co sa tyka toho karmanu...mno majtel nestiha,malo par ludi problemy,ale preto by som ho urcite nevylucil....si zober tak ze ma 10 ludi problemy a este 90 povie ze ich malo a vobec s karmanom nic nemali...
karman mal naj problemy s tym ze trvalo (ale vzdy dali - aspon co ja viem) kym poslu peniaze ak dany tovar uz nemali : riesenie:neplatit dopredu - a to neplati len pre karman.
tuti napísal:mohol by som poznat vas nazor na toto
ak ti ide hlavne o videa tka ta nepotesim tieto mp bezia na starom cipe a udajne nemam to z vlastej skusenosti na tom sekaju videa a vsak niektory povedia ze seka niektory nie osbne si myslim ze je to celkom dobry mp
Mam ten 2gb evolve a celkom som s nim spokojny vydrzi prehravat filmy nejakych 6-7 hodin a hudbu ovela viac len co je blbe je asi ovladanie inac v poho a p.s. ked ho bude kupovat moze si rovno kupit nove sluchatka pretoze maju kovovy zvuk a tie videa niesu bohvieco ale ujdu
baterka poviem tak ze pri videu neviem este som entestoval ale
pri mp3 je to okolo 20hodin vydrzala mi celu cestu z bieloruskeho metropoli minsk az do ziliny a to sme este dlho stali na hraniciach
jurino88 napísal:baterka poviem tak ze pri videu neviem este som entestoval ale
pri mp3 je to okolo 20hodin vydrzala mi celu cestu z bieloruskeho metropoli minsk az do ziliny a to sme este dlho stali na hraniciach
akym sposobom sa to prosim ta nabija? lebo cital som nejaku recenziu a moc som z toho nepochopil
Creative Zen ma oproti tomu mojmu vybratemu emgetonu o 15h mensiu vydrz... o 1K drahsi.. Emgeton ma dialkove ovladanie TV, nejaky hry a kktinky.. Skvely zvuk a celkom dobre sluchadla.. Nevidim dovod prco brat radsej creative.
Pripadne hodte este nejaku alternativu. vravim ze mp4 sracky nepotrebujem a nechcem, je to pre mna zbytocnost.
tuti napísal:akym sposobom sa to prosim ta nabija? lebo cital som nejaku recenziu a moc som z toho nepochopil
no nabija sa to cez pc das kabel do mp3 a do pc a nabijas
ale ja to nabijam tka ze som si kupil nabijacku 3v1 za neakych 250sk mas tma nabijacku do zastrcky a aj do auta a este aj na ipod
Uz mam doma CREATIVE ZEN V PLUS 2GB. ma to ceske menu, nastavitelne menu, mozete si nastvavit co sa bude zobrazovat atd...
video prehrava v poho... hram sa s tym uz 2 hodiny a je to zatim good!!