hmm ano,ale chcela som to skusit..a citala som ze php sa mozme ucit zaroven s html..ze to nie je problem,ale je vyhodnejsie vedet html..ja som proste chcela vedet...ze co vsetko k tomu potrebujem..bo k html nepotrebujem nic..max poznamkovy blok.
hmm oki..a teda kd ste ma uz s php pochovali..to html...viete nejaku dobru stranku kde sa to naucim?? a da s v html dat nieco ako ze datum a cas a podobne veci?
o com tu pre boha rozpravate? preco musi vediet html ak chce vediet php? to co je za nonsens? php sa da vyuzivat na kopec inych veci ako len na dynamicke weby. takze html nie je vobec nutna podmienka. Ak chce php pouzit na dynamicky web nie je problem. html sa da naucit aj popri tom.
turtlak69 napísal:dat ze cas... mmm nie ze by som nevedel co bys rada, ale fakt neviem ak chces vypisat datum a cas, tak javascriptom. www.jakpsatweb.cz
mastermind napísal:o com tu pre boha rozpravate? preco musi vediet html ak chce vediet php? to co je za nonsens? php sa da vyuzivat na kopec inych veci ako len na dynamicke weby. takze html nie je vobec nutna podmienka. Ak chce php pouzit na dynamicky web nie je problem. html sa da naucit aj popri tom.
presne tak .. jeden spoluziak na vyske v PHP robil aj semestralky z diskretnej simulacie