Federico Mahora

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Federico Mahora

Príspevok od používateľa JumperAL »

Mate niekto skusenosti s tymito parfemami?
Objednavanie cez internet a pisu, ze je to uplne rovnaka vona ako original, len bez tych drahych veci ako znacka, atd. Verite tomu, alebo su to len napodobeniny, kt. su daleko od originalu?
Pre lepsie info jeden web... http://www.parfumyfm.weblahko.sk/
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pozri sa na to takto. Objednáš si to, bude to voniať rovnako, pôjdeš do mesta, každá žena sa otočí, vrátiš sa, ľahneš si... A ráno zistíš, že si schytal takú koprivku, alebo vyrážku, že sa radšej zastrleliť, len nech to prestane svrbieť.
Vieš, kópia to môže byť dôverná, vôňa identická, ale bohvie z čoho je to vyrobené. Ja by som tomu neveril.
Inak, len tak medzi nami. Naši fotrovia sa voňali pitralonom, a pozri aké to malo účinky. Napr. také, že my sme dnes tu :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak toto by som pouzival maximalne ako osviezovac na wecku :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kamarat to predaval, obchod isiel celkom dobre, predal vyse 300 kusov a nemal problem. Kupil som si od neho Givenchy - Verry Irresible a nic mi nieje...Aspon dufam :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak zober papierik, nastriekaj na neho trosku toho parfemu, odscanuj ho a vloz ho ako prilohu,nech vieme o co prichadzame :)
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

hh

Príspevok od používateľa viwu »

ja si nemyslim ze to by malo ublizovat...pozri vyrazky mozes dostat aj z draheho hugo boss kazdy ma inu plet taze si nemyslim ze je smerodajne kto to vyraba...platis za znacku ako aj pri obleceni...vezmi si napriklad tricka...kupis obycajnu handru a za to ze je na nej vycapene ADIDAS zaplatis 1100 sk za handru prakticky...a u cinanov dakde kupis pekne vzorovane tricko...mozno kus aj moderne a stylove :oops: za 200-300 sk tak co sa ti viacej oplatilo?no ked si zatazeny na znacky a mas zbytocne love tak jasne adidas...ale v tom lacnejsom budes pekny a usetris:Dto je len moj skromny nazor
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Fake vona vydrzi ovela menej ako original. Pokial ide o originaly, odlisovat treba samozrejme toaletne vody od parfumov.
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Tomasito napísal:Fake vona vydrzi ovela menej ako original. Pokial ide o originaly, odlisovat treba samozrejme toaletne vody od parfumov.
nielen to.

http://www.valentine.cz/co-je-to-edp-edt-edc_a22.html
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Tie vone tych FAKEov byvaju dobre ale zvyknu drzat tak 5 min co si skusis v obchode,kupia a uz nedrzi aspon moja skusenost
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mne tie napodobeniny strašne smrdia, ja si nemôže pomôcť - skoro ako osviežovače do záchodov a vydržia veľmi málo :?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja som donedavna netusil , ze to existuje.
Preto ma kamos tolko Hugo bossov :D no oni fakt moc nevonaju ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

naco parfemy.. men staci bohate ae africa :D toho sa clovek tak skoro nezbavi :D :D
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

:)

Príspevok od používateľa viwu »

chcel by som pocut objektivny nazor...lebo precital som si tu ze to "zapacha ako osviezovace na hajzel a ze to nevydrzi ani 5 minut" ale neviem ako brat tieto nazory...ci to neje led odsudzovanie na zaklade toho ze to nie je "original" znacka alebo su to naozajstne objektivne skusenosti bez toho aby pritom ten clovek rozmyslal nad tym ci si na seba dava HB alebo FM.. :P prosim poradte mi...a este ma zaujima ci sa oplati s tym pracovat...teda byt "dealer" :wink: dakuem
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: :)

