PLS zhanam jednu mikinu, ktoru nosi Luza... viem na nete sa daju kupit tricka Luzy a mikini bez zipsu a kapucnou... ale ja by som chcel najst taku obojstrannu s kapucnou a so zipsom taku ako je na obrazku... ak by sa dalo tak skuste poradit niekde v e-shope alebo priamo v akom obchode sa da kupit kto vie... thx
Stenky napísal:pozri sa do Gansta Nigga Wannabe Hiphop Rapper shopu v Petrzalskej Danubii (Carrefour). Tam som take daco myslim videl, cca okolo vianoc......
ee to boli tricka a toto su mikiny
Prílohy
toto su tricka ktore mali vtom Gansta Nigga Wannabe
Ahoj presne viem kde to predavaju je obchod v BA pri AGEMe a tam je nakupnecentrum a na konci toho celeho shopu nefim presne kde je obchod a tam je napisane dake znacky a aj petrzalka a tak....
ST1 napísal:Ahoj presne viem kde to predavaju je obchod v BA pri AGEMe a tam je nakupnecentrum a na konci toho celeho shopu nefim presne kde je obchod a tam je napisane dake znacky a aj petrzalka a tak....
to nakupne centrum sa vola Danubia.....tam to vraj neni (ten obchod tam je ale vraj tovar tam nieje. no ajtak bych sa tam kukol(ak nebyvas moc daleko))
Stenky napísal:to nakupne centrum sa vola Danubia.....tam to vraj neni (ten obchod tam je ale vraj tovar tam nieje. no ajtak bych sa tam kukol(ak nebyvas moc daleko))
No ja byvam v SC a vydel som to len z kaviarne chod to ceknut popripade ak ces mozem neco vybavit.....mam kontakty necem to tu rozoberat....jedine ak napises cez ICQ
chlapy diky... aspon viem kde priblizne to hladat... dnes idem do BA tak daco pokukam co ste poradili... a su tie obchody otvorene aj v sobotu dufam...
ST1: ak sa mi nepodari najst v tych shopoch tak sa dohodnem stebou ak je pravda ze by si to vedel nejako zohnat...
Patyk napísal:akoze fajn diky za info, ale podstata tejto temy je ina... a navyse hip-hop.sk je ako prve co som pozeral ci to tam nenajdem
jáj nejak som nečítal tému.sorry
Ked cteš tak chod do okaty a tam tieto triká a mikiny robia spravia prakticky všetko a robia tam aj triká,mikiny pre hip-hop.sk http://www.okat.sk/
djroco napísal:jáj nejak som nečítal tému.sorry
Ked cteš tak chod do okaty a tam tieto triká a mikiny robia spravia prakticky všetko a robia tam aj triká,mikiny pre hip-hop.sk http://www.okat.sk/
akoze staci povedat ze nech mi vyrobia presne taku istu mikinu co nosi Luza? a cena?
Patyk napísal:akoze staci povedat ze nech mi vyrobia presne taku istu mikinu co nosi Luza? a cena?
To ja nevjem. Ale vjem,že tam tlačia reklamné riká a tak napr pre Dm, luzu, dj yanka krala, dj metyza,...
Možno majú v kompe návrhy a ty si vyberieš.
A cena? Nevjem nikdy som si tam nedal triko tlačit