Ocakavane hry tohto roku
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ocakavane hry tohto roku
hlasujte, pripadne napiste aj preco
No hej, vyber nie je velky, hlavne ked 3 zo 4ch moznosti su pre mna rovnake hry 
Ja sa stale najviac tesim na Live for Speed S3, ale to ma vyjst az niekedy v roku 2009, takze zatial sa necham prekvapit inymi tvorcami simulatorov, hlavne som zvedavy na to, co stvori SimBin - Race 07(snad to vyjde v oktobri).
Z toho, co ma vyjst v dohladnej dobe netrpezlivo ocakavam datadisk ku Company of Heroes, ktory je zatial ohlaseny na tiez oktober.
//tak som si precital nieco o ProStreet a vidim to tak, ze si ho urcite zahram, ale stale to bude iba "tyzdnovka" a nie hra ktoru dokazem hrat aj rok
///nooo, na GTA 4 som zabudol, miloval som GTA 1 aj San Andreas, 4ka nemoze byt vynimkou
(ostatne som nehral, pretoze som v dobe ked vysli nemal postacujuci HW)
Ja sa stale najviac tesim na Live for Speed S3, ale to ma vyjst az niekedy v roku 2009, takze zatial sa necham prekvapit inymi tvorcami simulatorov, hlavne som zvedavy na to, co stvori SimBin - Race 07(snad to vyjde v oktobri).
Z toho, co ma vyjst v dohladnej dobe netrpezlivo ocakavam datadisk ku Company of Heroes, ktory je zatial ohlaseny na tiez oktober.
//tak som si precital nieco o ProStreet a vidim to tak, ze si ho urcite zahram, ale stale to bude iba "tyzdnovka" a nie hra ktoru dokazem hrat aj rok
///nooo, na GTA 4 som zabudol, miloval som GTA 1 aj San Andreas, 4ka nemoze byt vynimkou
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
to si este pockasturtlak69 napísal:ja sa tesim akurat tak na GTA 4, ktore mi aj tak na mojom PC nepojde
Grand Theft Auto IV uvidíme až v roku 2008. Take 2 túto správu oznámili už v noci. Nový termín vydania stanovili na rok 2008 a ukázať by sa mal medzi februárom a aprílom. Rockstar pritom uisťoval na E3 2007, že stíhajú hru dokončiť ešte tento rok, ale ako vidíte fámy, že sa hra neobjaví ešte tento rok sa naplnili. Autori potrebujú viacej času na optimalizáciu a doladenie svojho enginu. Stovky postáv v meste a next-gen grafika dá konzole zabrať
-
DanielDevil
Addict
-
Enduro3333
Medium Professional