Creative Zen Nano Plus

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jonym
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Creative Zen Nano Plus

Príspevok od používateľa jonym »

potrebujem na neho nejake firm.. ktory by mi spravil vacsiu hlasitost lebo mne to ide len do 25 a inde som videl uz aj do 40 volume....preto sa cem spytat ci nevieme o nejakom firm ktorym to zmenim... dik.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pripajam sa k ziadosti :)
Zatial som to riesil tak, ze som zvysoval hlasitost samotnej mp3ky cez Audacity. :)
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

neviem ci je totto co potrebujete ale nasiel som totto http://us.creative.com/support/download ... _14_03.exe
jonym
Light Expert
Light Expert

drdi21 napísal:neviem ci je totto co potrebujete ale nasiel som totto http://us.creative.com/support/download ... _14_03.exe
joo to je tam najnovsi firm ale neverim ze sa pri nom zvysi hlasitost.. tam pisu ze len prida radio ktore bolo pri nizsom firm odobrate
Gothar
Moderátor
Moderátor

drdi21 napísal:neviem ci je totto co potrebujete ale nasiel som totto http://us.creative.com/support/download ... _14_03.exe
Bohuzial to nie je ono, tento FW je od vyrobcu a ten zvysenie hlasitosti zatial nepridal
Added Features or Enhancements:

* Adds FM recording (for players with firmware 1.13.03).

Fixes:

* Enables your player to detect downloaded audio tracks after your player is formatted using FAT32 (Windows Vista RC1 and above).
Chcelo by to nejaky neoficialny FW :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

malicky dotaz mozno OT: ked nahras neoficialny FW nestratis tym zaruku???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Skolacik napísal:malicky dotaz mozno OT: ked nahras neoficialny FW nestratis tym zaruku???
Predpokladam, ze ano, ale tazko sa to dokazuje :)
Mna osobne to netrapi, viem, ze tomu prehravacu sa uz nemoze nic horsie stat ako sa mu stalo a stale chodi, takze pohoda :)
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

skuste a uvidite.
jonym
Light Expert
Light Expert

ved presne je uz jedno ci ma zaruku alebo ne hlavne nech to dobre hraje ten firm co je tu hore som ted nahodil nezlepsil nic viditelne... fakt keby tu niekto hodil nejake neoficialny ..isto nejaky. je leboo nemoze tak potichu hrat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak docital som sa, ze tato stupnica bola dostupna pri starsich FW, ale potom ju zmenili na 0-25. Teraz treba zohnat originalny FW vo verzii 1.12.01
Ale nie som si isty, ci to nie je iba na zjemnenie stupnice. Pretoze ako taky by mal mat prehravac urcitu maximalnu hodnotu zosilnenia zvuku a ta sa neda prekrocit.
//tak to bude este inak...v svojom mam totiz verziu 1.10.04 a mam stupnicu do 25
ale ked to chces hlasnejsie, tak si zozen sluchadla s malym odporom :)
jonym
Light Expert
Light Expert

GothaR napísal:Tak docital som sa, ze tato stupnica bola dostupna pri starsich FW, ale potom ju zmenili na 0-25. Teraz treba zohnat originalny FW vo verzii 1.12.01
Ale nie som si isty, ci to nie je iba na zjemnenie stupnice. Pretoze ako taky by mal mat prehravac urcitu maximalnu hodnotu zosilnenia zvuku a ta sa neda prekrocit.
//tak to bude este inak...v svojom mam totiz verziu 1.10.04 a mam stupnicu do 25
ale ked to chces hlasnejsie, tak si zozen sluchadla s malym odporom :)
jj ja ked som ho kupil mal som 1.10 a stale bolo len do 25 aj ked som mal 1.11 aj ked ted 1.14 ziadna zmena
Napísať odpoveď