Prosim poradte mi s tymto: http://www.hojko.com/gaya-internet-mt-z ... 3-645.html
EDIT pre debilov ktori nevedia preco som to dal prave sem: je to pre to ze mi nejde rozbehat poriadne CS na GAYI a niekto ma mozno podobny problem a kedze je to uz v inej sekcii tak som dal na nu link a nie znova to iste pisat sem. Ostatnych prosim o pomoc ale debilov NIE!!!
Cawte mam taky problem s CS source non steam ... problem je taky ze mal som nainstalovat CS potom patche mam aj ten najnovsi ... vsteko je nainstalovane a problem je takyto : 1.tam pisali ze ked dam FIND server tak my to ma najst NS servery lenze na vsetky vypisuje ze STEAM VALIDATING ci co takze sa nvm pripojit a na niektore servery mi to vypisuje ze mam zle raty pls helf díky moc
ludia neberte ma ako svinu ktora ide sama proti davu.. ale nejak mi bije do oci ked si niekto pyta akukolvek podporu na hru za ktoru ani nebol ochotny vyhodit par korun.. Pritom je evidentne ze s kupenou by ten problem nemal. Je tak?
Zdravim ked sa joinem na hociktory server vyhodi ma a v konzoli napise
Netchan_Clear() : reliable length not 0, reliable_sequence: 41, incoming_reliable_acknowledged: 0
neviete co s tym? dik
Shamway napísal:Zdravim ked sa joinem na hociktory server vyhodi ma a v konzoli napise
Netchan_Clear() : reliable length not 0, reliable_sequence: 41, incoming_reliable_acknowledged: 0
neviete co s tym? dik
steam / non steam ? patch ? skusal si preinstalovat patch/cs ?
cawte hladam taky plugin aby bomba v cs blikalana modru farbu...videl som to v jednom videi, ale neviem ci to je plugin,alebo neaky skin ak to mate alebo viete nazov pls napiste a ak by som niekoho mohol poprosit aby my spravil spray logo s textom "AnGeLs" obrazok na pozadi necham na neho, a staci obrazok spray logo si s toho dokazem spravit aj sam,
PROBLEM S CSkom
stale pri pripojeni do uz ked sa ma zmenit screen na hru a dokoncilo sa stahovanie a ine kecy, vtedy dotycneho vyhodi spet do windowsu a je problem hrat v hociakom inom mode okrem SOFTWARE mode a to je dost na <!>
compleX napísal:mam mensi problemik s touto hrou, ide o fps ktore mam stabilne na 60, ale mam v compe 7600GT grafiku a fps je stale 60, da sa to nejako zvysit ?
vypni si vertikalnu synchronizaciu... najdes do v nastaveniach grafickej karty, gl