Reparat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Sheep napísal:vies co ja radsej by som chodil do skoly, take prazdniny ako mam tento rok to je hruza... :?
presne ja ich mam take ze by som radsej prepadol z kazdeho predmetu
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

dexter7007 napísal:presne ja ich mam take ze by som radsej prepadol z kazdeho predmetu
keby si prepadol z každého predmetu, tak by si sa asi neučil keďže žiadny reparát by si nemal :roll:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Fuxxo napísal:ako ludia ste normaaaaaaalniiiiiiii??? :x este aj cez prazdniny tu skolu spominate???? kurnaa... je mi do placu ked to citam... :cry: :cry: :cry: :cry:
nikto ti nekaze citat, a prazdniny uz dlho nebudu :lol:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja som robil minuli rok s matiky a dalo sa to zvladnut a prepadnut sa da podla mna celkom lahko na strednej.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

podla mna by si mal robit reparat aj zo slovenciny :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dbco napísal:ja som robil minuli rok s matiky a dalo sa to zvladnut a prepadnut sa da podla mna celkom lahko na strednej.
celkom lahko? to mate sutaz kto prepadne z viac predmetov?
dbco
Light Star
Light Star

u nas v triede sme len dvaja robili reparat. Hadam treti rocnik nebude moc tazky
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

dbco napísal:ja som robil minuli rok s matiky a dalo sa to zvladnut a prepadnut sa da podla mna celkom lahko na strednej.
Rovnako ľahko sa dá neprepadnúť. :wink:
- Inak najviac zduše neznášam, keď sa skúša, ticho pred búrkou, keď v tom profák/profka vyvolá niekoho a on začne "Ja nemôžem ísť odpovedať, ja som včera nemala čas / ja to neviem dajte mi päťku!"
- Takýmto ľudom sa čudujem a môžem s istotou povedať, že takým prístupom to ďaleko nedotiahnu. Zopár ich bohužial v triede máme.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

suhlasim s Friksom... a potom na to doplatia ostatni, lebo takymto sposobom profka stihne "vyskusat" za hodinu polku triedy... :?
nastastie strednu a skusanie mam uz za sebou.
k teme prepadavanie & reparaty: nikdy som ziadny nerobil a bozechran... ako fakt nechapem ludi, co to aspon na tu stvorku nevytiahnu... a takychto "salamistov" z duse nemam rad :x
dbco
Light Star
Light Star

ja zas nemam problem ked ma vyvola napr. z dejaku lebo viem dobre improvizovat a aj ked viem hovno tak to neni za5. ale zas horsie je ked ma vyvola z matiky a neviem vobec princip tak to nevyratam. Ale tento rok ked mi par krat horela za zadkom som bol na doucku a zvladol som to aj na trojku. Tento rok asi zacnem chodit pravidelne
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Reparat robil kamarat ale vazne nechapem ako sa to da tak pokazit si znamky. Ved aj priemerny student to da na 4 aj ked sa snazi minimalne, teda nauci sa na dve dolezite pisomky. Samozrejme ze ak ste drzi a provokujete profakov cely rok tak vam uz nic nepomoze....
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Frco napísal:Samozrejme ze ak ste drzi a provokujete profakov cely rok tak vam uz nic nepomoze....
spravanie by sa IMO nemalo hodnotit v prislusnej znamke z predmetu... nato je znamka "spravanie"
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

inac diki dostal som 2 krat KARMA -
asi za to ze som povedal svoj nazor ze prepadnut je trapne :lol:
tak diki..
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Sheep napísal:vies co ja radsej by som chodil do skoly, take prazdniny ako mam tento rok to je hruza... :?
ked si ich nevies urobit lepsie..
heh inac kuriozita my sme mali takyto rok.. 12 ludi prepadlo + 8 robi reparat a presli iba 12 :)) samozrejme medzi nimi aj ja
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MurphY napísal:ked si ich nevies urobit lepsie..
heh inac kuriozita my sme mali takyto rok.. 12 ludi prepadlo + 8 robi reparat a presli iba 12 :)) samozrejme medzi nimi aj ja
to nemyslis vazne? co mam robit ked ma drzgrosku matku a makam za brigadnicky plat, chodim roznasat letaky, ucim sa a opravujem pocitace, minimum volneho casu a ked aj dajaky je tak ho obvykle presedim pri pociaci pretoze ziadny kamos nie je dostupny...keby som sa musel len ucit tak by to az tak nevadilo...a stale mam pocit ze nemam peniaze

