Transformers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No uvidime co je to za kravinu. Vychutnam si to doma ako pirat, pretoze vyhadzovat peniaze za auticka naozaj nebudem.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

podobne

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

t0m4s3 napísal:No uvidime co je to za kravinu. Vychutnam si to doma ako pirat, pretoze vyhadzovat peniaze za auticka naozaj nebudem.
uz som to pozeral...sem tam som nieco nepochopil :D ale inak dobry film....taka americka klasika by som povedal :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

t0m4s3 napísal:No uvidime co je to za kravinu. Vychutnam si to doma ako pirat, pretoze vyhadzovat peniaze za auticka naozaj nebudem.
prepac ale vychutnavanie v kine a vychutnavanie doma na pirata a neda porovnat...... mal som moznost porovnat Transformers aj Simpsons na sirokouhlej TV. v oboch pripadoch som najprv videl piratske verzie, ale druhykrat v kine to bolo proste ine, silnejsie.... a vsimol som si ovela viac detailov.....za tie $$$ to stoji
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Idem dnes do Nitry s frajerkou, tesim sa ako male dieta. Je to nieco, na com som vyrastal a uz sa neviem dockat, okrem toho to vsetci chvalia do nebies, verim, ze to stoji za to. A taketo filmy pozerat doma je skoda. To je ako, ked mi tvrdili kamarati, ze ved naco pojdes na Matrix, Star Wars alebo LOTR do kina. Hehe, to len vysmiat a poslat prec od teba.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Necital som sice vsetky prispevky, ale mam pocit, ze som tu jediny ktoremu prekazal ten nanuteny humor, daktore sceny tam vobec nemali co robit, pri jednej z nich som mal dokonca pocit, ze pozeram kusok z American Pie alebo dakej inej teenage comedy. Velmi zle.
Humor tykajuci sa Transformerov bol v podstate ok, poukazoval na to, ze to nie su len roboti, ale zive bytosti. Avsak 90% tych zvastov hlavneho hrdinu by som vynechal. Ak to bol vobec hlavny hrdina. Tym by poukazal na dalsiu nerest filmu a tou je privela postav (kladnych) uchadzajucich sa o priazen divaka.
Vacsina filmov ma problem s tym, ze su pred koncom zbytocne natahovane a Transformeri su presne opak. Zasluzili by si takych 15 minut navyse, predislo by sa tym zvacsa rusivym skokom medzi scenami. Alebo mohli spravit lepsie - vynechat ten humor. Velku cast z neho. Ale Andersonov by som urcite ponechal :) Mozno len mali este trocha popracovat na scenari.
Zatial to nevyzera moc dobre, ze ? Nie je to tak. Ostatne aspekty filmu hodnotim nadpriemerne. Film mal prirodzeny spad, vela oku lahodiacej akcie - klasicky Bay, nesklamal, ale to som sa ani neobaval:) A skoro som zabudol na hudobny doprovod. Jablonsky robi hudbu primarne pre televizne projekty a Bckove filmy, ale toto bolo pre mna prekvapenim. Prijemnym prekvapenim.
Moje hodnotenie je 8/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

mishenko napísal:... A skoro som zabudol na hudobny doprovod. Jablonsky robi hudbu primarne pre televizne projekty a Bckove filmy, ale toto bolo pre mna prekvapenim. Prijemnym prekvapenim.
Moje hodnotenie je 8/10
pocuj...ako si sa dostal k score k tomuto filmu?? Ja to zhanam uz dost dlho a nemozem to najst...ak to mas alebo vies kde to najdem, tak SS...dikes
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Prave som prisiel z kina. 10/10 Nemam co vytknut filmu. Humor, dej, efekty, hudba. Kupujem DVD urcite!
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:pocuj...ako si sa dostal k score k tomuto filmu?? Ja to zhanam uz dost dlho a nemozem to najst...ak to mas alebo vies kde to najdem, tak SS...dikes
Huh, no bol som na nom v kine. Vcera, resp. predvcerom v noci si film odbil premieru v celej europe okrem UK. Ak si v UK (mas to napisane pod avatarom), tak to vsetko vysvetluje ...
UK - 27 July 2007 ... smolka :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Huh, no bol som na nom v kine. Vcera, resp. predvcerom v noci si film odbil premieru v celej europe okrem UK. Ak si v UK (mas to napisane pod avatarom), tak to vsetko vysvetluje ...
UK - 27 July 2007 ... smolka :D
...nechapem troska tvojmu prispevku...ja som sa pytal na SCORE (originalna hudba k filmu)...Ak reqagujes na to ci som film videl alebo nie, pozri predchadzajucu stranu - zbadas, ze uz 21.7 som na film bol v kine a napisal som nan recenziu...takze by som to definoval tak, ze smola, v UK bola premiera 21.7 a zvysok europy ma az teraz...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

