aktivacia
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
aktivacia
Mam original win.Vcera ked som preinstaloval win tak som ho aktivoval a bolo uz dobre.Dnes ked som ho musel preinstalovat tak uz mi to licencne cislo necelo zobrat,a teraz mam 30dni na aktivaciu.Ako ho mam teraz aktivovat?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Si ho den predtym kolko krat aktivoval, alebo sa skor spitam kolko krat si ten win preinstaloval a aktivoval? Aktivacia je aspon co ja viem na niekolko krat a potom ti odmietne ze si ten win aktivoval uz vela krat, vtedy treba bud pozkat cca pol mesiaca a mozno to pojde alebo jednoduchsie je ho aktivovat cez telefon, by tam niekde pri aktivacii mala byt moznost.
-
Hellboy248
Guru wannabe
ee vsetko je ako predtym,len som musel preinstalovat win bo mi graficka robila problemySheep napísal:nemenil si nejake suciastky na pocitaci? napr. maticnu dosku?
edit:ten win je od mojej mamy z roboty.ona ho ma zakupeny na 3pc ale ma ho nainstalovaneho iba na 2pc.a ona menila v robote prednedavnom cele pc a tam jej to slo aktivovat.
-
Hellboy248
Guru wannabe
no ti to vysvetlim.moja mama kupila do roboty windows xp home edition.kupila licenciu na 3pc,ale pouziva ten win iba na 2.ked som preinstaloval ten win vcera,tak mi to zobralo tu aktivaciu,ale dnes mi to nece aktivovat.a potrebujem ho aktivovat do 30dni.mishenko napísal:Cudne, ak je to OEM, tak to urcite nema jednu licenciu na dane PC.
A inak fakt staci po telefone, ak aktivujes den po dniAk je to teda legal, lebo som to az tak moc nepochopil s tymi licenciami