Problém s grafickou kartou
Problém s grafickou kartou
môžete mi poradiť: stiahol som si asi 2 staršie hry ale obe mi vypísali že nemožno spustiť lebo moja grafická karta nepodporuje Pixel Shaders v. 1.1, ale ja mám G force 4 MX 128MB RAM 128Bit a najnovšie ovládače, nie je to nová grafická ale ved to nie sú najnovšie hry! neviete mi poradiť nejaký trik ako to obísť ale čo s tým? a odpoveď , že kúp si novú grafickú si nechajte:) diki
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pixel Shader ma az grafika GeForce4 4400 Titan, na tej by to uz malo ist, vsetky co maju oznacenie MX tak na tych to nepojde. A tiez zalezi aj od hry, niektore hry su prisne vyblokovane ze ked nemas urcite technologie na grafike tak ti ta hra nepojde. Potom su hry ktore to vedia aj bez toho ale nenastavis tam vyssie detaily ako odlesky a take...
Stavim sa ze jedna s tych hier bol Prince of Persia The Sands of Time... Ta hra nepojde ked nemas aspon verziu 1.1
Stavim sa ze jedna s tych hier bol Prince of Persia The Sands of Time... Ta hra nepojde ked nemas aspon verziu 1.1
-
krija
VIP
skus toto: http://www.3dcenter.org/atuner/index_e.php
dokaze to emulovat graficku kartu, ktoru nemas
je to soft emulacia, takze to je pomale. za pokus to ale stoji.
///vsetko podstatne najdes pod tlacidlami opengl extra a direct3d extra.
dokaze to emulovat graficku kartu, ktoru nemas
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Dakedy som skusal nieco take ale ako hovoris je to pomale a este k tomu myslim ze mi to robilo take veci ze napr, vodu, meč a ine veci co sa mali lesknut som jednoducho nevidel. Ale aspon som to rozbehal ale o hratelnosti sa velmi hovorit nedalo. Ale za pokus to stoji, aspon som videl videa v hrekrija napísal:skus toto: http://www.3dcenter.org/atuner/index_e.php
dokaze to emulovat graficku kartu, ktoru nemasje to soft emulacia, takze to je pomale. za pokus to ale stoji.