Neviem hrat cs...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neviem hrat cs...

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ? :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem hrat cs...

Príspevok od používateľa cORP. »

Smoke1212 napísal:Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ? :?
tak toto dufam nemyslis vazne to ti mame ako poradit aby si sa zlepsil ? proste zacni trenovat kolko hras tyzdenne ? a tak povedz lebo hrat dva roky mozes aj tak ze to hras raz za mesiac :?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

zaklad uspechu je kvalitna myska na dobrej podloske...aspon u mna to pomohlo ale teraz enviem ako som na tom CS som nepustil uz dlho :-)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

sak trenuj, ja mam obycajnu mysku za 400 abo 500 sk a hraje sa mi v pohode... nehral som este csko na nejakej profesionalnej, aku maju hraci, takze neviem aky je rozdiel.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ide o tu metodu .musi poznat naspamät tie najčstejsie mapy kempovacie pozicie ukryty a podobne ....dalej musi vediet odkial najčastejsie vybehnu nepriatelia a podobne a preventivne tam strelit par nabojov (takto sa mi podarilo par peknych killov... preventivne som streli par nabojov do brany a v tne moment tam vbehol typek a schytal head shot)...... dalej ide o to ake mas rychle reflexi .... ked utakš mier na na miesto kde čakas alebo predpokladas nepriatel ze vybehne a mier na uroven krk/hlava čupni daj dva tri naboje a utekaj chvilku na stranu a pritom zase strielaj proste pri prestrelkach na kradsie a stredne vydialenosti si moc nečupni lebo tak sa stanes lahky staticky terč proste rob rychle ustupky do stran a nedavaj davky nauč sa pripadne nabinduj si rychlu strelbu po jednej gulke .......
Vsetko ostatne je trenig trenig trenig ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dalšia nepostrádateľná súčasť sú slúchatká? bez nich ani na krok.. daj si kvalitné slúchatká na uši a nauč sa počúvať... fakt veľmi pomáha ked už si to vyčekuješ kvalitne tak budeš presne vedieť kde sa nachádza.a dáš aj cez stenu...ja tiež ešte niesom na tom tak super (myslím tu stenu) ale na vlastné oči som to videl.. jeden frend si iba tak čupí a počúva otáča sa zrazu kukne na stenu a jeden náboj a head shot ....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kvalitna mys, podlozka a sluchatka su zaklad. Potom dobra konektivita, sustredenost, vola a trening. Trenuj vela, hraj gathering alebo vela treningov s klanmi.

Popritom pozeraj videa spickovych hracov, uvidis vela trikov a tipov a pojde to. Ale kazdopadne to chce prax.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj videa sú seper vec. ich pozeram ako serial hehe
len pre info čo je to gathering vôbc netuším
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

mam mys za 300 Sk, nemam podlozku ani sluchatka a aj tak niesom najhorsi. takze tym to asi nebude... :) treba cvicit skor.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

triple, gathering je nieco v zmysle, ze sa nazbiera 10 roznych ludi, podeli sa do teamu A a teamu B a hraju nieco, ako clanwar. Proste teamova hra, ale ako trening. Myslim, ze na Quakenete bol channel #cs.gathering.cz? Alebo tak nejako. Ja som to za cias CS, ked som hraval vyuzival vela.

Eru, vela znamena dobre vybavenie. Ak si na zlej technike dobry, na kvalitnej budes 2x tak dobry.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja mam mys genius netscroll gulickovu,nemam sluchatka.a pritom som nebol najhorsi.ak poznas server anachronix,co je podla mna dost silny server s dobrymi hracmi tak tam som byval v prvej petke vascinou.chce to trening,niekdo hraje najskor pol roka s botmi niekdo od zaciatku po nete s ludmi,hravaj mixy,chodievaj na tazke servery kde sa budes zdokonalovat...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

uninstal, predaj steam a usetris tolko casu, ze ti budu CSkari zavidiet. alebo ak vazne chces silou mocou hrat, tak skus hladat servery, kde su mapy ake vyhovuju tebe. ja som tiez v duste alebo takychto medzi poslednymi a ked si dam buzzkill kde sa hra 3 vs 3 tak som vzdy na prvom mieste. niekomu idu take mapy a niekomu ine
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som si kôli cs kupoval Logitech mx518 a je to úplne o niečom inom

BTW...som zabudol asi tak v januáry ked som ich kupoval bola za 1700,- Sk
Prílohy
strašný shock
strašný shock
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja hram na genius myske za 200sk, podlozka latkova za 20 Sk, sluchatka za 100Sk z tesca a vedel som to hrat...radsej skonci lebo len prides o nervy
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

sirmisoturbo napísal:sak trenuj, ja mam obycajnu mysku za 400 abo 500 sk a hraje sa mi v pohode... nehral som este csko na nejakej profesionalnej, aku maju hraci, takze neviem aky je rozdiel.
zas pozor ked som vyrastal tak boli gulickove mysky CS verzia 1.1 a ked uz dosla 1.5 tak som dostal opticku mysku a vtedy rozdiel citit bol :) :) ale gulickova VS opticka :D
( co tu vlastne porovnavam :D )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Raz zainvestuj poriadne a budes mat pokoj. Na tomto hravam ja, ale uz nie CS, ale Americas Army. :)
Prílohy
MX1000
MX1000
G15
G15
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

blbosti co tu pisete :!:
ja mam komosa co je v druhom CS klane a ma mysku len za 500SK ale s nastavitelnym DPI a hra to postupne na 1200 az 1600 DPI ale ide o postreh samotneho hraca ako si vytvori vlastny skill...
on hra brutalne CS a to preto lebo sa ho ucil hrat na UT 2004... potom sa mu CS zdalo POMALEEEEEEEEE..
Dalsia vec je mat rozlisenie bud 640: 480 alebo 800:600 kvoli velkosti postaviciek profici tak hraju tak berte to ako radu :wink:
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

Moja klavesnica...Mys je uz taka stara,ze nieje na nete.Opticka od genius,ale stara...
Prílohy
Moja klavesnica
Moja klavesnica
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Neviem hrat cs...

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Smoke1212 napísal:Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ? :?
Nič si z toho nerob. Ja som vedel hrať CS, verziu 1.1 (v tých časoch som bol taký menší king, no možno aj preto, že CS nebolo veľmi rozšírené). Prišla verzia 1.3 a už to išlo so mnou dole vodou. K aktuálnej 1.6 (je ešte aktuálna, nie?) mám trošku väčší cit ako k 1.5, no stále je to na bode mrazu.

Nemusíš byť skiller v CS. Nemôže každý ním byť. Preto nechávam priestor ostatnej (už beztak preplnenej) CS hráčskej obci.

Miestami mi výraz Counter-Strike pripadá otrepaný :? .
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Smoke1212 napísal:Moja klavesnica...Mys je uz taka stara,ze nieje na nete.Opticka od genius,ale stara...
hh...taku mam aj ja...a mys za 300,- :)...tiez nejaka genius-ka :D
Napísať odpoveď