Ubung macht Meister.
Neviem hrat cs...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
takze... hej je to logicke.. ale zamysli sa...MP4-22 napísal:Dalsia vec je mat rozlisenie bud 640: 480 alebo 800:600 kvoli velkosti postaviciek profici tak hraju tak berte to ako radu
do dialky co uvidis ??
moje rady...
jednoznacne velmi rychle reflexi
velmi dobre poznat mapu.. ( to mi ver
zvuk... pomaha na vyse 60%.. proste po case sa budes vediet orientovat podla zvuku tak dobre ze to bude vyzerat ako keby si bol cheater s WH... cakas na protihraca za stenou a ani sa nestaci ukazat a uz je mrtvy..
mysky a klavesnice.. hm co ja viem... ja mam mys logitech opticku.. tusim 800DPI viac nie... a klavesnicu beznu ako boli volakedy tie biele ale ja mam ciernu... tak ci tak by som si urcite nekupil tie haraburdy ako ma napr. P4ra (sry
dalej... zisti ktora zbran ti najviac vyhovuje...
no asi vsetko... ale za dva roky..a nic ?
jo a ece daco... hraj s profikmi.. pretoze ak si budes mysliet ze si profik a hravas s lamami a potom prejdes k hracom ktory to vedia hrat tak pochopis co je to CS
je to ako ked prejdes z 1.0 na 1.3 (myslim tym CoD2)
-
*****HERO*****
Guru wannabe
podla mna mys a klavesnica v cs nehra velku rolu ... ja mam asi 5 rokov staru mys opticku od Genius .. mam doma aj logitech bezdrotovu ale s tym sa mi hra ooooovela horsie ... staci si nastavit spravne sensitivite a mozte hrat aj s gulickovkou ... a klavesnicu mam nejaku od Hama .. tiez staru ... ale na tom vooobec nezalezi ... staci aby fungovali tie hlavne klavesy, ktore pri cs potrebujem ..
nevies hrat? alebo nevies prehravat 
ja si zahram aj ked som na spodnych prieckach rebricka, viem ako sa to hra, ale zial nemam tie reflexy ako skuseni hraci. Diskusia sa tu zvrhla na debatu o myskach a klavesniciach, ale mozes mat najlepsiu mysku aka kedy vznikla.. ked bez reflexov nedas profika co ta da aj s gamepadom
ja si zahram aj ked som na spodnych prieckach rebricka, viem ako sa to hra, ale zial nemam tie reflexy ako skuseni hraci. Diskusia sa tu zvrhla na debatu o myskach a klavesniciach, ale mozes mat najlepsiu mysku aka kedy vznikla.. ked bez reflexov nedas profika co ta da aj s gamepadom
-
Gadelat
Light Professional
Rozmyslat, fakovat, stahovat, walkovat, pocuvat, pouzivat granaty, ocakavat granaty, poznat kempy, mierit vo vyske hlavy, davat si pozor na chrbat, neprebijat casto ale vtedy ked mas cas, nastavit si dobru senzitivitu, vypnut akceleraciu mysi (pustat cs s parametrami -noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel+vypnut spresnit ukazovatel v nastav. mysi), sluchadla, dobry net, dobry pc, spolahliva mys, chut trenovat. Ak nevies alebo nerozumies niecomu z toho co som napisal, tak sa spytaj a pokusim sa poradit.
-
wolodo
Professional
je to len o treningu... ja hram pomaly uz rok..... a tiez som zacinal na dolnych prieckach... ale teraz uz tomu je inak..... uz sa udrziavam na hornych poziciach, ale je este vela skillerov na ktorych nemam....
nezalezi na myske, na klavesnici, ani na sluchatkach... asi dokopy ti to prida (1-5%) uspesnosti... ale od toho sa neodvija samotna hra.... tu hru mas len v hlave a v rukach... nicim inym si tu hru tak dobre nezahras ako takto..... ja mam mysku za 300sk, klavesnica 300sk, sluchatka 120sk...... a da sa to krasne zahrat aj tak.... vela stastia
nezalezi na myske, na klavesnici, ani na sluchatkach... asi dokopy ti to prida (1-5%) uspesnosti... ale od toho sa neodvija samotna hra.... tu hru mas len v hlave a v rukach... nicim inym si tu hru tak dobre nezahras ako takto..... ja mam mysku za 300sk, klavesnica 300sk, sluchatka 120sk...... a da sa to krasne zahrat aj tak.... vela stastia
-
Smoke1212
Light Expert
Nerozumiem,co znamena vypnut akceleraciu mysi...Gadelat napísal:Rozmyslat, fakovat, stahovat, walkovat, pocuvat, pouzivat granaty, ocakavat granaty, poznat kempy, mierit vo vyske hlavy, davat si pozor na chrbat, neprebijat casto ale vtedy ked mas cas, nastavit si dobru senzitivitu, vypnut akceleraciu mysi (pustat cs s parametrami -noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel+vypnut spresnit ukazovatel v nastav. mysi), sluchadla, dobry net, dobry pc, spolahliva mys, chut trenovat. Ak nevies alebo nerozumies niecomu z toho co som napisal, tak sa spytaj a pokusim sa poradit.
