie z halbota. to cloveka akurat naserie.
navrhoval by so pravidlo nepridavat obrazky z halbota lebo si to tam moze kuknuta a myslim ze navstevnosti hojka to neuskodi, skor pomoze (moj uhol pohladu).
skuste ludia vy povedat ze ako sa vam to pozdava ci predsa je to len nutne davat tie obrazky aj tu? ako to vnimate vy?
Pravidlo pre sekciu Vtipy > Obrazkove vtipy
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: pravidlo pre sekciu vtipy -> obrazkove vtipy
a naj je ked nejaka lama z halbota zozbiera 20 obrazkov a rozhodi to do troch prispevkov a este napise ze "ved som to nemohol dat do jedneho".ZAP napísal:mam taky napad. skoro kazdy pozna halbot (nebudem uvazdat sajtu je to zname vacsine dufam a komu nie tak je lama, hehe), a ma kusa serie ked si pozriem ten topic s obrazkovymi ftipmi a dve stranky za sebou su vsetko kopie z halbota. to cloveka akurat naserie.
navrhoval by so pravidlo nepridavat obrazky z halbota lebo si to tam moze kuknuta a myslim ze navstevnosti hojka to neuskodi, skor pomoze (moj uhol pohladu).
skuste ludia vy povedat ze ako sa vam to pozdava ci predsa je to len nutne davat tie obrazky aj tu? ako to vnimate vy?
Takychto spamerov mam v <!> K-
A potom cumis na pri*ebane macky a psy a to ma byt akoze vtipne?
Dalsia super skupina je taka co ide na ten web a upne foto co je tu na fore stranku dozadu lebo ho ina lama predbehla...
No keď ste takí paranoidní, že všetky obrázky na hojku sú z halbota a ak nie, tak obrázky z hojka idú na halbota, tak by sa tá téma mala úplne zrušiť a miesto nej iba link na halbot. Nie všetko sa točí okolo halbota.
Si ráno prečítate v novinách SME článok o návrhu zákona tety Tomanovej a poobede o tomto čítate v Pravde. Teraz akože Pravda prebrala článok zo SME?
Je blbosť pridávať sem každý obrázok z halbota, ale to keď od niekoho emailom dostanem niečo vtipné, tak začnem listovať v halbotovi neviem koľko rokov dozadu, či to tam náhodou nie je?
A takých ľudí ako Old Dirty Bastard musíte brať s rezervou. 
Si ráno prečítate v novinách SME článok o návrhu zákona tety Tomanovej a poobede o tomto čítate v Pravde. Teraz akože Pravda prebrala článok zo SME?
Je blbosť pridávať sem každý obrázok z halbota, ale to keď od niekoho emailom dostanem niečo vtipné, tak začnem listovať v halbotovi neviem koľko rokov dozadu, či to tam náhodou nie je?
Co je to halbot? Radsej nech kazdy zvazuje a pridava naozaj len tie obrazky, ktore mu pripadaju najviac vtipne, t.j. ak napr. dostane mail s 20 obrazkami, nech v ramci jedneho prispevku prida naozaj len tie najlepsie! A hlavne... Pridavajte obrazky ako prilohy alebo ako thumbnaily cez imageshack (vid INFO). V opacnom pripade riskujete, ze post bude bez upozornenia zmazany.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito: http://halbot.haluze.sk/