tomu nechape ziadny win necita iba tu chybu vyhodi--==[ RA ]==-- napísal:Myslel som aky typ Intel, AMI, Phoenix alebo take nieco ako typ biosu. A ked ti vypise tu chybu s tym suborom tak predtym ti musi bootovat Win, ci nie?
boot failure
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ked mas nastavene bootovanie z mechniky tak tam vloz CD WinXP ale uisti sa ze je bootovacie, inac to nepojde. Niektore CD niesu bootovacie a tie sa musia spustat cez spustaciu disketu z priecinka I386 prikazom winnt.exe ale to neviem isto, uz nemametam presne som to robil velmi davno.Sk1llord napísal:tomu nechape ziadny win necita iba tu chybu vyhodia ten bios pozre uz zajtra...
-
GIGABYTE
King
to cd je bootovacie ja som sneho win preinstalovaval uz viac krat...--==[ RA ]==-- napísal:No ked mas nastavene bootovanie z mechniky tak tam vloz CD WinXP ale uisti sa ze je bootovacie, inac to nepojde. Niektore CD niesu bootovacie a tie sa musia spustat cez spustaciu disketu z priecinka I386 prikazom winnt.exe ale to neviem isto, uz nemametam presne som to robil velmi davno.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No ked ti rovno pise ze chyba mu subor vo wine, tam mam tu jednu teoriu ale je dost zvlastna. Som sa stretol s takym pripadom ze dotycny mal LCD monitor a obrazovka sa mu spustila az potom co mal na vyber profily uzivatelov. Nevidel ani bootovanie winu ani nabiehanie POSTu. Ak mas nastavene bootovanie z mechaniky a medium vovnutri tak pri spustani CD chce aby si stlacil ENTER aby sa zacalo bootovanie z CD/DVD mechaniky. Mozno to upozornenie nevidno lebo monitor je v tu dobu este cierny. Skus iny monitor alebo stlacaj ENTER po zapnuti PC. Ine ma uz fakt nenapada, nastavene je vsetko, CD je in ale aj tak nejde...Sk1llord napísal:to cd je bootovacie ja som sneho win preinstalovaval uz viac krat...
-
GIGABYTE
King
no ok skusim tak uz zajtra, a moze byt zly aj hdd?--==[ RA ]==-- napísal:No ked ti rovno pise ze chyba mu subor vo wine, tam mam tu jednu teoriu ale je dost zvlastna. Som sa stretol s takym pripadom ze dotycny mal LCD monitor a obrazovka sa mu spustila az potom co mal na vyber profily uzivatelov. Nevidel ani bootovanie winu ani nabiehanie POSTu. Ak mas nastavene bootovanie z mechaniky a medium vovnutri tak pri spustani CD chce aby si stlacil ENTER aby sa zacalo bootovanie z CD/DVD mechaniky. Mozno to upozornenie nevidno lebo monitor je v tu dobu este cierny. Skus iny monitor alebo stlacaj ENTER po zapnuti PC. Ine ma uz fakt nenapada, nastavene je vsetko, CD je in ale aj tak nejde...
-
GIGABYTE
King
už som pokročil jednu mechaniku mi uiz rozpoznalo jedna sa o cd -rw mechaniku , mam atakabel modra koncovka je v doske siva je v tej cd -rw mechanike a cierna je v hdd , ako mam docielit aby mi rospoznalo este ostavajuce dve mechaniky , z tej cd-rw sa da uz bootovat windows , ale chcem aby isli aj tie dve mechaniky ,ako ich mam pripojit k maticnej doske ???
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
To akoze dobre chapem ze mas 3 mechaniky? Ak hej tak jedine ten HDD a tu mechaniku co ti uz naslo nechaj tak a na druhy kabel pripoj obe ostavajuce mechaniky a malo by to ist.Sk1llord napísal:už som pokročil jednu mechaniku mi uiz rozpoznalo jedna sa o cd -rw mechaniku , mam atakabel modra koncovka je v doske siva je v tej cd -rw mechanike a cierna je v hdd , ako mam docielit aby mi rospoznalo este ostavajuce dve mechaniky , z tej cd-rw sa da uz bootovat windows , ale chcem aby isli aj tie dve mechaniky ,ako ich mam pripojit k maticnej doske ???
-
GIGABYTE
King
ano mam tri mechaniky... a mechaniky uz bezia, len zase mam problem ze my nenaslo ziadny hdd--==[ RA ]==-- napísal:To akoze dobre chapem ze mas 3 mechaniky? Ak hej tak jedine ten HDD a tu mechaniku co ti uz naslo nechaj tak a na druhy kabel pripoj obe ostavajuce mechaniky a malo by to ist.
