Odvolanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Odvolanie

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Mam taky problem asi pred tyzdnom mi zhabali vodicak za 0.4 promile ale nastastie bez ziadneho ineho priestupku...ale aj tak mi zhabali vodicak asi na 2 roky... Chcel by som poslat odvolanie ale nwm presne akou formou by to malo byt napisane a aky dovod by som tam mohol dat... Nestalo sa uz toto njekomu? a nesnazil sa cez odvolania ziskat vodicak rychlejsie poradte plss.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Takze jazdis opity...za to by som daval vyssie tresty, no ale k odvolaniu. To ma zmysel podla mna iba vtedy, ak by ti to zmerali rano po nejakej opici, ale 0,4 promile sa mi na zbytkovy alkohol zda vela. Aspon mas ponaucenie do buducnosti :P
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Toto som uz nepotreboval 1000-prvy krat pocut... a mal som smolu lebo s tym autom som si isiel iba na pumpu 500 metrov kupit cigy o piatej rano ked su cesty uplne prazdne... Ale tak nwm kto mi to bude verit :? ale mam aj znamosti na fyzlici len nwm co mam do toho odvolania napisat :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nuz mal si smolu. Tak tam napis pravdu a nerozmyslaj nad tym, ci ti uveria alebo nie. Daj tam aj to, ze si sa poucil a ze sa to uz nikdy nebude opakovat.
Ale neda mi...500 m si mohol ist aj peso :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked mas znamost na fizlici, tak sa toho znameho opytaj, mozno ti poradi. ale rataj s tym, ze ten vodicak naspat tak skoro nedostanes. kamarat (nema 19, 21, 23 - je o dost starsi) mal teraz problem za rychlost, 2x ho namerali a prekrocenie rychlosti mal o 25 a 32 km/h (obe dialnica) a to vybavoval cez sakramentske znamosti, prosikal, daval "vsimne" a prisiel onho na pol roka a po 2 mesiacoch sa mohol odvolat, potom mu ho vratili, cize 2 mes +/- dake dni bez papierov :wink:
uz si to urcite pocul medzitym 1.000.000 krat, ale bolo ti to treba? nabuduce si rozmyslis, ci si napity sadnes co i len do vypnuteho auta za volant na parkovisku :D

osobne co si myslim? ruky by som takym lamal. bohuzial aj sebe by som musel dolamat, lebo raz som tak viezol kamarata, co bol skoro v bezvedomi ako bol napity. bohuzial vsetci sme pili, ale niekto ho musel odviezt, vodicak malo mozno 5 ludi a aj tak by som cudziemu auto nedal. ver tomu ze som v momente vytriezvel, ked ma zastavili policajti. odvtedy napity ani s hrackarskym autom pod pazuchou :smt018 :idea:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

moj kamarat mal nieco podobne,za 15000Sk si vybavil a dostal s5 vodicak.skus nieco aj ty :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Za 0.4 sa na dva roky urcite nedava. Vybavit spat vodicak za alkohol je viacmenej nemozne, ked to nedokazala vybavit sudkyna krajskeho sudu, tak myslim, ze nejaky pandrlacik z policie s tym uz vonkoncom nic nespravi.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hojko, to by si sa divil :wink: . podstatny je jeden dolezity fakt. reagovat okamzite na vzniknutu situaciu. tj necakat na rady z hojka a podobnych for, ale hned ako vam ho policajti vezmu a odkracaju vam s nim, tak volat najvplyvnejsieho znameho, ktoreho mate. ale tie dva mesiace su asi minimum.
censored
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Aaaha... No diki vsetkym za rady a vase nazory ... Ja teda skusim to odvolanie a uvidim co sa s tym da robit... Saq posledne 3 tyzdne mam asi najvacsiu smolu v mojom zivote , necem totu teraz vsetko pisat tak dufam ze uz pride aj nejake to stastie :(
Napísať odpoveď