-
Enduro3333
Medium Professional
Podla mna až tak nezaleží na vybaveni ake maš ......mam kamarata ktory je kua skiller ze sa pomaly ked proti sebe hrajeme na serveri bojim vyliezt spoza rohu lebo ked ho stretnem priamo tak do 2s som dead.... a hrava to takym štylom ze si sadne na postel chrbat si opre o stenu notebook na stehna myš vedla noh a tak hra ....nikdo tomu neveril ze tak hra .... takze pokial sa ti fakt nedari a hrajes to už dlho tak sa na to vybodni lebo asi neamš ani tu špetku talentu pre tu hru ...
nič v zlom.... 
-
Šu-Do
Redeemer
akceleraciu mysi vypnes vo windowse.. ono je to strasna kktina..Smoke1212 napísal:Nerozumiem,co znamena vypnut akceleraciu mysi...
napr. funguje to tak ze ked ides pomaly tak ok... ale ked trhnes mysou tak mys na ploche sa zrychli a rychlo posunie...
testnut to mozes takto..
na jednu stranu mysi si daj napr. klavesnicu,., vedla nej si daj mys.. uplne na klavesnicu... a chod od klavesnice bokom pomalicky do druhej strany..
jemne trhni mysou a potom stop... a pomalicky sa vrat ku klavesnici..
potom zistis ze ak mas zapnutu akceleraciu tak ked si dosiel naspät ku klavesnici tak vidis ze mys na ploche (monitor) nie je v tom istom bode ako ked si sa pohol prvy krat od klavesnice... proste ked to zoberes vertikalne..
ked mas vypnutu akceleraciu tak toto sa ti nikdy nestane
-
Gadelat
Light Professional
Naco su mys a podlozka za niekolko tisic? Je totiz dost neprijemne ked ti mys hocikedy vyleti nahor, alebo sa sama od seba prechadza po ploche, alebo preskakuje z jedneho pixela na obrazovke na druhy, alebo ked trhnes mysou a ostane stat, alebo ide do opacneho, smeru, alebo sa ti pokazi po 2 mesiacoch, alebo je nekvalitne koliesko, kvoli ktoremu sa neskor nemozes naucit bunny-hop, alebo ta z nej boli ruka atd, atd.
ja este pred prazdninamy som cs hral skoro kazdy vecer a postupne som sa do toho dostal...hral som vyborne ale prisli prazdniny prestal som hrat tak casto a postupne som klesal a klesal a teraz hram väcsinou na spodnych prieckach,len ked mam dobry den tak hram trosku lepsie....no mozno ked zas pride skola a budem hrat castejsie
tak sa do toho znova dostanem 
-
erik_tt
Medium Professional
para to co si tam dal za mys??preboha ??tak ked uz hras CS a hras s bezkablovu mysu tak musis byt mega dement je hlavne tazska to je jej hlavny problem ja mam mx 518 steelpad S&S a dari sa mi konecne dobre je to velky rozdiel hrat z mysu za 200 a za 1500 ale aj tak zavisi na treningu aj ked uz mas skill je ti na hovno ked nevies hrat teamovo zavisi to od vela atributov ale to je jedno....good luck:)
and have fun
pocuj ty co kazdeho urazas? ja som hral u kamosa s bezdratovou a uplne v pohodicke sa hralo. zalezi od toho ako dlho hrajes a aky mas skill. omg.erik_tt napísal:para to co si tam dal za mys??preboha ??tak ked uz hras CS a hras s bezkablovu mysu tak musis byt mega dement je hlavne tazska to je jej hlavny problem ja mam mx 518 steelpad S&S a dari sa mi konecne dobre je to velky rozdiel hrat z mysu za 200 a za 1500 ale aj tak zavisi na treningu aj ked uz mas skill je ti na hovno ked nevies hrat teamovo zavisi to od vela atributov ale to je jedno....good luck:)and have fun