Ruskí extrémisti popravili dvoch mladíkov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

kali však ty prispievaš podobnými článkami viď. http://www.hojko.com/post625577.html#625577

načo ? však vo svete sa dejú oveľa závažnejšie veci ; )
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

schw33k napísal:kali však ty prispievaš podobnými článkami viď. http://www.hojko.com/post625577.html#625577

načo ? však vo svete sa dejú oveľa závažnejšie veci ; )
Lebo toto je zavaznejsia vec ako nejaky tzv neonacisti.
p4ra napísal:Podla mna je toto dost zavazna vec. Ak sa to nebude riesit, tak sa to zacne tolerovat, zacnu to robit vsetci a kam potom budeme spiet? Nie sme zvierata.
:lol: no to velmi pochybujem.
Digital napísal:Milujem ked niekto nieco obranuje tým že "šak to sa deje aj inde ale stokrát horšie !" a čo ? toto je tema o tych rusoch a nie o iraqu... zato ze v iraku umieraju tisice ludi možu aj ruský neofašos rezat hlavy civilistom ? ..tak mi to pripada s tvoho pohladu(kali)
A mne tak pripada ze sa vyjadrujes len k tomu co sa ti paci.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:A mne tak pripada ze sa vyjadrujes len k tomu co sa ti paci.
Skor co ma zaujma.. a toto ma zaujma dosť ... nehovorim že ine problemy ludi ma nezaujmaju ale tato tema je o ruskych nacistoch co zavraždili dvoch mladych ludi
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto nevie sa akym motivom zabijali ... keby som mal 35 a mal 17 Rocnu dceru a nejaky curak by mi ju znasilnil tak to nenecham na policiu lebo viem ze ho alebo nenajdu alebo si ich podplati a zastavia stihanie pre nedostatok dokazov.
To chlapca rovno necham vykastrovat ci uz arabmi alebo nackami alebo kym kolvek ... nech si to odtrpi. A urobim vsetko preto aby som mu znicil cely zivot ... lebo on ho znicil mojej dcere. Zabijat by som zrovna nezabijal ale rozhodne by sa nejake ublizenie na zdravi z trvalymi nasledkami vytvorilo.
a z toho by sa mohla vyvinut dalsia takato sprava "rasovo" Motvovany Utok

Preto hovorim nepoznam pozadie veci tak je to tazke riesit. Mozes polemizovat 2 roky ze preco to spravili
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Takto nevie sa akym motivom zabijali ... keby som mal 35 a mal 17 Rocnu dceru a nejaky curak by mi ju znasilnil tak to nenecham na policiu lebo viem ze ho alebo nenajdu alebo si ich podplati a zastavia stihanie pre nedostatok dokazov.
To chlapca rovno necham vykastrovat ci uz arabmi alebo nackami alebo kym kolvek ... nech si to odtrpi. A urobim vsetko preto aby som mu znicil cely zivot ... lebo on ho znicil mojej dcere. Zabijat by som zrovna nezabijal ale rozhodne by sa nejake ublizenie na zdravi z trvalymi nasledkami vytvorilo.
a z toho by sa mohla vyvinut dalsia takato sprava "rasovo" Motvovany Utok

Preto hovorim nepoznam pozadie veci tak je to tazke riesit. Mozes polemizovat 2 roky ze preco to spravili
Lenze keby ti niekto znasilni dceru a ty sa ho rozhodnes zabit tak to natočíš a na pozadie dáš hákový kríž ? ... toto bol čisto rasovo motivovany utok ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neviem ... to by som spravil jedine vtedy keby som to chcel; hodit na niekoho ineho ale to je blby napad ... :? :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no tak to je vazne blby napad :D
niekto tu pisal, ze nemuseli byt henti NS a hentamti mohli byt daki znasilnovaci...
no fajn, predstavme si, ze to tak naozaj bolo, ze oni mali toho na rovasi fakt velmi vela. a co tie hesla? a svastika? to tam nedopatrenim len tak vbehlo do zaberu? nemyslim. ked by to boli fakt daki smejdi (co si absolutne nemyslim), tak je jedno kto ich zabije. to by ma absolutne netrapilo. ked niekto niekoho znasilni, tak nema hodnost cloveka.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Jeden mrtvy tragedia , 100 mŕtvych je uz statistika.
Samozrejme media vsetko nafukuju , deju sa aj horsie vecy , ale media si velmi radi beru do ust rasistov , satanistov a vseliake extremne skupinky co sa vymikju zmyslanim "normalnym" ludom.
Tu vlajku a tie hesla tam mali preto aby demonstrovali , ze robia poriadok ked uz policia a pravny system zlihava (teda cisto teoreticky , keby ti dvaja boli nejaky drogovi dealeri alebo nieco ine)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

