Align in photoshop

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
atlox
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Align in photoshop

Príspevok od používateľa atlox »

PLS poradte ako zarovnať vrstvu presne do stredu? To je jedno akú.... napríklad urobím čierny štvorec na biely background... ako dosiahnúť to, aby bol ten čierny štvorec presne v strede?? :?:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Align in photoshop

Príspevok od používateľa uplink »

atlox napísal:PLS poradte ako zarovnať vrstvu presne do stredu? To je jedno akú.... napríklad urobím čierny štvorec na biely background... ako dosiahnúť to, aby bol ten čierny štvorec presne v strede?? :?:
mas viacero sposobov. Vsetko co vlozis z clipboardu z ineho dokumentu, alebo programu je automaticky vycentrovane na stred.

Druhy sposob je ze pouzijes helpers, alebo smart guides [take fialove ciarky, ktore sa prichytavaju o vsetky mozne predmety, okraje, stredy a neviem co este].

Dalej mozes pouzit najprimitivnejsiu metodu a tou je matematika a pixle. Spravis si selection z prava z lava a mas vycentrovany akykolvek objekt.

Najprofesionalnejsi a "how's it meant to work" sposob je

http://www.kirupa.com/motiongraphics/align.htm

asi tento ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vrstvu, ktoru chces posunut na stred musis mat vyselektovanu, potom das Vrstva - Zarovnat vrstvy na vyber - Svisle stredy a potom to iste s Vodorovne stredy. danu vrstvu ti to zarovna na stred obrazku. :wink:

//zas ma niekto predbehol :D posledna moznost je ta co som opisal ja :wink:
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Oznacis si pozadie a vrstvu ktoru ces vycentrovat, kliknes na tu ciernu sipku uplne hore v tools a vycentrujes to vertikalne a horizontalne,
Napísať odpoveď