Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mna zaujimaju samozrejme baby v mojom veku a v mojom veku su baby este dost najivne a pod. takze odradza ma ked vidi 25 rocnech chalana a mysli si ze hu bude chciet... a nevidi ze vo svojom veku ma 500x lepsich... a nepozeraju na intelekt... a pod... daka hlupost... potom... premaznanost.. .fuuuuuj a pod. a ked sa svemju doslova chichocu ako je*le... a fizicky... fuzy na xsichte... a aj dole... jebaky v dekolte a to co aj vas...
-
triple
Guru wannabe
pff tak toto som nikdy nevedel pochopiť ked som bol mladší.. .. všetky holky v mojom veku sa išli posrať za staršími a nás si nevšímali a pritom keby boli so mnou tak majú super vzťah ale oni ich chceli len a len pretiahnuť a toto... som si myslel v čom môžu byť lepš...Masaker napísal:mna zaujimaju samozrejme baby v mojom veku a v mojom veku su baby este dost najivne a pod. takze odradza ma ked vidi 25 rocnech chalana a mysli si ze hu bude chciet... a nevidi ze vo svojom veku ma 500x lepsich... a nepozeraju na intelekt... a pod... daka hlupost... potom... premaznanost.. .fuuuuuj a pod. a ked sa svemju doslova chichocu ako je*le... a fizicky... fuzy na xsichte... a aj dole... jebaky v dekolte a to co aj vas...
no teraz ako som starší tak tomu rozumiem trochu.,.. vieš starší chalani už majú niečo za sebou .. čo sa týka aj sexu a tak proste životné skúsenosti a majú už trocha iný pohlad na life.. a samozrejme majú peniaze... viem aké je jednoduché zbaliť mladšie dievča a oni veria skoro všetkému čo im natlačím dohlavy..a je to oveľa jednoduchšia robota ako s holkami v mojom veku teraz.. proste si musíš počkať heh ale je to tak
ja som to vždy chápal aj chápem tak, že keď si chlap nevie zbaliť sebe rovnú ide na deti... (klasika napr 16 ročná a 22 ročný...)triple napísal:pff tak toto som nikdy nevedel pochopiť ked som bol mladší.. .. všetky holky v mojom veku sa išli posrať za staršími a nás si nevšímali a pritom keby boli so mnou tak majú super vzťah ale oni ich chceli len a len pretiahnuť a toto... som si myslel v čom môžu byť lepš...
no teraz ako som starší tak tomu rozumiem trochu.,.. vieš starší chalani už majú niečo za sebou .. čo sa týka aj sexu a tak proste životné skúsenosti a majú už trocha iný pohlad na life.. a samozrejme majú peniaze... viem aké je jednoduché zbaliť mladšie dievča a oni veria skoro všetkému čo im natlačím dohlavy..a je to oveľa jednoduchšia robota ako s holkami v mojom veku teraz.. proste si musíš počkať heh ale je to tak
Ja idem stale na starsie i ked mozno len o jeden rok
... a pri mojich skusenostiach je sanca na uspech pri starsej asi nulova
... neviem preco heh dajak tie 16stky a 15stky nemusim ,17 a vyssie to je moje , asi to bude tym ze uz su predsa len rozumnejsie a tak no ... uz len daco vymysliet aby som i uspel 
a sorry za OT
a sorry za OT
Ja ti idem na 12tky a som tichoslavo120 napísal:Ja idem stale na starsie i ked mozno len o jeden rok... a pri mojich skusenostiach je sanca na uspech pri starsej asi nulova
![]()
... neviem preco heh dajak tie 16stky a 15stky nemusim ,17 a vyssie to je moje , asi to bude tym ze uz su predsa len rozumnejsie a tak no ... uz len daco vymysliet aby som i uspel
a sorry za OT
Teraz k teme : Podla mna je najhorsie ked su falosne a namyslene
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
kto povedal že v 17 sú mudrejšie?slavo120 napísal:Ja idem stale na starsie i ked mozno len o jeden rok... a pri mojich skusenostiach je sanca na uspech pri starsej asi nulova
![]()
a sorry za OT
k teme... neznášam ked nevedia čo chcú..no ja by som cela byť aj stebou a s ním a sním budem len spávať ale teba mulujem.. a bla bla.. do riti ju nakopať hehe. (príklad 17-stky)
-
triple
Guru wannabe
ako by som čítal slova z biblieslay napísal:po prve : chlapci chcu pretahovat, baby chcu byt pretiahnute.. to je venovane prilis velkym romantikom..
