KS - kosice okolie alebo len tak je tam to KS? ja by som vedel aj origo reflexne, len z BA zbytocne daleko. na aute sme tak mali asi 3/4 roka vytlacenu s reflexnym podkladom a pohoda znacky sme vymenili az ked sa stratila aj druha
Kibo napísal:KS - kosice okolie alebo len tak je tam to KS? ja by som vedel aj origo reflexne, len z BA zbytocne daleko. na aute sme tak mali asi 3/4 roka vytlacenu s reflexnym podkladom a pohoda znacky sme vymenili az ked sa stratila aj druha
normalka, vytlacili na reflexny podklad, vyzera to skoro ako origo znacka, akurat neni reliefne pismo. da sa vyrobit reliefne, ale to sa zas vobec nepodoba na znacku (nie je reflexna), to co nosia kamionisti, ta stoji cca 200-300 sk/ks
Ja som mal povodne nahradnu na zrazy, polovicka mi ich v tej dobe dala robit u ILTRADE, ci tak sa volali. Na SK to robi viac firiem, cena bola par stovak za kus.
mni mistee kamarat mi dal svoju SPZ prskenujem ju a tak za hodinku ju upnem.len treba vybielit pozadie a mam to tak ze na 2 papiere a tak by som to potreboval aj na 2 papiere by som zlepil a hotovo.tak za hotku to mate tu
// poprosil by som to zmenit na KS-Laci.dal som vam to 2 krat lebo nevem ktore sa vam bude lepsie robit dakujem vopred
zatial len nahlad, ak moze byt, poslem ti ju vo full rozliseni, pripadane este poupravujem. text je poposuvany, kvoli tomu ze mas len 4 znaky, aby to nevyzeralo blbo