preplnena pamat telefonu
preplnena pamat telefonu
co mam robit ak mi nejde zapnut mobil lebo v t-moblie mi povedali ze je preplnena pamat jak to mam vymazat ked je to pamat telefonu???
re
mne sa stalo, ze mobil nesiel zapnut a chyba bola v doske. tiez mi tvrdili v t-mobile vseliake kraviny a spravili to az ked som ho bol reklamovat 3x. ten mobil isiel pokial bol zapnuty, ale akonahle sa vypol, tak sa nezapol a kontrolka pri nabijani svietila. tak im to tam pekne vysvetli a mobil ti opravia
Monako2.. aký to bol mobil?
Niečo podobné mám so svojou symbianovou 6260. Niekedy zdochne a potom ho občas aj pol dňa neviem zapnúť, pri stlačení tlačítka power sa iba na cca 5sek rozsvieti LEDka.
Asi tiež už bude vážnejšia hardwerova chyba, keďže už prežil pád zo 4. poschodia a tiež aj pekne zmokol, čo tiež spôsobilo niekoľko funkčných zmien.
Pamäť telefónu je na 50% voľná, takže týmto to asi nebude.
Niečo podobné mám so svojou symbianovou 6260. Niekedy zdochne a potom ho občas aj pol dňa neviem zapnúť, pri stlačení tlačítka power sa iba na cca 5sek rozsvieti LEDka.
Asi tiež už bude vážnejšia hardwerova chyba, keďže už prežil pád zo 4. poschodia a tiež aj pekne zmokol, čo tiež spôsobilo niekoľko funkčných zmien.
To som nepovedal a ani som to tak nemyslel, ako si to pochopil. Preto som sa pytal na tu ledku lebo som uz mal viac SE a uz neraz sa mi takto zasekol a nechcel zapnut iba preblikol. Pokial sa ti aspon rozsvieti displej na bielo, tak by sa to este dalo rozbehat aj doma a ak nie tak servis (reklamacia)hitman957 napísal:no tak mne to nejde a urcite mi neblika to svetielko si myslis ze som sprosti ze je vybity a preto sa neda zapnut.....???!!len mi poradte jak sa da vymazat pamat telefonu tu doma ked sa to vobec da
re
bol to se w800i, najskor mi menili len baterku ale to nepomohlo az potom ked som zvisil hlas tak to poslal znovu a vymenili cele vnutro /imei/, potom uz to slo a ide dodnesbrm napísal:Monako2.. aký to bol mobil?