RomanB napísal:Jeden mrtvy tragedia , 100 mŕtvych je uz statistika.
Samozrejme media vsetko nafukuju , deju sa aj horsie vecy , ale media si velmi radi beru do ust rasistov , satanistov a vseliake extremne skupinky co sa vymikju zmyslanim "normalnym" ludom.
Tu vlajku a tie hesla tam mali preto aby demonstrovali , ze robia poriadok ked uz policia a pravny system zlihava (teda cisto teoreticky , keby ti dvaja boli nejaky drogovi dealeri alebo nieco ine)
Vražda ako vražda.. to hovoris ze nikto sa tym nema zaoberat ved stavaju sa aj horsie veci ? neni dost zlé že vymetenci podrezali dvoch pravdepodobne nevinných chlapcov ?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Hovorim ako su media mienkotvorne ;) zamorzejme ze je treba sa tym treba zaoberat , ale ked mam dostatok informacii na objekivne zhodnotenie a nie strielat na slepo do vzduchu :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

RomanB napísal:Hovorim ako su media mienkotvorne ;) zamorzejme ze je treba sa tym treba zaoberat , ale ked mam dostatok informacii na ojekivne zhodnotenie a nie strielat na slepo do vzduchu :)
No ja som si uz utvoril mienku len s toho videa ..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Samozrejem si asi nikto nezasluzi taku krutu smrt , ale nikto z nas nemoze ani tusit co stalo za pozadim takehoto cinu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

RomanB napísal:Samozrejem si asi nikto nezasluzi taku krutu smrt , ale nikto z nas nemoze ani tusit co stalo za pozadim takehoto cinu.
A to ich ma nejako ospravedlnit? Ved to video je cista retardacia, ako je cely nacizmus/fasizmus. Prepac, ale niekomu vziat zivot len preto, ze je biely, cierny, sikmooky, Zid alebo cokolvek ine je chore, tak chore, ze uz len ten, kto o tom premysla by mal navstivit psychologa a psychiatra, nech sa da liecit urgentne. A este si to natocit na video a postovat po internete..

Ako fakt chlapci, niektori sa nad sebou poriadne zamyslite.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

p4ra napísal:A to ich ma nejako ospravedlnit? Ved to video je cista retardacia, ako je cely nacizmus/fasizmus. Prepac, ale niekomu vziat zivot len preto, ze je biely, cierny, sikmooky, Zid alebo cokolvek ine je chore, tak chore, ze uz len ten, kto o tom premysla by mal navstivit psychologa a psychiatra, nech sa da liecit urgentne. A este si to natocit na video a postovat po internete..

