Chodil som na gympel, nebolo tam zle, ale uz never more. No a cakam na polovicu septembra, kedy sa dostavim do budovy Pravnickej fakulty Univerzity Komenskeho v Bratislave. Tesim sa velmi moc na vysokoskolsky zivot. Uvidime co to da. Ale som rad, ze som navstevoval gymko. Takze tak
Akú školu naštevujete, alebo...
Momentalne si uzivam najdlhsie prazdniny v zivote
Chodil som na gympel, nebolo tam zle, ale uz never more. No a cakam na polovicu septembra, kedy sa dostavim do budovy Pravnickej fakulty Univerzity Komenskeho v Bratislave. Tesim sa velmi moc na vysokoskolsky zivot. Uvidime co to da. Ale som rad, ze som navstevoval gymko. Takze tak
v ktorom si rocniku? chodis na intrak? Inak ze tam mate veselosandstorm napísal:ja na SPS Jozefa Murgasa ... ze vraj jedna z 5ich najlepsiiich elektrotechnickych skol na slovensku.... CHA CHA pekna chu****...
O tej slovencinarke som tiez poculsandstorm napísal:co sa mi nepaci ???? myslis vazne tuto otazku ... hmm dobre stavam keazde rano ako curak o 6.00 a chodim domov o 4 bo byvam vo zvolene ... nenaucia ta tam ani chu*a ..bo vacsina profesorov su tam zakomplexovany curaci co vedia iba 5 davat ale bo sa vykecavat z uplnych chu**** potom ti povedia aby si si to nastudoval sam ... a uz aj ked sa to naucis tak ti bu*erant plesaty povie ze si "lajdak" a da ti motivacnu 4
kazdy si tam myslize ten jeho predmet je najdolezitejsi a musis ho vediet na spamet + kazdy den mam 7 hodin cize mam volneho casu na rozdavanie
a o praxy ani nehovorim .. pride majster do dielne ..boha chlapi zuby somsi zabudol ..pride o 2 hodiny ozraty ako tela oznamkuje ti vyrobok a ide prec!!!!!
o tom ze nas je v triede 32 chlapov ani nehovorim ...
ta skola bol najvacsi omyl mojho zivota!!!!
ja neviem v kolkom rocniku si ... asi prvak ked si este tak optimista...
jedine co je na tej skole dobre su sietove technologie ,obrazova technika a slovencinarka
Ale Prioritas nerikejPrioritas napísal:tu
jaaaaj to bola pohodka, same volnospanoo napísal:ja si momentalne "vychutnavam" studijne volno lebo za tyzden mam maturit..ale navstevujem Gymnazium Viliama Paulinyho Totha v Martine..spokojnost???nerad studujem podla nasich hlupych pravidiel..bud sa byfluj alebo ...
//zuzka: používaj UPRAV
Ano zuzi, mas pravdu, SRY nenapadlo ma to vtedy, dik za opravu
akhy mha zmysel takheto pisanie?piskota224 napísal:som na gympli..no neni to az thake zle...lepsie jhak zakladka o sto precent
ak to chces sifrovat pouzi md5, ak nie, tak tak skus trosku ledskejsie.
zaduol som nick, sry, ale niekto tu pisal, ze gympel 100krat lepsi ako zakladka. no neviem si to nejako v reale predstavit.. ved na zakladke sa absolutne nic nerobi. to je len taka 9 rocna dovolenka. na gymply sa tusim aj uci, tak fakt nechapem...
-
papillonbubu
Expert