Snina fest

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Snina fest

Príspevok od používateľa pinacolada »

zdravim.bol niekto?ja som akurat dosiel.super bolo,kus blby organizatori,kus vela provokaterov ale inak som nazoru ze na vychode su najlepsie akcie ( :D ze kachno :wink:).naj kapely hex,smola a hrusky,desmod,imt smile,gladiator,ostatne za vela nestalo.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ak je to co si napisal to najlepsie co tam bolo tak som rad, ze som sa tomu oblukom vyhol.
P.S. Desmod je gay. (jj, k- mam v pozitivnej lahostajnosti)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

ja som bol lebo to mám pod nosom, zábava bola celkom dobra a naštastie provokateri boli kámoši takže v pohode, len škoda že nemám rád slovenské skupiny...
Edit: a ten DJ čo robil na konci diskoteku bol fakt mizerný, aspon som sa z neho zasmial.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Ak je to co si napisal to najlepsie co tam bolo tak som rad, ze som sa tomu oblukom vyhol.
vies co.to iste som tvrdil i ja niekedy ale ked som tieto kapely videl prvy krat tak som pochopil preco su taky popularny.proste taka hudba sa na koncerty skvelo hodi,robia show,vedia rpacovat s publikom.su to Pani hudobnici a Pani zabavaci v jednom.taky je moj nazor ale zrejme ho nepochopis kym sam nezazijes.k- som ti nedal a vobec nechapem takymto karmovym vylevom.dostal si tak si dostal a co teraz aj tak to nezmenis a nezabudaj ze k- nedostavas iba ty ale vsetci tu
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja som zaidnu k- nedostal, to som tam napisal uz vopred, ze je mi to jedno nech si davaju :D (podobnu hlasku davam ak sa mi vobec nevadi, ze za to dostanem k-, lebo za tym budem stat aj keby krompace padali)
desmod, PS a pod. som videl nazivo na topfeste. nijaka zmena nazoru
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

axXis napísal:Ak je to co si napisal to najlepsie co tam bolo tak som rad, ze som sa tomu oblukom vyhol.
100% musim suhlasit ak skutocne toto je naj tak no neviem proste co povedat :lol:

ale ak sa ti ich hudba paci tak v poriadku, mne nie

na tieto festivaly nechodim a ani ma nezaujimaju pretoze pri tychto polovicnych muzikantoch sa ja neviem zabavat takze tak... :wink: a pivo a klobasu mozem mat aj doma za lacnejsi peniaz
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja som planoval tam sa ukazat, len dajak nevyslo

Desmod je jedna z LEPSICH slovenskych kapiel, aj ked od kedy zacali tvorit celkom jasne idu k popu
tej DJ na konci ma nickname DJ Pepo (kedysi davno Kiks radio) a myslim, ze je hromada horsich DJov od neho
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

bolo paradne :smt039
ani neviem kedy naposledy som sa tak nasmial...
a co tu tarate o hudobnikoch a ich hudbe. ech no je to tak ze na festivaly sa chodi skor kvoli kamaratom a posedeniu pri flaske a nie kvoli blbym kapelam (aspon moj pripad). osobne som videl z celeho festivalu len smatanovu, no gravity :aasmile2: , smola a hrusky, a 5 minut dj pepa :lol: . sme sa zhodli ze na take festivaly ani vstupenky nekupime len pojdeme do stanoveho mestecka :)

// bol niekto na tej drum and bass party na poli? ked sme odchadzali tak este stale siel nejaky set...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:bolo paradne :smt039
ani neviem kedy naposledy som sa tak nasmial...
a co tu tarate o hudobnikoch a ich hudbe. ech no je to tak ze na festivaly sa chodi skor kvoli kamaratom a posedeniu pri flaske a nie kvoli blbym kapelam (aspon moj pripad). osobne som videl z celeho festivalu len smatanovu, no gravity :aasmile2: , smola a hrusky, a 5 minut dj pepa :lol: . sme sa zhodli ze na take festivaly ani vstupenky nekupime len pojdeme do stanoveho mestecka :)

