Budapest - zaujimave miesta
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
1.Z námestí Móricz Zsigmond (tu je konečná zastávka električky č. 6, ktorá jazdí po veľkom okruhu. Než nastúpite, zvolte správny smer na Móricz Zsigmond kortér. V električke pozor na vreckárov!) autobusom č. 3 alebo autobusom č. 3 s červeným označením. Vystúpte na stanici Jókai utca (cesta autobusom č. 3 trvá 15-20 min).tomasso napísal:teraz uz surne potrebujem vediet ako sa najlahsie dostanem do oceanaria
2.Z námestia Gellért tér, kam sa dostanete z centra električkou číslo 47 cez most Szabadság híd na Budínsku stranu, a tam nastúpte na autobus „Tétény-busz". Vystúpte na stanici „Lépcsos utca". Pri oboch variantoch platia lístky MHD alebo Budapešť Karta.
3.Autom: z dialnice M0 na cestu č. 6 a potom na Nagytétényi út. Parkovanie zadarmo pre 1800 áut.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ano su ale nie na kazdom mieste bohuzial..den333 napísal:v nejakych stankoch novinovych...u vodica sa mi zda nekupis...a su aj automaty myslim....
btw..( my sme kupovali listok pri moste kde je taky velky kruhovy objazd..tam je taka lanovka, ktora ta vyvedie na kopec odkial mas vyhlad na cely Budapest...fakt je to krasne)
Bol niekto v tom Tropicariu v Budapesti? Lebo na jeden stranke citam, ze fotenie je zakazane, na inej zase pisu, ze je to dovolene, na dalsej stranke som zase nasiel, ze je to dovolene ale len bez pouzitia blesku.
Navstivil niekto Vidampark v Budapesti? Je to park s atrakciami. Na jednej stranke som sa docital, ze vstupne je 4200 HUF na cely den, cize nieco okolo 15 eur a je mozne vyuzit vsetky atrakcie. Doplaca sa len mala suma na atrakcie, ktore vyuzivaju benzin ako su napriklad motokary a podobne atrakcie. Vyzera to velmi dobre, nieco okolo stovky atrakcii vratane velkej husenkovej drahy a podobne.
Hned vedla Vidamparku je Zoo, vstupne je 1850 HUF, cize nieco okolo 6,50 EUR.
Navstivil niekto Vidampark v Budapesti? Je to park s atrakciami. Na jednej stranke som sa docital, ze vstupne je 4200 HUF na cely den, cize nieco okolo 15 eur a je mozne vyuzit vsetky atrakcie. Doplaca sa len mala suma na atrakcie, ktore vyuzivaju benzin ako su napriklad motokary a podobne atrakcie. Vyzera to velmi dobre, nieco okolo stovky atrakcii vratane velkej husenkovej drahy a podobne.
Hned vedla Vidamparku je Zoo, vstupne je 1850 HUF, cize nieco okolo 6,50 EUR.