a pozdravujem toho idiota ktory mi dal K- len preto ze som ligol :!: :!:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sheep napísal: a pozdravujem toho idiota ktory mi dal K- len preto ze som ligol :!: :!:
ligol? co to je?
neviem preco si mnohi myslia, ze ten co ma reparat je totalny debil. ze staci sa trosku snazit. som na elektrotecnickej a matika je tam fakt otrasna. ziskat tych poondiatych 30% je vazne problem. cele roky to brusim na hranici 4-5. na pisomkach je zakazdym nieco, co tam vidime prevykrat. mne matika absolutne nejde. nebavi ma to, neviem sa to naucit, nevidim v tom suvislosti, proste matika nie je pre mna. necudoval by som sa, keby z nej mal niekto reparat. tak isto aj ine takto od(p)borne predmety. ale napriklad na gymply z takej biologie si reparat predstavit fakt neviem :D
dbco
Light Star
Light Star

to ja sa zas moc neucim skor chodim chlastat hrat biliard...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

turtlak69 napísal:ligol? co to je?
neviem preco si mnohi myslia, ze ten co ma reparat je totalny debil. ze staci sa trosku snazit. som na elektrotecnickej a matika je tam fakt otrasna. ziskat tych poondiatych 30% je vazne problem. cele roky to brusim na hranici 4-5. na pisomkach je zakazdym nieco, co tam vidime prevykrat. mne matika absolutne nejde. nebavi ma to, neviem sa to naucit, nevidim v tom suvislosti, proste matika nie je pre mna. necudoval by som sa, keby z nej mal niekto reparat. tak isto aj ine takto od(p)borne predmety. ale napriklad na gymply z takej biologie si reparat predstavit fakt neviem :D
ligol - prepadol, hovorove slovo...a inak mas pravdu som natom podobne ako ty...tiez nemam rad matiku...jak decko som ju mal rad pretoze netrebalo nad nou az tak rozmyslat... :D
dbco
Light Star
Light Star

eviem preco si mnohi myslia, ze ten co ma reparat je totalny debil. ze staci sa trosku snazit. som na elektrotecnickej a matika je tam fakt otrasna. ziskat tych poondiatych 30% je vazne problem. cele roky to brusim na hranici 4-5. na pisomkach je zakazdym nieco, co tam vidime prevykrat. mne matika absolutne nejde. nebavi ma to, neviem sa to naucit, nevidim v tom suvislosti, proste matika nie je pre mna. necudoval by som sa, keby z nej mal niekto reparat. tak isto aj ine takto od(p)borne predmety. ale napriklad na gymply z takej biologie si reparat predstavit fakt neviem
presne moja rec totalne si ma vystihol ja som tiez na elektrotechnickej a uplne to iste co ty a este tie elektricke predmety tie ma totalne seru nic z toho nechapem aj by som prestupil ale na to uz je neskoro ked budem tretiak uz a zas od 1 rocnika
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

turtlak69 napísal:.... ...

Ale napriklad na gymply z takej biologie si reparat predstavit fakt neviem :D
Chodím na gympel a poviem ti, že biológia je mrte ťažká. Aspoň u nás. Profka skúša každú hodinu aspoň 3 (2 píšu za tabulu na tému, čo im dá a potom ohodnotí a 1 - 2 ústne, ako sa jej chce). 5 minutovka z latinských názvov nie je nič zriedkavé.
-Mňa osobne doteraz biologia bavila (rastliny) ale ideme na živočíchy, tam bude tej latiny ešte viac a k tomu si proste treba sadnúť a tlačiť do lebky. :?

= Inak s tou matikou súhlasím. Tiež zvyknem pred vysvedčkom hasiť nejakých 49%, chémia detto. Ale som si vedomý toho, že keby som si sadol a ratal a ratal a ratal, tak mám aj 2.
Momentálne nepríchadza do úvahy :D
Napísať odpoveď