kto vie prikazy shut down, net send??-presne
kto vie prikazy shut down, net send??-presne
chcel by som vediet tieto prikazy, lebo mi nejak nefunguju, asi ich nepisem spravne.... pozna ich niekto???
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
v cmd
Kód: Vybrať všetko
shutdown /?
net send /?no ja by som potreboval aspon nejaky nazorny priklad - ako to presne napisat aj so vsetkymy znakmy... len som o tych prikazoch pocul, nic viact0m4s3 napísal:v cmdKód: Vybrať všetko
shutdown /? net send /?
shutdown -s -t 100net send nepoznam
net send IP text-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vyklikaj si to cez shutdown -iDž.e.f.o napísal:moj pc sa mi podarilo vypnut, ale ja by som chcel vypnut iny pc cez siet, a ked tam zadavam nazvy toho druheho pc tak mi to nejak nechce ist... siet mam urcite v poriadku, zisiel by sa priklad...
http://support.microsoft.com/kb/317371
Snazis sa vypnut PC na tvojej lokalnej sieti, alebo cez internet?
diki moc uz sa mi to podarilo podla toho linku, myslel som to na lokalnu siet.
zial bohu vyskytol sa dalsi problem-na jednom pc som vypol vsetky konta a teraz sa ma na uvodnej obr. xp pyta aby som vybral nejake konto, lenze tam neukazuje ziadne, uz som skusal aj cez safe mode a nic, neviem sa s tym pohnut, pls poradte ale reinstal sa mi nechce
zial bohu vyskytol sa dalsi problem-na jednom pc som vypol vsetky konta a teraz sa ma na uvodnej obr. xp pyta aby som vybral nejake konto, lenze tam neukazuje ziadne, uz som skusal aj cez safe mode a nic, neviem sa s tym pohnut, pls poradte ale reinstal sa mi nechce
ako si mohol zmazat vsetky konta? ak mas len jedno administratorske konto to sa uz zmazat neda, jedine ak si to robil nejakou vedlajsou cestou, co pochybujem, skus nudzovy rezim s prikazovym riadkom a tam si otvor co ti treba na vytvorenie konta(snad pojde - vyskusaj)Dž.e.f.o napísal:diki moc uz sa mi to podarilo podla toho linku, myslel som to na lokalnu siet.