Stavkovanie
ledenaster:Oplatí sa to? Že by som mu napísal
- Koľko sa ti cez jeho tipy podarilo vyhrať / koľko stojí jeden ticket..
//Edit:Toto mi o ňom našiel strýko google:
- Koľko sa ti cez jeho tipy podarilo vyhrať / koľko stojí jeden ticket..
//Edit:Toto mi o ňom našiel strýko google:
A toto mu na to odpísali na jednom stávkovom portáli:cenzurovaneWINTIP - 07.08.2007, 20:24
Ponukam tipy na predaj !!!!....Jedna sa o najlepsie tipy na trhu...tipy rozanalyzovane najlepsimi odbornikmi na sport a samozrejme nebudu chybat ani zapasy fixed tzv. dohodnute !!! Kontakt: [email protected]
Méďa - 08.08.2007, 10:09
WINTIP:seš ty ale k****!!!
Pali - 08.08.2007, 11:35
Méďa: keby tie tipy ten WINTIP mal, tak by ich nepotreboval predávať, už by bol taký bohatý a nechal by si ich pre seba...somarina totálna
-
ledenaster
Medium Professional
Som v pluse zatial iba o 800 Sk.....ale snad sa to zlepsi..kupil som zatial iba 3 tipy.....kolko ludi tolko chuti 
A nedava tikety ale posle tip
napr:
1.tip stoji 60 Sk kurz nad 1.50 a nekdy da i s kurzom nad 2.0....
Urcite sa to oplati lepsie nez zo zahranicnej stranky kde je to neco cez 20USD.....
Ale podme sa bavit o tipoch...
Moj dnesny tip je Middlesbrought(nie je to z WINTIPU) ale moj vlastny.....

Wigan bude pod velkym tlakom napr: ako Tottenham(dobry zapas)......a myslim ze pomaly ale isto sa stava domace prostredie nevyhodou pre domacich....neviem ako vy ale ja to vidim tak....
A dalsi tip je podla mna ze MIKA Jerevan(tiez moj typ) neprehra !!!!!
Lebo nasi nebrali dost vela hracov.....atd...a o superi vela toho nevedia....
GL !!!
napr:
1.tip stoji 60 Sk kurz nad 1.50 a nekdy da i s kurzom nad 2.0....
Urcite sa to oplati lepsie nez zo zahranicnej stranky kde je to neco cez 20USD.....
Ale podme sa bavit o tipoch...
Moj dnesny tip je Middlesbrought(nie je to z WINTIPU) ale moj vlastny.....
Wigan bude pod velkym tlakom napr: ako Tottenham(dobry zapas)......a myslim ze pomaly ale isto sa stava domace prostredie nevyhodou pre domacich....neviem ako vy ale ja to vidim tak....
A dalsi tip je podla mna ze MIKA Jerevan(tiez moj typ) neprehra !!!!!
Lebo nasi nebrali dost vela hracov.....atd...a o superi vela toho nevedia....
GL !!!
-
ledenaster
Medium Professional
jaj táák. No ja som myslel, že ti spravi normal rozpis na ticket, aspoň 5 zápasov alebo tak niečoledenaster napísal:Som v pluse zatial iba o 800 Sk.....ale snad sa to zlepsi..kupil som zatial iba 3 tipy.....kolko ludi tolko chuti
-
ledenaster
Medium Professional
lol ten chlapec s tým wintipom ma zabavil. Teda ten, kto tie tipy predáva. Pretože ten clovek nemá žiadne náklady. Tip nevyjde dam zadara dalsi, je dobre vymyslený biznis, aj ked v malých peniazoch. Ten človek podla mna tipy dava z hlavy, čo sa mu zapáči si vyberie, pozrie si pár stávkárskych profiserverov a rozposle tipy. On nemože stratit, zapasy neovplyvnuje, nemá naklady. Za bežne tipy okolo kurzu 1,5 - 1,8 sa malokedy platí máš x stranok na nete, kam ludia posielaju svoje tipy bez garancie, iba ako inspiraciu pre ostatných.
Keby si niekto chcel skutocne zaplatit za fixed tak plati sumy v stovkách eur, najdi sa fixedy aj za menej ako 100 eur, ale tu je zas vec dovery a garantovanej pravdepodobnosti.
Aku garanciu uspesnosti ma WINTIP?
Ako casto posiel zapasy a tipy?
A treba si uvedomit, že sa platí len za fixed zapasy.
Keby si niekto chcel skutocne zaplatit za fixed tak plati sumy v stovkách eur, najdi sa fixedy aj za menej ako 100 eur, ale tu je zas vec dovery a garantovanej pravdepodobnosti.
