Transformers
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
podobne
uz som to pozeral...sem tam som nieco nepochopilt0m4s3 napísal:No uvidime co je to za kravinu. Vychutnam si to doma ako pirat, pretoze vyhadzovat peniaze za auticka naozaj nebudem.
-
Stenky
Professional
prepac ale vychutnavanie v kine a vychutnavanie doma na pirata a neda porovnat...... mal som moznost porovnat Transformers aj Simpsons na sirokouhlej TV. v oboch pripadoch som najprv videl piratske verzie, ale druhykrat v kine to bolo proste ine, silnejsie.... a vsimol som si ovela viac detailov.....za tie $$$ to stojit0m4s3 napísal:No uvidime co je to za kravinu. Vychutnam si to doma ako pirat, pretoze vyhadzovat peniaze za auticka naozaj nebudem.
-
p4ra
Redeemer
Idem dnes do Nitry s frajerkou, tesim sa ako male dieta. Je to nieco, na com som vyrastal a uz sa neviem dockat, okrem toho to vsetci chvalia do nebies, verim, ze to stoji za to. A taketo filmy pozerat doma je skoda. To je ako, ked mi tvrdili kamarati, ze ved naco pojdes na Matrix, Star Wars alebo LOTR do kina. Hehe, to len vysmiat a poslat prec od teba.
Necital som sice vsetky prispevky, ale mam pocit, ze som tu jediny ktoremu prekazal ten nanuteny humor, daktore sceny tam vobec nemali co robit, pri jednej z nich som mal dokonca pocit, ze pozeram kusok z American Pie alebo dakej inej teenage comedy. Velmi zle.
Humor tykajuci sa Transformerov bol v podstate ok, poukazoval na to, ze to nie su len roboti, ale zive bytosti. Avsak 90% tych zvastov hlavneho hrdinu by som vynechal. Ak to bol vobec hlavny hrdina. Tym by poukazal na dalsiu nerest filmu a tou je privela postav (kladnych) uchadzajucich sa o priazen divaka.
Vacsina filmov ma problem s tym, ze su pred koncom zbytocne natahovane a Transformeri su presne opak. Zasluzili by si takych 15 minut navyse, predislo by sa tym zvacsa rusivym skokom medzi scenami. Alebo mohli spravit lepsie - vynechat ten humor. Velku cast z neho. Ale Andersonov by som urcite ponechal
Mozno len mali este trocha popracovat na scenari.
Zatial to nevyzera moc dobre, ze ? Nie je to tak. Ostatne aspekty filmu hodnotim nadpriemerne. Film mal prirodzeny spad, vela oku lahodiacej akcie - klasicky Bay, nesklamal, ale to som sa ani neobaval:) A skoro som zabudol na hudobny doprovod. Jablonsky robi hudbu primarne pre televizne projekty a Bckove filmy, ale toto bolo pre mna prekvapenim. Prijemnym prekvapenim.
Moje hodnotenie je 8/10
Humor tykajuci sa Transformerov bol v podstate ok, poukazoval na to, ze to nie su len roboti, ale zive bytosti. Avsak 90% tych zvastov hlavneho hrdinu by som vynechal. Ak to bol vobec hlavny hrdina. Tym by poukazal na dalsiu nerest filmu a tou je privela postav (kladnych) uchadzajucich sa o priazen divaka.
Vacsina filmov ma problem s tym, ze su pred koncom zbytocne natahovane a Transformeri su presne opak. Zasluzili by si takych 15 minut navyse, predislo by sa tym zvacsa rusivym skokom medzi scenami. Alebo mohli spravit lepsie - vynechat ten humor. Velku cast z neho. Ale Andersonov by som urcite ponechal
Zatial to nevyzera moc dobre, ze ? Nie je to tak. Ostatne aspekty filmu hodnotim nadpriemerne. Film mal prirodzeny spad, vela oku lahodiacej akcie - klasicky Bay, nesklamal, ale to som sa ani neobaval:) A skoro som zabudol na hudobny doprovod. Jablonsky robi hudbu primarne pre televizne projekty a Bckove filmy, ale toto bolo pre mna prekvapenim. Prijemnym prekvapenim.
Moje hodnotenie je 8/10
-
seth82
Darca
pocuj...ako si sa dostal k score k tomuto filmu?? Ja to zhanam uz dost dlho a nemozem to najst...ak to mas alebo vies kde to najdem, tak SS...dikesmishenko napísal:... A skoro som zabudol na hudobny doprovod. Jablonsky robi hudbu primarne pre televizne projekty a Bckove filmy, ale toto bolo pre mna prekvapenim. Prijemnym prekvapenim.
Moje hodnotenie je 8/10
Huh, no bol som na nom v kine. Vcera, resp. predvcerom v noci si film odbil premieru v celej europe okrem UK. Ak si v UK (mas to napisane pod avatarom), tak to vsetko vysvetluje ...seth82 napísal:pocuj...ako si sa dostal k score k tomuto filmu?? Ja to zhanam uz dost dlho a nemozem to najst...ak to mas alebo vies kde to najdem, tak SS...dikes
UK - 27 July 2007 ... smolka
-
seth82
Darca
...nechapem troska tvojmu prispevku...ja som sa pytal na SCORE (originalna hudba k filmu)...Ak reqagujes na to ci som film videl alebo nie, pozri predchadzajucu stranu - zbadas, ze uz 21.7 som na film bol v kine a napisal som nan recenziu...takze by som to definoval tak, ze smola, v UK bola premiera 21.7 a zvysok europy ma az teraz...mishenko napísal:Huh, no bol som na nom v kine. Vcera, resp. predvcerom v noci si film odbil premieru v celej europe okrem UK. Ak si v UK (mas to napisane pod avatarom), tak to vsetko vysvetluje ...
UK - 27 July 2007 ... smolka
-
seth82
Darca
-
seth82
Darca
Re: Transformers
ten film som videl uz pekne davno ale nemyslim si ze by bol naj takych filmov je vela pribeh typika a nicim neni zaujimavy akurat tymi efektami ktore su 100percentne to musim fakt pochvalit ale inac to neni nic extraŠu-Do napísal:http://imdb.com/title/tt0418279/
http://www.csfd.cz/film/220919-transformers/
teraz som tento skvely film dopozeral...
asi najlepsi film aky som kedy videl...
pozeral som Transformers.TS.XViD-20th a kvalita je perfektna.. sice titulky ece vobec nie su ale to absolutne newadi (aspon mne, anglictina mi vobec nerobi problem)
co poviete vy na tento film ? ja som uplne ohromeny... cakal som dost.. sak hodnotenia boli dost vysoke... no ale bolo to o moc moc vela lepsie..
uplne s jasnou myslou davam tomuto filmu 10/10 100%... nikdy ma ziadny film nezaujal tak moc od uplneho zaciatku az po koniec ako tento...
dokonca tam hral aj SUCRE a bol tam 2x LP... proste pecka
vzdavam hold![]()