Anatomický atlas
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Anatomický atlas
Zháňam anatomický atlas od Čiháka alebo Nettera v knižnej podobe, v el. už mám. Tak ak by sa tu našiel niekto z okolia NR alebo aj trošku ďalej, kto by mi ho mohol predať, tak napíšte SS. Kupovať nový si nechcem, pretože keď mi predavačka povedala cenu prvého, bola som rada, že sa opieram o pult a pri druhom keď zrátavala ceny všetkých troch častí, tak som jej povedala, že už ani nemusí pokračovať
. Díky
cihak nie je atlas, to je ucebnica s obrazkami. v atlase nemas ziadne texty okolo, iba popisky, to je dost podstatny rozdiel. ked sa to tak vezme, tak taky atlas mas na cely zivot, ale je pravda, ze je to riadna palka. ak ti mozem poradit, skus ist do seredskej kniznice, tam maju atlas od sinelnikova, je sice trocha starsi a ma niektore nazvoslovie malicko ine, ale ma perfektne obrazky.
digital: 4000 na tom stoji to, ze su to rucne robene kresby, ktore netter kreslil cely zivot, tiez by si na jeho mieste nechcela 150sk, je to logicke. tiez je dost drahy preto, lebo nie kniha ako taka, ale kazdy obrazok zvlast je chraneny copyrightom. a tiez preto, lebo spickovych vyrobcov atlasov je mozno 4-5 a teda si mozu dovolit pytat taketo ciastky (sobotta, netter, sinelnikov,...)
digital: 4000 na tom stoji to, ze su to rucne robene kresby, ktore netter kreslil cely zivot, tiez by si na jeho mieste nechcela 150sk, je to logicke. tiez je dost drahy preto, lebo nie kniha ako taka, ale kazdy obrazok zvlast je chraneny copyrightom. a tiez preto, lebo spickovych vyrobcov atlasov je mozno 4-5 a teda si mozu dovolit pytat taketo ciastky (sobotta, netter, sinelnikov,...)