Image ready

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Image ready

Príspevok od používateľa Blade.m »

pls potrebujem ulozit obrazok tak aby sa mi potom hybal v nom text neviem ako to mam spravit mam CS3 extended DIK
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

s animovanym GIF v CS3 si poradi tusim len FireWorks. Takze si zacat pomaly ale isto zvykat na nove rozhranie a ovladanie programu, v CS3 uz imageready nefiguruje.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

no neni tam take ale je tam dole spravene sa to tam da prepinat a tak no a ako to teda spravim urobil by si mi nejaky navod???
KoCi
Darca
Darca

no idem si to pustit, este som s fireworksom nerobil.. ak to ale dokazem pochopit sam, tak to nebude nic tazke pravda.. napisem svoje skusenosti :)
KoCi
Darca
Darca

no moc som sa s tym nevyhral kedze som mal toho na icq viacej..

tu je nejaky smiesny vysledok: http://www.sajt.sk/temp/text.gif

a navod?
spravis si nejaky objekt, ci uz to bude nejaky tvar alebo text, v MENU vyberies Animation/Animate Selection... Tam si sice mozes nastavit pocet frameov, a rozsah animacie, ale to mozes kludne odignorovat a len das OK. K objektu ti pribudnu take bodky, indikujuce poziciu v nasledujucich frame. Ked chytis cervenu bodku, mozes si cielove umiestnenie urcit sam. Ak potrebujes zvysit pocet frame, mozes tak urobit v dolnom menu Properties, polozka Frames.

Pri prepinani sa medzi jednotlivymi frame, mozes pouzit jak dole tie sipky (spolu s prehratim animacie), tak v plavajucom menu "Pages and Layers and Frames..." V tom plavajucom menu mozes navyse urcit dlzku trvania jednotliveho frame, keby sa ti zdalo ze je to prilis rychle/pomale. Tiez je tam viacej moznosti hrajkania sa s tymi frame, ale to uz si poskusaj..

Pri ukladani si daj pozor aby si vybral typ suboru "Animated GIF".

Viem neni to nic moc, urcite je viacej moznosti ale to uz skus popozerat po nete co sa s tym vsetko da.. alebo sa uc systemom pokus/omyl :)
Blade.m
Medium Star
Medium Star

ale ja tam FireWorks nikde nemam kde to tam je???
KoCi
Darca
Darca

fireworks je samostatny program v Creative Suite 3, najdes ho len v ediciach Web Premium a Master Collection. Ak mas len samostatny Photoshop CS3, tak si budes musiet fireworks pozhanat zvlast :)
Napísať odpoveď