Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Si robiš pitchu ? vzdy ked je pocut o dalsich najdenich živych/mrtvych imigrantoch sú okolo toho aj vražda , peniaze... Ludia sa proti tomu stavajú na obidvoch stranach a to su tie vzbury
Na akych obydvoch stranach?
Najviac imigrantov prichadza z blizkeho vychodu, a co myslis kvloli comu?

Halim Ibrahim a jeho rodina jsou součástí té poloviny Iráčanů, kteří uprchli do Evropy ze své válkou zasažené země a vybrali si Švédsko. „Chtěli jsme se z Iráku dostat stůj co stůj, nejdál jak to vůbec šlo“, říká padesátiletý Halim stojící před svým bytem v jižním Švédsku.

Minulý rok obdrželo Švédsko 8.950 žádostí o udělení azylu prchajícím Iráčanům, skoro polovinu ze zhruba 22.000 Iráčanů, kteří minulý rok do Evropy uprchli. Velká Británie obdržela dle statistik OSN „pouhých“ 1.305 žádostí.

Tato stručná zpráva nechť je názornou ukázkou, kam vede „vývoz“ údajně nejpokrokovějšího systému na světě – liberální demokracie. Války, jak nám je předvádějí USA, naši civilizaci nechrání, nýbrž strkají její hlavu do oprátky, kterou si sama váže. O islamizaci Evropy zrovna nějak zvlášť nestojím. Ale uvědomuji si, že stejně tak někdo nemusí stát o okupační jednotky ve své zemi… V tomto dávám muslimům za pravdu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ved mne je jasné že koli vojne... nepochopil som ta teraz :)

Uz len tento článok dokazuje že by bolo lepšie zvýšit povolený počet imigrantov... ale skoda ze tý čo otom rozhodujú si sedia v kožách a vozia sa na Milion dolárovych autach...
kali520
Darca
Darca

My ale tych imigrantov prijat nemozme lebo vysledok bude multikulturna spolocnost a snad ani nemusim pripominat ake nasledky taka spolocnost ma.
Digital napísal:ale skoda ze tý čo otom rozhodujú si sedia v kožách a vozia sa na Milion dolárovych autach...
To myslis Busha alebo celu jeho andministrativo a noekonzervativcov?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:My ale tych imigrantov prijat nemozme lebo
Takze radsej nechat zahynút vo vojne nevynné ženy, deti , mužov nie ? .... je natom nieco pravda ale urcite by sa to dalo riesit nejakou vacsou kontrolou alebo tak nejak... urcite je blbost zakazovat ludom prechadzat za hranice svojho štátu.. to je maximalne obmedzovanie slobody...
vysledok bude multikulturna spolocnost a snad ani nemusim pripominat ake nasledky taka spolocnost ma.
Toto sudiš podla čoho ?

To myslis Busha alebo celu jeho andministrativo a noekonzervativcov?
Neviem kto o tom rozhoduje ale urcite nejaky s takychto kretenov...
kali520
Darca
Darca

Takze radsej nechat zahynút vo vojne nevynné ženy, deti , mužov nie ? .... je natom nieco pravda ale urcite by sa to dalo riesit nejakou vacsou kontrolou alebo tak nejak... urcite je blbost zakazovat ludom prechadzat za hranice svojho štátu.. to je maximalne obmedzovanie slobody...
No mozno by sme mali prestat tupo posluchat USA. Bohuzial ja neviem ako vyriesit tuto situaciu ale to ze nechame imigrantov volne pobehovat cez hranice riesenie neni.
Digital napísal:Toto sudiš podla čoho ?
Z uvedenych clankov vyzsie a este z mnohych inych ktore som cital a z vlastnych skusenosti.
Ked chces konkretny priklad nedavno moslimovia v Parizi a ich podpalovanie aut atd.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No mozno by sme mali prestat tupo posluchat USA. Bohuzial ja neviem ako vyriesit tuto situaciu ale to ze nechame imigrantov volne pobehovat cez hranice riesenie neni.
Z uvedenych clankov vyzsie a este z mnohych inych ktore som cital a z vlastnych skusenosti.
Ked chces konkretny priklad nedavno moslimovia v Parizi a ich podpalovanie aut atd.
Hej máš pravdu , škoda že sa nepridelujú nejaké práva na imigráciu prevereným slušným ludom... nemám rád systém kde koli kktom trpí celý národ
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

urcite je blbost zakazovat ludom prechadzat za hranice svojho štátu.. to je maximalne obmedzovanie slobody...
Maximalne :lol: Ved co uz moze byt horsie ? :roll:

Preco neemigruju do susediacich "bratskych" arabskych krajin?
Preco ked uz su tu nerespektuju nasu (europsku) kulturu?

Riesenie je jednoduche, vsetkych vyhostit, ked neodidu dobrovolne, deportovat.

Vsetci co podporuju imigraciu vlastne zamerne nicia zivoty budicim generaciam a dopustaju sa vlastizrady, podla toho by s nimi malo byt nalozene..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Maximalne :lol: Ved co uz moze byt horsie ? :roll:

Preco neemigruju do susediacich "bratskych" arabskych krajin?
Preco ked uz su tu nerespektuju nasu (europsku) kulturu?

Riesenie je jednoduche, vsetkych vyhostit, ked neodidu dobrovolne, deportovat.

