Najrychlejsie torrenty
Najrychlejsie torrenty
ako zistim ktorytorrent je najlepsi a najrychlejsi?? podla coho?? a nejake dobre stranky nemate??
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Torrent
Presne sa to urcite neda, ale logicky cim viac ludi zdiela (seeduje - seeder) torrent, tym je vacsia pravdepobonost, ze sa najde niekto s rychlou linkou, resp. ze torrent pojde rychlo. Ako to zabezpecit? Idealne su sukromne trackery na pozvanky, kde sa dba na dodrziavanie ratia a ludia nechavaju torrenty seedovat az do ich "vyprsania". Naopak od verejnych trackerov a ich torrentov vela ocakavat nemozes.Blade.m napísal:ako zistim ktorytorrent je najlepsi a najrychlejsi?? podla coho?? a nejake dobre stranky nemate??
-
t0m4s3
Admin
Seedovat = zdielat torrent. Seeder = clovek ktory dany torrent zdiela. Logicky ked napisem, ze torrenty su na pozvanky, tak sa tam neda registrovat len tak z dobreho rozmaru, potrebujes bud KOD (vygeneruje ho niekto, kto ta moze na torrent pozvat), alebo ti pride do emailu odkaz, pomocou ktoreho sa registrujes.Blade.m napísal:aha ok dik a tie leedy cico to je to je co??? a nejake nove dobre stranky????kde sa da registrovat??take tie sukromne??
Ja osobne pouzivam: sk-cz.net, torrentleech.org, demonoid.com, ale vela ( a relaticvne rychlych) veci sa da najst aj na verejnych ako isohunt.com mininova.org
-
Robbie42
Light Professional
S tým Oinkom to je pravda, seedujem 17 albumov už 6 dní a naseedoval som 2,19 MB... ale je tam fakt všetko...
Na seriály je fakt najlepšie BitMeTV a tam nie je problém ani s ratiom !
Demonoid je podla mňa hrozný, je to strašne slabá rýchlosť, Demonoid vlastne nie je privátna len uzavretá stránka, veď hocikde nájdete na public trackeroch torrenty, kde je tracker demonoid...
Ostatne si myslím, že optimálnu rýchlosť dosiahnete na väčšine privátnych trackerov
Na seriály je fakt najlepšie BitMeTV a tam nie je problém ani s ratiom !
Demonoid je podla mňa hrozný, je to strašne slabá rýchlosť, Demonoid vlastne nie je privátna len uzavretá stránka, veď hocikde nájdete na public trackeroch torrenty, kde je tracker demonoid...
Ostatne si myslím, že optimálnu rýchlosť dosiahnete na väčšine privátnych trackerov
-
Mek
Addict
dnes som nasiel jeden torrent, ktory som uz vazne velmi dlho hladal, ale zistil som, ze sa treba regnut na trackeri thebox.bz tak som sa regol a sosa to fakt perfektne, akurat su tam sami seederi a uz som nasosal 300MB a neodoslal ani bajt... ako to tak vidim, tak s ratiom bude dost velky problem
(asi ten moj ucet bude len na jedno pouzitie)
Hmm,torrentbytes uz uvolnilo registracie?Idem skusit...alfonz napísal:Ja cez torrenty veľmi nesťahujem, a keď tak zo "sračkových" Torrentspy / Mininova /ThePirateBay (na staršie veci), no nedávno som sa regol na TorrentBytes.net ale ešte som nemal tú česť niečo sťahovať , proste mi to zatiaľ netreba.
pls, nema niekto pozvanku na http://www.torrent-damage.net/ alebo iny dobry sukromny tracker ?? na oplatku mam pozvanku na torrentleech.org, pis SS