Príspevok od používateľa will.i.am »

viwu napísal:chcel by som pocut objektivny nazor...lebo precital som si tu ze to "zapacha ako osviezovace na hajzel a ze to nevydrzi ani 5 minut" ale neviem ako brat tieto nazory...ci to neje led odsudzovanie na zaklade toho ze to nie je "original" znacka alebo su to naozajstne objektivne skusenosti bez toho aby pritom ten clovek rozmyslal nad tym ci si na seba dava HB alebo FM.. :P prosim poradte mi...a este ma zaujima ci sa oplati s tym pracovat...teda byt "dealer" :wink: dakuem
ja som nad tym uz tiez rozmyslal, kamarat hovoril ze mu to celkom vynasa, ma pod sebou aj ludi a tak, ale tieto nazory ma dost odradili...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

som nasiel http://perfumesworld.ic.cz/ , niekto asi robi vypredaj, ale ze to niesu ziadne FM objednal som si huga, v pondelok mi ma prist, v obchode by som zaplatit 3x viac :?
rockonhustla
Light Star
Light Star

rr

Príspevok od používateľa rockonhustla »

ice7 napísal:som nasiel http://perfumesworld.ic.cz/ , niekto asi robi vypredaj, ale ze to niesu ziadne FM objednal som si huga, v pondelok mi ma prist, v obchode by som zaplatit 3x viac :?
to je nejaka divna stranka ked kliknem na full catalog nenacita mi nic nove
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: rr

rockonhustla napísal:to je nejaka divna stranka ked kliknem na full catalog nenacita mi nic nove a ani huga tam nevidim ak vies tak daj link na katalog kde je aj hugo diky
hugo ako kukam uz neni, asi bol lej jeden http://perfumesworld.ic.cz/produkty.html
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

dneska prisiel ten hugo, dobre som kupil, je to origoš, už som mal 2 tie isté a stále ho používam, tak to viem rozoznat 8)
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

Tomasito napísal:Fake vona vydrzi ovela menej ako original. Pokial ide o originaly, odlisovat treba samozrejme toaletne vody od parfumov.
ano myslis si to ??? ja s tymito parfemami robim a podotykam nie je to eau de toilete ale eau de parfum ... vyskusal si to ? ano ? nie ??? ja s tym sam robim a dovolim si tvrdit ze je to vynikajuca kvalit sam si objednavam mozem len a len chvalit ... to ze to vydrzi 5 min ako niekto napisal tak to je pekny o*eb... asi tolko k tomu... najprv vyskusajte chodte niekde do spolocnosti a uvidite ako sa za vami budu otacat ludia a znami sa budu pytat ze co to mate na sebe ze super vona... asi tolko... lenze ked cely den sedite za pc tak to uz je samo o sebe debilnost... sorry ale tieto nazory ma ako fakt nasrali lebo JA tvrdim ze neni medzi tym rozdiel iba v tom ze nemas na flasticke napisane hugo boss ale FM !!! tak najprv si poobjednavajte vyskusajte a potom napiste budem fakt rad...

edit // preco su take lacne ??? vlastne preco su tie normalne take drahe??? cim mensia flasticka - cim brusenejsia tym viac stoji... reklama je zadarmo ??? samozrejme nie ... pozrite si tuto schemu a pochopite... kludne vysvetlim vsetky otazky ktore sa budete pytat... s radostou vysvetlim ;)
Prílohy
tuto je schema
tuto je schema
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Mozem s Tebou len a len suhlasit, ja s tym tak isto pracujem, a tiez sam pre seba niekedy zoberiem vonavku... napriklad dnes mi mama hovorila ze mi tricko vyprala vyzehlila a stale tam citila tu vonavku, takze tie vase "odskusane" rady ze to vydrzi cca 5min kym pridete do vytahu to mozem kluuudne vyvratit... Bud tu ma väcsina ludi vsugerovane cim drahsie tym lepsie, tak vam to neberiem, ale raz pridete nato , ze to je cisty o*eb.. ta schema tvrdi o vsetkom, a pochopi to kazdy , kazdy kto nieje hlupy a porozmysla nad tym, takze tak... najskor si to vyskusajte a potom tu piste svoje milne rady ! ;)
Napísať odpoveď