Neviem hrat cs...
-
Smoke1212
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Neviem hrat cs...
Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ? 
-
cORP.
Addict
Re: Neviem hrat cs...
tak toto dufam nemyslis vazne to ti mame ako poradit aby si sa zlepsil ? proste zacni trenovat kolko hras tyzdenne ? a tak povedz lebo hrat dva roky mozes aj tak ze to hras raz za mesiacSmoke1212 napísal:Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ?
-
Enduro3333
Medium Professional
ide o tu metodu .musi poznat naspamät tie najčstejsie mapy kempovacie pozicie ukryty a podobne ....dalej musi vediet odkial najčastejsie vybehnu nepriatelia a podobne a preventivne tam strelit par nabojov (takto sa mi podarilo par peknych killov... preventivne som streli par nabojov do brany a v tne moment tam vbehol typek a schytal head shot)...... dalej ide o to ake mas rychle reflexi .... ked utakš mier na na miesto kde čakas alebo predpokladas nepriatel ze vybehne a mier na uroven krk/hlava čupni daj dva tri naboje a utekaj chvilku na stranu a pritom zase strielaj proste pri prestrelkach na kradsie a stredne vydialenosti si moc nečupni lebo tak sa stanes lahky staticky terč proste rob rychle ustupky do stran a nedavaj davky nauč sa pripadne nabinduj si rychlu strelbu po jednej gulke .......
Vsetko ostatne je trenig trenig trenig ...
Vsetko ostatne je trenig trenig trenig ...
-
triple
Guru wannabe
dalšia nepostrádateľná súčasť sú slúchatká? bez nich ani na krok.. daj si kvalitné slúchatká na uši a nauč sa počúvať... fakt veľmi pomáha ked už si to vyčekuješ kvalitne tak budeš presne vedieť kde sa nachádza.a dáš aj cez stenu...ja tiež ešte niesom na tom tak super (myslím tu stenu) ale na vlastné oči som to videl.. jeden frend si iba tak čupí a počúva otáča sa zrazu kukne na stenu a jeden náboj a head shot ....
-
p4ra
Redeemer
triple, gathering je nieco v zmysle, ze sa nazbiera 10 roznych ludi, podeli sa do teamu A a teamu B a hraju nieco, ako clanwar. Proste teamova hra, ale ako trening. Myslim, ze na Quakenete bol channel #cs.gathering.cz? Alebo tak nejako. Ja som to za cias CS, ked som hraval vyuzival vela.
Eru, vela znamena dobre vybavenie. Ak si na zlej technike dobry, na kvalitnej budes 2x tak dobry.
Eru, vela znamena dobre vybavenie. Ak si na zlej technike dobry, na kvalitnej budes 2x tak dobry.
-
rixo
Light Professional
ja mam mys genius netscroll gulickovu,nemam sluchatka.a pritom som nebol najhorsi.ak poznas server anachronix,co je podla mna dost silny server s dobrymi hracmi tak tam som byval v prvej petke vascinou.chce to trening,niekdo hraje najskor pol roka s botmi niekdo od zaciatku po nete s ludmi,hravaj mixy,chodievaj na tazke servery kde sa budes zdokonalovat...
uninstal, predaj steam a usetris tolko casu, ze ti budu CSkari zavidiet. alebo ak vazne chces silou mocou hrat, tak skus hladat servery, kde su mapy ake vyhovuju tebe. ja som tiez v duste alebo takychto medzi poslednymi a ked si dam buzzkill kde sa hra 3 vs 3 tak som vzdy na prvom mieste. niekomu idu take mapy a niekomu ine
-
R1k1nko
Darca
zas pozor ked som vyrastal tak boli gulickove mysky CS verzia 1.1 a ked uz dosla 1.5 tak som dostal opticku mysku a vtedy rozdiel citit bolsirmisoturbo napísal:sak trenuj, ja mam obycajnu mysku za 400 abo 500 sk a hraje sa mi v pohode... nehral som este csko na nejakej profesionalnej, aku maju hraci, takze neviem aky je rozdiel.
( co tu vlastne porovnavam
-
MP4-27
Guru wannabe
blbosti co tu pisete
ja mam komosa co je v druhom CS klane a ma mysku len za 500SK ale s nastavitelnym DPI a hra to postupne na 1200 az 1600 DPI ale ide o postreh samotneho hraca ako si vytvori vlastny skill...
on hra brutalne CS a to preto lebo sa ho ucil hrat na UT 2004... potom sa mu CS zdalo POMALEEEEEEEEE..
Dalsia vec je mat rozlisenie bud 640: 480 alebo 800:600 kvoli velkosti postaviciek profici tak hraju tak berte to ako radu
ja mam komosa co je v druhom CS klane a ma mysku len za 500SK ale s nastavitelnym DPI a hra to postupne na 1200 az 1600 DPI ale ide o postreh samotneho hraca ako si vytvori vlastny skill...
on hra brutalne CS a to preto lebo sa ho ucil hrat na UT 2004... potom sa mu CS zdalo POMALEEEEEEEEE..
Dalsia vec je mat rozlisenie bud 640: 480 alebo 800:600 kvoli velkosti postaviciek profici tak hraju tak berte to ako radu
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Neviem hrat cs...
Nič si z toho nerob. Ja som vedel hrať CS, verziu 1.1 (v tých časoch som bol taký menší king, no možno aj preto, že CS nebolo veľmi rozšírené). Prišla verzia 1.3 a už to išlo so mnou dole vodou. K aktuálnej 1.6 (je ešte aktuálna, nie?) mám trošku väčší cit ako k 1.5, no stále je to na bode mrazu.Smoke1212 napísal:Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ?
Nemusíš byť skiller v CS. Nemôže každý ním byť. Preto nechávam priestor ostatnej (už beztak preplnenej) CS hráčskej obci.
Miestami mi výraz Counter-Strike pripadá otrepaný