tak najprv vysvetli ze SCORE je hudba a nie akoze hodnotenie, lebo napr. ja som to pochopil tak :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Frco napísal:tak najprv vysvetli ze SCORE je hudba a nie akoze hodnotenie, lebo napr. ja som to pochopil tak :roll:
... ak nevieme co je score tak pouzijeme google...a pytal som sa aj, ze kde nasiel to score,ze si ho stiahnem, tak ako by to prosimta suviselo s hodnotenim filmu?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

No tak jo, som si to UK neuvedomil. Ja mam dokonca rok 2008 posledne dni, takze to je v poriadku.
No vo mne score tiez evokuje slovo spojene s hodnotenim a nie s hudbou. A hadam nebudem googlit kvoli tomu, ze dakto pouzije MNOU nepoznany vyraz, ktory si vysvetlim tak ako znie.
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

na tento film som bol v kine a uplne pecka , a ta grafika ani nevravim , uplny zazrak
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

je zajimave jak to urobili ze vraj ti roboti sa skladali podla nejakeho matematickeho vzorca...cele to proste urobit tu radu tisiciek animacii by bol velky problem...
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

ale ten vysledok , inac .. som bol na to v kine v nemecku na premiere a bol som tam sam s ujom :-D nikto iny neprisiel , bortaci ti ludia
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

RoC.k napísal:ale ten vysledok , inac .. som bol na to v kine v nemecku na premiere a bol som tam sam s ujom :-D nikto iny neprisiel , bortaci ti ludia
to len vazne vy dvaja ste boli v kine? :D :lol:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

neviete kedy to vyjde na DVD?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

masino napísal:neviete kedy to vyjde na DVD?
DVD Release Dates - US: 10/16/07 | UK: 12/3/07 | Australia: 11/1/07 (google pomoze)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuž hodnotil by som to ako klasický film Michaela Baya. Na mňa až moc rozťahaný dej a mierne naivistický dej, avšak všetko je to veľmi dobre zakryté premakanými vizuálnymi efektami a efektnými scénami. Dávam 7/10.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Re: Transformers

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Šu-Do napísal:http://imdb.com/title/tt0418279/
http://www.csfd.cz/film/220919-transformers/
teraz som tento skvely film dopozeral...
asi najlepsi film aky som kedy videl...
pozeral som Transformers.TS.XViD-20th a kvalita je perfektna.. sice titulky ece vobec nie su ale to absolutne newadi (aspon mne, anglictina mi vobec nerobi problem)
co poviete vy na tento film ? ja som uplne ohromeny... cakal som dost.. sak hodnotenia boli dost vysoke... no ale bolo to o moc moc vela lepsie..
uplne s jasnou myslou davam tomuto filmu 10/10 100%... nikdy ma ziadny film nezaujal tak moc od uplneho zaciatku az po koniec ako tento...
dokonca tam hral aj SUCRE a bol tam 2x LP... proste pecka
vzdavam hold :aasmile3: :happyrespect:
ten film som videl uz pekne davno ale nemyslim si ze by bol naj takych filmov je vela pribeh typika a nicim neni zaujimavy akurat tymi efektami ktore su 100percentne to musim fakt pochvalit ale inac to neni nic extra
Napísať odpoveď