ja hravam za SUMMON SLAYER a viem s nou hrat vynikajuco a ty ktory newedia stavat artefakty taq nech si stiahnu PDF ktore mam nahodou v compe a tam su ako sa da ktory artefakt poskladat ale bohuzial....nasiel som to az ked som sa naucil hrat dotu
Fuc|<o napísal:rofl, to nieje SUMMON SLAYER ! ale SLAYER, to summon je pred kazdym herom. Z toho usudzujem, ze as taky boh niesy
JareJae mal pravdu, ako vzdy
no to mas pravdu ze to je teda uplny profik uz len podla toho ze ked niekto napise ze vie za slyerku hrat je hrac na k...t,ale to nic aj na zacitaku som si myslel ze inteligencni herovia su najslinejsi ale zistis po case ze su najslabsi.Kto hrava dotu aspon rok vie o com hovorim.
Takze ja som maniak doty .. rad by som zahral s vami .. takze imba v dote nieje zalezi velmi od hraca a teamu [TS,zohratost] robi svoje ... hrate na xpame [eurobattle] ? lebo hraval som aj na orig ale na xpame je dost cechov s slovakov ...... Zahrame?!
Zajačik napísal:Dota je podľa mňa nevybalancovaná. Niektorí hrdinovia sú úplní imbaa druhí zasa úplne nanič.
to som si myslel aj ja, ale ked som videl dakych "noobov" v akcii hned som zmenil nazor, treba sa za nich len naucit hrat, dolezite je aj kto proti komu hra...
Zajačik napísal:Tak pokombinovať itemi nie je problém. Je len otázkou skillu a tak ako to dobre poznáš. Na začiatku mi trval jeden item zložiť 10 minút a teraz už v pohode...aj keď som v tom lamka naďalej, snažím sa a nevzdávam to
no neviem, ale Dota sa mi zda priserne trapna, zoberete hera, kupite par veci a dost ... proste stale o tom istom,
Par ludi hra ligu, a ked ich vidim ako sa rozculuju, no najradsej by som ich vyhodil von zatvorenym oknom, a ked este o tom kecaju ze ooo na toho a toho som kupil to a to, a je to je*a, a o par dni, uuuu mal som zasa toho a toho hera, zasa som mu kupil to a to a aka to je je*a ...
proste hra kde ide iba o jedno, zistit co na ktoreho hera je dobre a stale iba to kupovat ...