VIDEO

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

VIDEO

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

takze chcem sa spytat ! srry ze sa vsade len pytam :lol: ale stiahol som si zopar klipou z you tube a akzde ma asi 6 mb a chcel by som to dat do fonu . vzdy ked som to neako prekonvertoval stratilo na kvalite (zvuk aj obraz trochu ) neda sa neako spravit ze by som na tom zvuku nestratil ? podla mna narast mb nenastane a a keby aj nic by sa nestalo . neda sa to ? dik . inak mam SE W800 :?
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

jasné , že nastane strata , záleží ako to ešte nastavíš , bitrate , framerate , rozlíško (max 176x144 tuším) ... mobil naviac veľa nezvládne , u audia to kľudne vypeč , ale video ti stratí na kvalite z hocičoho nad nejakých 100kbit bitrate , ale ako vravím , záleží od nastavenia ... na zvuku si nastav 112/128 kbit/s minimálne , pre fajn kvalitu (i keď youtube to asi v lepšej nepúšťa) a 22050Hz minimálne , no proste záleží ako čo nastavíš a ako si to stiahneš z youtube a žiadne také že nárast nenastane , čím viac zvyšuješ kvalitu , tým viac kB/mB , ale oproti pôvodnému videu tam nárast nebude
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

danpark napísal:jasné , že nastane strata , záleží ako to ešte nastavíš , bitrate , framerate , rozlíško (max 176x144 tuším) ... mobil naviac veľa nezvládne , u audia to kľudne vypeč , ale video ti stratí na kvalite z hocičoho nad nejakých 100kbit bitrate , ale ako vravím , záleží od nastavenia ... na zvuku si nastav 112/128 kbit/s minimálne , pre fajn kvalitu (i keď youtube to asi v lepšej nepúšťa) a 22050Hz minimálne , no proste záleží ako čo nastavíš a ako si to stiahneš z youtube a žiadne také že nárast nenastane , čím viac zvyšuješ kvalitu , tým viac kB/mB , ale oproti pôvodnému videu tam nárast nebude
presne nastavenia videa pre W800 su
video 176x144
bitrate 217
framerate 15

zvuk
16 000 HZ
stereo
40kb/s alebo viac..... toto su take najoptimalnejsie nastavenia ktore som pouzival niekedy ja... :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

zvuk je podla mna uplne zbytocny davat stereo a bitrate obrazu si zistis sam skusanim ktory ti najviac vyhovuje
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

video je v pohode , ale keď si chce užiť zvuk tak s tamtými nastaveniami moc nezrobí ...ja na starú K700-vku som si dával 112/128kbit 22050 a to bolo najprijatelnejšie , menej nie ... možno ešte 64 kbit , ale menej ako 22050 Hz 64 kbit som nedával , lebo to bolo strašné , takže moje odporúčania sú jasné (112/128 min.)
Napísať odpoveď