Acronis True Image

Informácie o software, ankety...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Acronis True Image

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mam par otazok ohladom tohoto programu.. pred tym ako to budem skusat.. :)
takze... dokaze zalohovat particiu (C:\) na ktorej mam win na ktorom akurat som ?? asi hej.. no su to skor overovacie otazky..
zalohuje ten windows v takom stave ze potom ked obnovim zalohu ( v takom zmysle ze particiu kde som mal windows totalne zmazem a obnovim zalohu z ineho winu... bude potom ten Windows ktory som obnovil bootovatelny ? )
cital som aj ze sa da urobit taka vec ze pred bootovanim systemu je moznost ze pri stlaceni F11 sa zacne bootovat Acronis... a tak mozem obnovit svoju zalohu bez pouzitia hocijakeho operacneho systemu... ale na to je trba vyhradit urcitu particiu pre acronis... no a k tomu spada dalsia otazka.. mam disk na C:\ a D:\ no a z D:\ kde mam data by som zobral 10GB... particia ma 288GB a je tam 250GB dat... cez Partition magic by to slo... ale nestratim tie data ?? dal by som aj defragmentaciu aby boli data na jednej kope a volne miesto na druhej.. aby to nebolo pomiesane...
no a ked dam nech je moznost bootovat aj ten acronis nenarusi to MBR tak ze sa porusi Windows boot ?? ono by to podla toho co som cital malo byt tak ze najprv je acronis a potom skoci Windows boot...

dalej.... ked si teraz urobim zalohu a neskor odinstalujem hru (programy nie lebo tie mam na particii ktoru budem zalohovat) a potom obnovim ten zalohovany win a budem chciet tu hru nainstalovat... nebude to pi<>vat ze hru uz mam nainstalovanu ?? pretoze v registroch bude zapisana ze je nainstalovana.. no to by sa asi dalo poriesit precistenim registrov...

no to by zatial stacilo.. za odpovede vopred dakujem :)
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

1.-ano, ale za bezpecnejsie sa povazuje zalohovat s boot cd, ktore mozes programom vytvorit. bootnes z cd...oznacis particiu k zalohe a ciel zalohy. particia kam zalohujes musi byt vacsia, ako zalohovana. je mozne pridat aj kompresiu, ale potom o to dlhsia je aj nasledna obnova.
2.-ak mas to boot cd tak to o com si pisal ani nepotrebujes. dokonca ani ziadny OS nainstalovany na HDD. ak bola zalohovana boot particia tj. mala prideleny boot flag tak tato bude bootovat po obnove ako prva, bez ohladu na to kolko OS mas na HDD. tj bolo by to mierne trapenie dat do pohybu vsetky ostatne OS.
3.-to s PM by malo fungovat, ale nebol si to ty, co tu riesil nejake problemy s HDD. ruku do ohna by som za to nedal. :wink:
4.-hry a image HDD-vzhladom na tvoje vedomosti sa cudujem, ze toto sa pytas :lol:

pozn. snad som sa v nicom nepomylil, lebo uz som s nim dlho nerobil. nejak som ho nepotreboval. to skor lahne nejaky hardware ako moje XP (klop...klop...klop). 8)
Napísať odpoveď