-
ledenaster
Medium Professional
Neda mi nespresnit to....tipy su aj nad 2,20 a vydu....teraz po sebe som dostal 6 tipov a vsetky vysli, takze som v pluse 6 litrovdalver napísal:lol ten chlapec s tým wintipom ma zabavil. Teda ten, kto tie tipy predáva. Pretože ten clovek nemá žiadne náklady. Tip nevyjde dam zadara dalsi, je dobre vymyslený biznis, aj ked v malých peniazoch. Ten človek podla mna tipy dava z hlavy, čo sa mu zapáči si vyberie, pozrie si pár stávkárskych profiserverov a rozposle tipy. On nemože stratit, zapasy neovplyvnuje, nemá naklady. Za bežne tipy okolo kurzu 1,5 - 1,8 sa malokedy platí máš x stranok na nete, kam ludia posielaju svoje tipy bez garancie, iba ako inspiraciu pre ostatných.
Len dnes som si podal sam tiket a ja debil som si tam dal aj Artmediu, ktora nepochopitelne remizovala
-
Sagittarius
Guru
Frikso napísal:jaj táák. No ja som myslel, že ti spravi normal rozpis na ticket, aspoň 5 zápasov alebo tak niečotak to nič. Jeden zápas si viem aj ja tipnúť
No predávať tipy je vlastne jednoduchšie ako tipovať: nevyjde - nič sa nedeje nič si nezískal ani nestratil a vyjde - tak si len získal...narozdiel od tipovania.ledenaster napísal:Aj ja, a fuuuuuru len ci tie spravne
Zopár tipov na večer a zajtra:
(z Niké)
UD Leiria - Boavista Porto X2 1,45
Bohemians 1905 - Olomouc X 2,9
Drogheda - Galway Utd. 1 1,30
Mám otázku na skúsených stávkarov cez internet. Hľadám nejaký seriózny server, kde by som mohol pohodlne stávkovať. Takých je dosť, niektoré však dávajú ako bonus hneď pri registrácii nejaký kredit.
-Pozeral som na bwin.com, že tam maju provizny systém 400sk / za aktivneho hrača + 400sk pre spominaneho privedeneho hráča.
-Obdrží tento kredit aj hráč, čo nejde cez nejakého referala?
-Alebo poznáte lepší server na stávkovanie? Pište pište..
-Pozeral som na bwin.com, že tam maju provizny systém 400sk / za aktivneho hrača + 400sk pre spominaneho privedeneho hráča.
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 2fc6f3e8f2
moj tiket..len taky za 30SK.. keby vysla aspon jedna skupina mam aspon daco vyse 200SK a keby obidve tak 7 000 SK.. lenze nieee nevyjde ani jedna

moj tiket..len taky za 30SK.. keby vysla aspon jedna skupina mam aspon daco vyse 200SK a keby obidve tak 7 000 SK.. lenze nieee nevyjde ani jedna
mozno poznas ja tej stranke velmi nerozumiem no ale predsaFrikso napísal:Mám otázku na skúsených stávkarov cez internet. Hľadám nejaký seriózny server, kde by som mohol pohodlne stávkovať. Takých je dosť, niektoré však dávajú ako bonus hneď pri registrácii nejaký kredit.
Kód: Vybrať všetko
www.tiket.sk-
ledenaster
Medium Professional
Co tu davas blbosti...si precitaj co potrebuje ne ?Filipito napísal:mozno poznas ja tej stranke velmi nerozumiem no ale predsaKód: Vybrať všetko
www.tiket.sk
On chce neco ako doxxbet.sk ktory dava tusim do 1 000 sk bonus pri prvom podani...
-
ledenaster
Medium Professional
ale nespresnil si mi to.ledenaster napísal:Neda mi nespresnit to....tipy su aj nad 2,20 a vydu....
Pýtal som sa ako casto posiela tipy, akú ti garantuje uspesnost.
Minule som na jednej stranke, kam obcas chodim na taký chat o stavkovani narazil na chlapca, ktorý ponukal tiež tipy, napisal som mu na icq a po kratkom rozhovore chlapec sam povedal, že tipy si pozrie na profiservri a len rozposle..
Frikso
Ked chces podavat cez net zaleži, co uprednostnujes, ake zapasy a na co si zvyknutý. Totiž každá stavková ma svoje pravidlá, ktoré sa casto od seba aj od iných kamenných stavkových líšia.
-
ledenaster
Medium Professional
Kazdy den posiela....ale to neznamena ze su tipy nekvalitne ved greattip za 400 Eur ti da 3 tipy z toho 2 nevydu.....cize jasny PODVODNICIdalver napísal:ale nespresnil si mi to.![]()
Pýtal som sa ako casto posiela tipy, akú ti garantuje uspesnost.
Minule som na jednej stranke, kam obcas chodim na taký chat o stavkovani narazil na chlapca, ktorý ponukal tiež tipy, napisal som mu na icq a po kratkom rozhovore chlapec sam povedal, že tipy si pozrie na profiservri a len rozposle..
-
Sagittarius
Guru