Co teraz ??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tommy96
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Co teraz ??

Príspevok od používateľa Tommy96 »

Este ked som bol na zakladke tak som chodil z jednou babou, sa nam to pokazilo, chvilu sme sa nerozpravali ale potom sme zas boli kamarati. Po tom ako som odisiel na strednu som ju 2 roky nevidel ale toto leto som jej napisal, zistil som ze chodi do skoly do Talianska a teraz je na Slovensku tak 3 mesiace. Stale na nu nemozem zabudnut a stale sa mi paci, dohodli sme sa ze pojdeme spolu von, a tak sa vas chcem opytat ci mam nieco skusit alebo radsej zostat len ako kamarati...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

a nemam ti vybrat akej farby chces spodky? ujasni si co vlastne chces, ci ju mas naozaj rad a nie je to len fyzicke pritahovanie, ci sa ti to oplati ak zije v taliansku atd.... mame tu mnozstvo faktorov. odpoved poznas jedine ty. ak si myslis, ze je ta prava a vzdialenost rim - bratislava sa ti nezda daleka, skus to s nou, ale ked si o nej dlho nepocul uz moze byt aj zadana popr. ta odmietne ona pre tu dialku ;-) ja osobne pochybujem, ze sa niekedy vrati na SK ked sa uz nauci jazyk, takze sa treba zariadit aj podla toho
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pokazilo sa vám to, potom ste sa nerozprávali, potom ste boli len kamaráti, potom ste sa dva roky nevideli, ona odišla do Talianska a teraz sa vrátila na tri mesiace. Ty jej napíšeš jednu SMS, idete raz von...Si si istý, že chceš z niečoho takéhoto vykúzliť vzťah? Ja to veľmi ružovo nevidím a radšej by som to nechala tak.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

sorry kámo ale tiež nevidím tak že je čo riešiť :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto priatelsky vztah z dievcatom je velmi cenna vec hlavne ked si dobre rozumiete ... Kludne s nou vybehni a uvidis na nej ci ma zaujem alebo nie ... Osobne by som ti poradil zostante kamarati ... laska na dialku je velmi tazka vec ...
Ako dobry kamarati mozete byt velmi dlho a co ty vies mozno si tak padnete "do oka" tym pisanim ze ked sa vrati natrvalo tak vam to moze vyjst ;)
Ako kamaratka ti neskor moze posluzit ako butlava vrba alebo kamoska co ti vo vsetkom poradi ;)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Keďže ako píšeš, chodí do školy v Taliansku, tak by som ti veľmi neradil s ňou niečo skúšať, keď zase nebudeš môcť byť s ňou najmenej rok...
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

presne tak, laska na dialku tomu nedavam velke sance, mozno keby to bolo v ramci slovenska aleTaliansko?? to je az prilis daleko, a ako uz bolo napisane rok ju neuvidis...radil by som ze ostat radsej len kamaratmi...lebo ak sa aj nahodou date teraz dokopy tak po troch mesiacoch odide a co potom??? bude vas to oboch trapit a budete to mat este tazsie...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

byť na tvojom mieste, tak sa s ňou radšej ani nestretnem.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Presne takúto kamarátku mám aj ja. Ale presne! A riešim to tak, že sa s ňou tak raz za pól roka stretnem na káve, pokecáme, občas si napíšeme, ale nič viac. Sme proste "starí známi" :)
Pokiaľ by si chcel niečo viac, neodporúčal by som Ti to hneď na prvom stretnutí.
Ad.01 - nevieš, ako sa za tie dva roky zmenila atď
Ad.02 - vzťah na tri mesiace a potom na diaľku...aj také síce fungujú, no sú to čím ďalej tým viac vzácnosťou.
midnight_man
Guru
Guru

Re: Co teraz ??

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tommy96 napísal:Stale na nu nemozem zabudnut a stale sa mi paci,
Nie tomy to len preto ze vies ze je tu a objavili sa v tebe pocity ktore boli davno pochovane niekde hlboko
Tommy96 napísal:dohodli sme sa ze pojdeme spolu von,
A toto bola ta zasadna chyba!!!!....ver mi kolega viem o com rozpravam...niekedy je lepsie proste sa nachvilu kusnut a nechat to tak ako to uz dlho bolo...kamarati? no ak to dokazes bez toho aby si vedel ze sa ti paci a ze ju mas rad..tak jo..inac neviem....vies mozes si snou znova "zacat" otazka je ako sa k tomu postavi ona..ak bude "suhlasit" casom mas na 60% vyhrate...ak nie.problem bude ze si sa do toho dostal a tazko sa pojde spet
Napísať odpoveď