Vsetci co podporuju imigraciu vlastne zamerne nicia zivoty budicim generaciam a dopustaju sa vlastizrady, podla toho by s nimi malo byt nalozene..
Lenže vsetci ju nerespektujú ? ... nerespektuju ich tie tisice deti a matiek ? ... myslim ze im je to jedno , koli prezitiu by respektovali hocico
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Aryan Angel napísal:....
ehm ako by si nalozil so zahranicnymi investormi ktory sa sem rozhodli prist ,zit a podnikat a pritom dali pracovne miesta mnohym slovakom....tiez vyhostit ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Zahranicni investori su uplne ina kapitola a myslim ze som to uz aj pisal. Je to neporovnatelne, nie su klasifikovani ako imigranti a ich pobyt nie je trvaly.

To ale suvisi aj s celym politicko-ekonomickym systemom ktory taketo problemy vytvara.

Ak by mala Europa zdroje nebol by som proti poskytnutiu pomoci v urcitych pripadoch, v ziadnom pripade by ale nedoslo k snahe zaclenit tieto osoby do nasej spolocnosti, ktorej homogenita je prvorada.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak ma napadlo, ze mozno by aj multi-kulti mohlo fungovat, keby sa na vsetkych pouzival rovnaky meter. keby pakistanske detska zautocili na bielych, tak hned paragraf na ne za rasizmus etc a vo vsetkom byt taky dosledny ako voci domacim. neplatis ucty za energie? pal do pi*e na ulicu alebo do krajiny predkov. atd atd. kazdy doebuje do bielych ale do zvysku nikto, lebo rasizmus. kym tu bude dvojaky meter, fungovat to nebude.
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:Lenže vsetci ju nerespektujú ? ... nerespektuju ich tie tisice deti a matiek ? ... myslim ze im je to jedno , koli prezitiu by respektovali hocico
Vies ono je to tak ze podas im prst a zoberu ti celu ruku.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Vies ono je to tak ze podas im prst a zoberu ti celu ruku.
Ale takto to neplati u všetkých
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

multi-kulti v sucasnosti podla mna nemoze fungovat. proste sa to neda. kazdy narod ma rozlisne zvyky a tradicie...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemoze fungovat aj z cisto ekologickych dovodov, ked imigranti z malo rozvinutych casti sveta s vysokou porodnostou preberaju zapadny zivotny styl, nie v zmysle zodpovednosti,atp. ale v spotrebe..

Svet je uz dnes preludneny a ak to takto bude pokracovat dojde ku kolapsu. Premnozenie sa tyka vyhradne nebielych ras, ktore tak budu zit este vo vacsej biede ako doteraz a je prirodzene, ze sa budu doslova tlacit do Europy a inych regionov kde biely clovek vytvoril fungujucu a relativne slusny zivot zabezpecujucu civilizaciu/spolocnost. Zemy dochadzaju zdroje (ropa, pitna voda,..) a tento vyvoj je neudrzatelny.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Neudrzatelny a nezastavitelny.
Europsky zivotny štýl zapricinuje impotenciu a nemoznost reprodukcie vo vela statoch kde sa to stava obrvskym problemom.
A na druhu stranu sa do EU tlacia ine narodnostne mensiny.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

RomanB napísal:Neudrzatelny a nezastavitelny.
Europsky zivotny štýl zapricinuje impotenciu a nemoznost reprodukcie vo vela statoch kde sa to stava obrvskym problemom.
A na druhu stranu sa do EU tlacia ine narodnostne mensiny.
Roman takto sa ta opytam co by si chcel aby mali europania v Priemere 1.8 Decka na rodinu alebo ako to je v cine a v korei 8.9 na rodinu?? a to nehovorim o ciganoch ...
Oni nemaju deti preto ze chcu rodinu ... Cigan dojde na urad a opyta sa kolko deti musi mat na to aby dostal prispevok 15000Sk
Napriklad nechapem niektore kontinenty kde umiera obrovske mnozstvo deti z hladu ...
Sak ked viem ze mam problem uzivit seba tak ani mi dieta nevojde na mysel ... nie oni maju rovno 3-5 a potom im postupne umieraju ... to je vrcholna nezodpovednost
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Shark Nx: Presne moj nazor. Maju vela deti, nedokazu ich uzivit a preto im maju zapadne staty pomahat? Hlupost. Co sa tyka multikulti tak podla mna to fungovat nemoze, kazdy narod je iny a jedinecny.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Shark NX napísal:to je vrcholna nezodpovednost
preeeesne tak. takto to vnimam aj ja. neviem co tym dosiahnu, ked maju 5 deti a pytaju pomoc. ked viem, ze si nieco dovolit nemozem, tak si to proste nedovolim. bodka. koniec. neuvazujem dalej
k multi-kulti: ono je to podla mna aj fajn, ze nieco take v sucasnosti nie je. kazdy narod ma nieco ine, co je len ich a co mozu ukazat svetu, ze tak toto je nasa kultura. a to je podla mna velmi pekne. urcite lepsie ako zmes vsetkych vsade :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja som skor myslel , ze aj ludia ktori si to mozu dovolit mat potomkov nemozu (v EU) a na druhu stranu pristahovalci deti maju.
Cize povodne obyvatelstvo vymiera
Napísať odpoveď