Alza.sk
Re: Alza.sk
normalne si to mozes dat poslat kurieromStano J. napísal:no ja niesom s BA nemam a si to tam akko vyzdvihnut moze to prist aj do mojho mesta na postu napr ???????
Re: Alza.sk
kurier ma kolko vyjdehitman napísal:normalne si to mozes dat poslat kurierom
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.alza.sk/Publish.asp?catpm=300 ale na to by som sa nespoliehal, posielaju tovar cez DPD a ti maju ine ceny, hlavne cena zavisi od hmotnosti a rozmerov balika
-
KamzikPP
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa stalo niečo také: Objednával som od nich v podstate všetko, aby som doma mohol zložiť fungujúci PC. Počas objednávky a zaplatenia objednávky bolo všetko skladom. Pozriem sa na druhý deň, v akom štádiu je moja objednávka a stále tam písalo nezaplatená, o nejaké dve hodiny písalo, že nevybavená. Tak som tam hneď volal, kedže mi to súrilo, trošku som ich tam sprdol a na druhý deň som to mal doma. Ale inak sa mi ešte nestalo, že by som musel niečo reklamovať, alebo aby mi prišlo niečo nefunkčné. A trošku ma hnevá, že pre stálych zákazníkov (napr. ja, čo od nich beriem tovar nad 5000 sk skoro každý týždeň) nevymyslia nejaké zľavy aspoň 5%. Určite by so mnou súhlasilo veľa ľudí tu na fóre. Ale to sa netýka len ALZA.sk ale aj viacerých ostatných i-shopov.