Odvolanie
-
smutko8882
Light Expert
Odvolanie
Mam taky problem asi pred tyzdnom mi zhabali vodicak za 0.4 promile ale nastastie bez ziadneho ineho priestupku...ale aj tak mi zhabali vodicak asi na 2 roky... Chcel by som poslat odvolanie ale nwm presne akou formou by to malo byt napisane a aky dovod by som tam mohol dat... Nestalo sa uz toto njekomu? a nesnazil sa cez odvolania ziskat vodicak rychlejsie poradte plss.
-
smutko8882
Light Expert
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ked mas znamost na fizlici, tak sa toho znameho opytaj, mozno ti poradi. ale rataj s tym, ze ten vodicak naspat tak skoro nedostanes. kamarat (nema 19, 21, 23 - je o dost starsi) mal teraz problem za rychlost, 2x ho namerali a prekrocenie rychlosti mal o 25 a 32 km/h (obe dialnica) a to vybavoval cez sakramentske znamosti, prosikal, daval "vsimne" a prisiel onho na pol roka a po 2 mesiacoch sa mohol odvolat, potom mu ho vratili, cize 2 mes +/- dake dni bez papierov 
uz si to urcite pocul medzitym 1.000.000 krat, ale bolo ti to treba? nabuduce si rozmyslis, ci si napity sadnes co i len do vypnuteho auta za volant na parkovisku
osobne co si myslim? ruky by som takym lamal. bohuzial aj sebe by som musel dolamat, lebo raz som tak viezol kamarata, co bol skoro v bezvedomi ako bol napity. bohuzial vsetci sme pili, ale niekto ho musel odviezt, vodicak malo mozno 5 ludi a aj tak by som cudziemu auto nedal. ver tomu ze som v momente vytriezvel, ked ma zastavili policajti. odvtedy napity ani s hrackarskym autom pod pazuchou

uz si to urcite pocul medzitym 1.000.000 krat, ale bolo ti to treba? nabuduce si rozmyslis, ci si napity sadnes co i len do vypnuteho auta za volant na parkovisku
osobne co si myslim? ruky by som takym lamal. bohuzial aj sebe by som musel dolamat, lebo raz som tak viezol kamarata, co bol skoro v bezvedomi ako bol napity. bohuzial vsetci sme pili, ale niekto ho musel odviezt, vodicak malo mozno 5 ludi a aj tak by som cudziemu auto nedal. ver tomu ze som v momente vytriezvel, ked ma zastavili policajti. odvtedy napity ani s hrackarskym autom pod pazuchou
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
smutko8882
Light Expert