Ako fakt chlapci, niektori sa nad sebou poriadne zamyslite.
zamysliet by sa trebalo aj nad tym, ze niekde inde na svete sa nieco podobne deje denne a pricinou toho je vase milovane us of a a henten rasisticky statik s atomovkami na blizkom vychode.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:zamysliet by sa trebalo aj nad tym, ze niekde inde na svete sa nieco podobne deje denne a pricinou toho je vase milovane us of a a henten rasisticky statik s atomovkami na blizkom vychode.
Ale co sem zase pleties Ameriku? Ta s tymto nema nic spolocne. Vobec sa nejedna o to, co sa deje inde vo svete. Digital otvoril temu na problem, kt. sa stal v Rusku a vy to ospravedlnujete vsetkym moznym, od Ameriky, az po ved aj inde sa to deje. Tu nejde o to, kde sa to deje, ale ake je chore to, co spravili, a ako by mali byt potrestani. Evidentne niektori pisete skor, ako zacnete rozmyslat. Nemyslim konkretne teba zelovoc.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Digital napísal:Lenze keby ti niekto znasilni dceru a ty sa ho rozhodnes zabit tak to natočíš a na pozadie dáš hákový kríž ? ... toto bol čisto rasovo motivovany utok ...
to ze tam boli na pozadi hakove krize a natocili to hned znamena uprimne vyjadrenie nazoru "vrahov" a zaradenie cinu ako rasisticky motivovany?o tom je rec ze to mozno bolo len nafingovane a ze nic o tom nevieme (mozno chlapci stale ziju, neviem o tom ani prd lebo media ukazu len a a nie b..)
...tym padom aj hedviga za to ze ju napadli kvoli madarcine bol utok nejakych antimadarov? to sa nevie takisto ako sa nevie o tychto rusakoch..nemozme to sudit podla rekvizit na stejdži
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

boa para tak niekto uviedol ze niekde v amerike sa robi to iste a nikto to tu neodsudzuje a neriesi .. je ti to proti srsti tak tu budes agitovat zato, aby sa to nerozpitvavalo ... ale to len preto ze s nimi sympatizujes ... keby to tak nebolo tak si prvy kto to tu pise ... btw.: nemyslis ze zabitie cloveka kvoli hodinkam alebo poloprazdnej penazenke je este horsie ako vrazda v mene ocistenia spolocnosti od ludskeho odpadu?(keby sme brali do uvahy ze to mohli byt "bad boys of russia") ... ja myslim ze je a umiera takto denne viac ludi ako kvoli nacistom .. sami ste to tu hlasali v nejakej teme o hiphope ... tak si konecne zacnite vsimat aj celok, nie si len vyberat co sa vam kedy hodi ... inak no offence ... :-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_bb, a kto sme my, aby sme rozhodovali, co/kto je ludsky odpad a co/kto nie je? Si az taky dokonaly, ze mozes povedat, ze prave ty nie si ludsky odpad?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

p4ra napísal:Ale co sem zase pleties Ameriku? Ta s tymto nema nic spolocne. Vobec sa nejedna o to, co sa deje inde vo svete. Digital otvoril temu na problem, kt. sa stal v Rusku a vy to ospravedlnujete vsetkym moznym, od Ameriky, az po ved aj inde sa to deje. Tu nejde o to, kde sa to deje, ale ake je chore to, co spravili, a ako by mali byt potrestani. Evidentne niektori pisete skor, ako zacnete rozmyslat. Nemyslim konkretne teba zelovoc.
Tebe tu asi nieco unika, my neospravedlnujeme tento cin s tym ze sa to deje aj niekde inde. Tu ide o vas, ze vidite to co chcete vidiet. Ty sam si proti rasizmu a roznej nenevisti, tak potom preco si este nikdy nevyjadril svoj nazor na sionizmus ktory je cisto rasovo motivovany a je to ovela zavaznejsi problem pre ludstvo ako nejaky nacizmus ktory je zakazany a uz len mala stipka jeho propagacie je trestana.
Ako som povedal tato tema nema vyznam, jedine k comu sme dospeli je to ze Digital a p4ra neznasaju nacizmus este viac ako do teraz a ich neschoponst vyjadrit sa k ovela vacsim extremizmom ktore su pre ludstvo v sucasnosti ovela nebezpecnejsie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

p4ra napísal:nordkapp_bb, a kto sme my, aby sme rozhodovali, co/kto je ludsky odpad a co/kto nie je? Si az taky dokonaly, ze mozes povedat, ze prave ty nie si ludsky odpad?
jaj tak ty si myslis ze clovek ktory plati dane, je slusny, plni si obcianske povinnosti a nerobi bordel je odpad? a ten kkt kery predava drogy malym detom neni ??? ... mas to nejake pomylene samizda ...
Napísať odpoveď