-
Šu-Do
Redeemer
podla toho co ti pisalo o tom chybajucom subore tak ti staci dat repair.. ono ho nahodi naspät a mozes sa vratit do svojho stareho winu...
BTW nehaj si jednu mechaniku.. daj si ju ako MASTER.. HDD tiez ako MASTER a kazde na inom IDE kabli...
a ked budes mat vsetko hotove tak si nehaj len 2 mechaniky. newiem na co su ti tri
BTW nehaj si jednu mechaniku.. daj si ju ako MASTER.. HDD tiez ako MASTER a kazde na inom IDE kabli...
a ked budes mat vsetko hotove tak si nehaj len 2 mechaniky. newiem na co su ti tri
-
GIGABYTE
King
no tak ak som spravne pochopil tak si mam na jeden kabel dat iba hdd a na drhy jednu mechaniku ak master a druhu ako slave?Šu-Do napísal:podla toho co ti pisalo o tom chybajucom subore tak ti staci dat repair.. ono ho nahodi naspät a mozes sa vratit do svojho stareho winu...
-
Šu-Do
Redeemer
machanika.. napojis ju na jeden IDE KABEL... ten ktory ide z dosky.. a nastavis tu mechaniku ako masterSk1llord napísal:no tak ak som spravne pochopil tak si mam na jeden kabel dat iba hdd a na drhy jednu mechaniku ak master a druhu ako slave?
ten druhy IDE kabel co ide z dosky zapojis do HDD a HDD das tiez ako master..
najprv to ries takto... potom ked sa dostanes do winu tak potom budeme riesit dalej...
-
GIGABYTE
King
no momentalne som sa dostal k bootovanie hdd mam rozdeleny na dve cassti na d mam win a na c mam zalohovane data...c my ukazalo ako dobre naformatovane vo fat23 a d ako nezname taqk teraz to mam naformatovat znovu a prist o vsetky data ulozene na d???Šu-Do napísal:machanika.. napojis ju na jeden IDE KABEL... ten ktory ide z dosky.. a nastavis tu mechaniku ako master
ten druhy IDE kabel co ide z dosky zapojis do HDD a HDD das tiez ako master..
najprv to ries takto... potom ked sa dostanes do winu tak potom budeme riesit dalej...
-
Šu-Do
Redeemer
pocuj.. ked ti napisalo ze nezname tak to znamena ze je nealokovana cize nenaformatovana... mas tam pisane aj ze kolko je volneho a zabrateho miesta ??Sk1llord napísal:no momentalne som sa dostal k bootovanie hdd mam rozdeleny na dve cassti na d mam win a na c mam zalohovane data...c my ukazalo ako dobre naformatovane vo fat23 a d ako nezname taqk teraz to mam naformatovat znovu a prist o vsetky data ulozene na d???
no takto... na D mas WIN... a pise ze tam neni nic.. cize neni jednotka vobec sformatovana.. to znamena ze si si zmazal particiu s WINOM... to sa mne raz stalo.. mam super kill CD... CD original od maticnej... stala sa mi taka vec ze som to skusal nabootovat.. v okamihu ako som to nabootoval tak mi to zmazalo celu particiu s WINOM.. particiu C:\ mam to aj overene lebo hned po novej instalacii winu som to skusil znova... a spravilo to iste.. jednoducho to zmazalo...
staci ti teda formatnut D:\
a formatuj do NTFS
po formate ti nabehne instalacia Winu..
BTW ked das rychly format tak je to behom par desiatok sekund... ked das normalny format tak to moze trvat aj par minut.. len aby si vedel..
uz si one prisielSk1llord napísal:taqk teraz to mam naformatovat znovu a prist o vsetky data ulozene na d???
-
GIGABYTE
King
a uz my je to jedno.. data su v **** disk je naformatovany pc ide skoro ako predtym, len ak zapnem pc vsetko ok ale pred nacitanim systemu vyhodi na monitore taky biely pasik a ten ked sa naplni zacne nacitavat system, no a este cim sa mozem pochvalit je nizsia teplota pc treskol som tam dva ventilatoryŠu-Do napísal:uz si one prisiel
-
GIGABYTE
King
no ten win co som pisal my cely spadol neako sa my to podarilo napojit naofrmatovat znova komplet cely disk islio to asi 30 min pc zamrzol win znovu padol, disk čudne vrnží-strasne na hlas take cudne zvuky. v biose my neukazuje ziadny disk,ani pri bootovani systemu tak neviem co s nim je. asi odisielŠu-Do napísal:skus to tu (priloha) je to v ovladaci paneloch, jazyky
BTW = By the wat (mimochodom)
ten biely pasik robi aj mne... ale trva to asi tak max 2 sekundy..