// bol niekto na tej drum and bass party na poli? ked sme odchadzali tak este stale siel nejaky set...
daco som pocul o tom ale nejak som nevykryval :D:D
inak ..uz vies jak sa vola ten co nam v noci tahal pivo? :lol: :lol: :lol:
kachna
King
King

pinacolada napísal:daco som pocul o tom ale nejak som nevykryval :D:D
inak ..uz vies jak sa vola ten co nam v noci tahal pivo? :lol: :lol: :lol:
ja som chcel ist pozriet ale nejak som na to zabudol po case stravenom pri flaske...

hej niekto mi potom hovoril meno ale nejak som si nezapametal. ale bolo to brutalne jak stojime a len otazka do vetra: pozna ho vobec niekto?
on k nam prisiel len tak ked sme tam stali pred stanom. ja som myslel ze to je nejaky tvoj kamos...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ja som chcel ist pozriet ale nejak som na to zabudol po case stravenom pri flaske...

hej niekto mi potom hovoril meno ale nejak som si nezapametal. ale bolo to brutalne jak stojime a len otazka do vetra: pozna ho vobec niekto?
on k nam prisiel len tak ked sme tam stali pred stanom. ja som myslel ze to je nejaky tvoj kamos...
a ja zase ze vas partak :D:D ale ta hlaska pri vycape :D:D :lol: :lol:
inak jak sa ma lenka? :D som ju vecer hladal,som sedel na lavicke a krical kanada,bukake :oops: nejak ma kazdy ignoroval :D

// aah fuuj to je humáč :D nj sak ked som prisiel od vycapu tak kamosi na mna skocili ze nejaka lenka s kanady je nadrzana na nich ta sme ju sli hladat :Dasi uz nas dakto predbehol :lol:
kachna
King
King

pinacolada napísal:a ja zase ze vas partak :D:D ale ta hlaska pri vycape :D:D :lol: :lol:
inak jak sa ma lenka? :D som ju vecer hladal,som sedel na lavicke a krical kanada,bukake :oops: nejak ma kazdy ignoroval :D
no tak lenku pozna polovica humenneho a pri vysloveni lenka z kanady sa odpovie: ta zasrana ku*va? povest ju predchadza. no ako oni boli v jednom stane ale prepalili ho cigaretou tak ich vyhnali. potom sli smerom k mojmu stanu a kedze bol otvoreny tak do nho vklzli a uz som len rozhadzoval rukami a som krical ze: v mojom stane nie! v mojom stane sa toto robit nebude!! :-D skoro som sa pobil so slavom az tak daleko by to zaslo keby ju nevyhodil z mojho stanu a ja len v tej rychlosti som si nespomenul na nic po anlicky len som nadaval na lenku a same get out! stand up and get out of my stan :hehe:
no a urobil som dobre ze som ich vyhodil. vklzli do stanu hned vedla a daco robili a potom uz len pocujem ked niekto povedal fuj a vytahovali lenku aj spacak na svetlo a cistili od tyky :-D

njn a ten neviem kto ked hovorila lenka ze ma na slovensku bratrancov a inu rodinu: ten typek to prelozil brutalne. ze chce s nami je*at setkymi 7 :-D jak nas pocital a povedal: lenka my 7 chceme s tebou j*ebat :lol:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

bolo super...u mna lepsie ako na Domasi na 10000%...hudba pohodicka ludia super sak vychod ne? 8) ....DjPEPO usiel..aj som sa kusticko bala,ze co bude ked vystupi IMTsmile (ti co boli min.roku vedia),ale jak to tam brutalll rozhecovali som kolabovala :) ...uzastne..samozrejme GLADIATOR,P.S.,DESMOD boli super tiez..ale uz dost opocuvane vsetko :) ...ziada si to nove albumi :) ...ale bolo UZASTNE :salala:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pancuska26 napísal:bolo super...u mna lepsie ako na Domasi na 10000%...hudba pohodicka ludia super sak vychod ne? 8) ....DjPEPO usiel..aj som sa kusticko bala,ze co bude ked vystupi IMTsmile (ti co boli min.roku vedia),ale jak to tam brutalll rozhecovali som kolabovala :) ...uzastne..samozrejme GLADIATOR,P.S.,DESMOD boli super tiez..ale uz dost opocuvane vsetko :) ...ziada si to nove albumi :) ...ale bolo UZASTNE :salala:
i mne sa viac pacilo ako na domasi aj to lacnejsie bolo..akurat DjPepo je podla mna sprosty gadzo,vobec sa nechyta na cafe del fun..a najviac sa mi pacilo smola a hrusky.
Napísať odpoveď