Lil Strike ... Páči nepáči?
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mozno nabuduce
chlapec je podla mna celkom ok co sa tyka tanca...ten spev uz je horsiii mozno po puberte sa to zmeniii... btw kolko asi tak stoji natocenie takeho klipu, nahranie pesnicky????
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
dudinko
Light Professional
Re: mozno nabuduce
Mas zaujem?ProfionQQ napísal:btw kolko asi tak stoji natocenie takeho klipu, nahranie pesnicky????
Chalan podla nevie este co znamena slovo hiphop ako kultura. ako tanecnik mozno dobry je, ale robit rap a celkovo hudbu si vyzaduje nejaku skusenost(vysvetlite si to kazdy ako chcete) a nie aby mu tato len preto ze bol par krat v telke spravil hudby a z chlapca mame novy imidzovy kusok na predaj. len nech sa venuje tancu ked ho to bavi a ked mu to ide
-
Digital
Guru
neboj , polamal by si sa hned keby mas tak zatancovatfruxo napísal:a co je na tom tanci take dobre ?ved to neni ziadne umenie ... co on robi, zvladol by to kazdy
A ak sa to má držat v rámci terajšieho hiphopu tak natom nevidím nič zlé .. Produkcia kvalitná , chlapec má talent na tanec .. za pár rokov sa uvidí či aj na spev... Klip tiež fajn spravený
-
ProfionQQ
Medium Star
Re: mozno nabuduce
uricte nie...len chcem vedet kolko jeho otecko zato vycapildudinko napísal:Mas zaujem?
Nie preto, tohto radoby rappera "zostrojili" preto, aby mali 13 rocne dievcata, najvacsie fanynky rytmusa a spol. idol a tym padom Strajk so sponzormi zarobili slusne lowe...RomanB napísal:Mam s toho taky pocit , ze male deti velkych raperov pocuvat nemozu , lebo skaredo hovoriaPreto zostrojili tohto pseudo spevaka aby sa zas niekto nabalil
A akurat ked robil prvy krat v TV rozhovor som to pozeral, a skoro som sa posral od smiechu ked som pocul, aku muziku chce robit, "g-funk"
EDIT: Nasiel som to na youtube, na otazku aky styl chce robit povedal: "Bude to aj rap aj g-funk aj R'n'B aj ... vsetko"