Po druhe: pockaj az budes mat aspon 23 a uvidis krasnu a inteligentnu samicku.. to ze bude mat 17 ti vadit nebude.. lebo ti bude jasne ze na 16 ci 17 mas sancu prave teraz.. o 10 rokov na to mozes zabudnut..
Po tretie: Neverte tomu ze baby pred tridsiadkou su lahsi ciel.. prave naopak..
![]()
Po stvrte: Ak si myslis ze 16tka alebo 17tka zabka chce na VZTAH takeho isteho zabiaka tak asi nevies co zenske chcu.. proste mamka priroda v nich pracuje dokonale..
Po piate: neberte veci prilis vazne... uvedomte si ze ste zvieratka..
tolko vas guru![]()
-
will.i.am
Darca
pekne pekne. len by som poznamenal ze vacsina 16-17 na vztah este pripravena ani nie je...slay napísal:po prve : chlapci chcu pretahovat, baby chcu byt pretiahnute.. to je venovane prilis velkym romantikom..
Po druhe: pockaj az budes mat aspon 23 a uvidis krasnu a inteligentnu samicku.. to ze bude mat 17 ti vadit nebude.. lebo ti bude jasne ze na 16 ci 17 mas sancu prave teraz.. o 10 rokov na to mozes zabudnut..
Po tretie: Neverte tomu ze baby pred tridsiadkou su lahsi ciel.. prave naopak..
![]()
Po stvrte: Ak si myslis ze 16tka alebo 17tka zabka chce na VZTAH takeho isteho zabiaka tak asi nevies co zenske chcu.. proste mamka priroda v nich pracuje dokonale..
Po piate: neberte veci prilis vazne... uvedomte si ze ste zvieratka..
tolko vas guru![]()
ale paci sa mi to co si napisal mas u mna K+
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
vieš dnes kočky vyzerajú tak že o pár rokov staršie. .. a ked ti ide len a len o sex. .tak nech dobre vyzerá nie.. ťa nezaujím čo má v hlave.. nie? proste ju pretiahneš a už ju neuvidíš... aj ked to nieje najsprávnejšie.. ale keby som sme sa dnes riadili len morálkou tak vieš kde sa dostaneš? ja ti poviem na súd .. ja som takto skončil.. som bol pocitivý a budúci utorok mám sud...midnight_man napísal:co ti ja viem tripleuz aspon 18 ked tak
(hehe vtedy ma rozum v hlave ked ťa fajčí heehehe)
Pekné predsavzatie, ale garantujem Ti, že to bude problém dodržať. Mne stačí každý deň ráno cestovať do práce električkou plnou študentkami idúcimi do školy.. a mám niekedy dosť.midnight_man napísal:no co ja viem....ked budem mat 23 rozhodne sa nebudem kukat po 17 tkach...a je ich problem ze su narocne...
-
will.i.am
Darca
caste? akoze ci sa to stava casto?? co ti praska? jasne ze nie. a to uz musi byt iny makac, hlavne musi vyzerat starsi, lebo by som chcel vidiet nejaku co by s nim sla co by bol ocividne mladsi...Masaker napísal:a co poviete ked neaky napr. 16 covny chalan nalozi 17-19 rocnu babu... je to caste al. nie?
ale mam pocit ze sa tu rozobera pekny off topic