Vypínanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
metallista
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Vypínanie PC

Príspevok od používateľa metallista »

potrebujem poradit co mam robit takže mam takyto problém zapnem komp normalne beží asi tak 1 hodinu a potom mi ho vypne a ide zapnut asi tak za 15 minút a potom sa to opakuje znova ho za hodinu vypne pls poradte co s tym mam robit kde je vada ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

zdroj, ram

Pre istotu sa pozri na teploty, či sa Ti náhodou niečo neprehrieva..
metallista
Medium Expert
Medium Expert

brm napísal:zdroj, ram

Pre istotu sa pozri na teploty, či sa Ti náhodou niečo neprehrieva..
mylsym že zdroj to nieje ani ram vobec nič sa neprehrieva nemože to byt daky vir alebo daco ? ako sa toho zgabat
brm
Darca
Darca

Virus to na 99% nebude, pretože ten nevie na cca 15min zablokovať zapnutie PC. Toto bude s najväčšou pravdepodobnosťou hardwarová chyba. Keď sa to tvrdo resetuje, najpravdepodobnejšia príčina je zdroj.. a potom ešte môže byť RAM. Nemožnosť zapnutia cca 15min zase dáva najavo, že akoby niečo bolo prehriaté (cpu, ram, vga, zdroj).. tj. buď nejaká poistka abo to čaká, kým sa ochladí. ;) Toť moje skúsenosti + analýza Tvojho problému. :)

Nemáš to pretaktované? Pre istotu skús aktualizovať ovládače od chipsetu, vga atď.. na najnovšie. Ale pochybujem, že to bude v tom. Tiež môžeš prebehnúť komp aktualizovaným nodom, spybotom, adawarom.. ale opat pochybujem, že Ti to nájde príčinu reštartov.
metallista
Medium Expert
Medium Expert

ja som to mal asi tak pred týždnom a vyriešil som to tak že som dal to obnovenie systému a bolo to ale teraz už nemam body obnovenia tak som to prehol antivirmi a spybotom a nejakym registry cleanerom tak cakam co bude
btw:ako mám aktualizovat tie ovladač?
brm
Darca
Darca

Pôjdeš na domácu stránku výrobcu svojich komponentov (základná doska, grafika) a tam si nájdeš ku svojmu typu príslušné drivre.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

moze byt ze zdroj je vadny :wink:
Napísať odpoveď