Ona fajci a mne to vadi!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marekkkkk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ona fajci a mne to vadi!

Príspevok od používateľa Marekkkkk »

Ahojte, chodim s jednou holkou, pomerne dost dlho sa pozname. Neskutocne mi vadi jedina vec, ze FAJCI. Verim, ze niekedy prestane, ale co ked nie. Mali ste uz niekedy podobny problem? Fajci asi tak max 2 denne, niekedy vobec ziadnu cez den. Moze jej to velmi uskodit? Ako ste sa s podobnym problemom vyrovnali vy? Straaaasne mi zalezi na jej zdravi.
midnight_man
Guru
Guru

Re: Ona fajci a mne to vadi!

Príspevok od používateľa midnight_man »

Marekkkkk napísal:Ahojte, chodim s jednou holkou, pomerne dost dlho sa pozname. Neskutocne mi vadi jedina vec, ze FAJCI. Verim, ze niekedy prestane, ale co ked nie. Mali ste uz niekedy podobny problem? Fajci asi tak max 2 denne, niekedy vobec ziadnu cez den. Moze jej to velmi uskodit? Ako ste sa s podobnym problemom vyrovnali vy? Straaaasne mi zalezi na jej zdravi.
no moj nazor je asi taky ze tebe to nema preco vadit..musis ju brat taku aka je..a neskusat jej nieco prikazovat alebo podobne...ak ti to vadi mala by sa snazit pred tebou nefajcit....daj jej navedomie ze ti to vadi a bude len na nej co stym spravi..mne osobne taketo veci nevadia..je to vec kazdeho...no uskodit..jasne ze to skodi to vieme vsetci...sice menej ale skodi...rozhodne by som zachoval chladnu hlavu a s kludom do toho :) "nemoze byt taka ako si ty myslis,ze by mala byt"
Marekkkkk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marekkkkk »

ja koli tomu urcite nechcem vztah ukoncit. mne je jedno ci fajci pri mne, alebo mimo mna. mne ide o to, ze sama sebe skodi, ale ja sa s tym zmierim, lebo ju mam velmi rad :)
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

2 denne to je nic, ani zavislost. Proste fajci z nudy, to ju prejde :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ach jé... u mna je to naopak, ja fajcim a jej to prekaza, ale ja fajcim tuho, no pri nej ani cigareta. Aj tak jej vsak vadi ze si nicim zdravie, ale my to neriesime. Zatial.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Marekkkkk napísal:Ahojte, chodim s jednou holkou, pomerne dost dlho sa pozname. Neskutocne mi vadi jedina vec, ze FAJCI. Verim, ze niekedy prestane, ale co ked nie. Mali ste uz niekedy podobny problem? Fajci asi tak max 2 denne, niekedy vobec ziadnu cez den. Moze jej to velmi uskodit? Ako ste sa s podobnym problemom vyrovnali vy? Straaaasne mi zalezi na jej zdravi.
pozri to ze ti to vadi jej zdraviu moc nepomoze, navyse ked fajci max 2 za den tak to neni fajciar...a vadit ti to nema preco, jedine ti to moze vadit ak fajci pri tebe a ty si nefajciar a nezelas si to - jedine to ti "moze" vadit, viac ako ju poziadat aby si isla zafajcit inde neurobis...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

presne tak, kolegovia maju pravdu v tom, ze partnerku/a musime brat taku aka je, alebo ju nevezmeme vobec ;-) ... mozno je na spravnom mieste rozhovor. mozno ti dokonca (a aj tak to znie z tvojho postu) fajcenie nevadi - zapach apod, ale ide ti o jej zdravie. a podla mna sa z 2cigariet denne rakovina pluc len tak nedostane (sice niesom medik, takze to ber s rezervou :))
Sheep napísal: navyse ked fajci max 2 za den tak to neni fajciar
a co je? velryba?

inak dost sexisticky nazov temy :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jimino napísal:presne tak, kolegovia maju pravdu v tom, ze partnerku/a musime brat taku aka je, alebo ju nevezmeme vobec ;-) ... mozno je na spravnom mieste rozhovor. mozno ti dokonca (a aj tak to znie z tvojho postu) fajcenie nevadi - zapach apod, ale ide ti o jej zdravie. a podla mna sa z 2cigariet denne rakovina pluc len tak nedostane (sice niesom medik, takze to ber s rezervou :))

a co je? velryba?

inak dost sexisticky nazov temy :)
ber to z nadhladu, fajciar je myslim tuhy fajciar co mu nestaci pakel denne, chapes?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna by ste sa o tom mali porozpravat. Povedz jej, ze tebe to vadi, ze fajci. Ze o nu nechces prist, ale ci by to nejako mohla obmedzit, napr., ked nie je pri tebe. Ak fajci len do 2x denne, tak si myslim, ze by si to nemal mat az take zle. Ked uz sa ale o tom budete rozpravat, snaz sa byt chapavy a ustretovy. Toto je velmi blby zlozvyk a tazko sa od neho da odvyknut.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

2 za deň to sa ešte dá no..ale keby fajčila jednu za druhou to by bolo horšie..pozri dnes už fajčí hádam každý druhý človek....ja nefajčím a moja priateľka tiež...naprv som jej to zakazoval ale bolo to oničom.otočil som sa a už fajčila :lol: (ešte že som taký vnímavý)potom sme sa otom porozprávali(už ani neviem) teraz fajačí o mnoho menej..niekedy si nedala za 5dní ani jednu(aspoň pri mne :wink: )....ale moju jej dovolím 8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď ti ide iba o jej zdravie, tak ťa môžem ubezpečiť, že na občasné 2 denne nezomre..
- Skôr by som čakal, že ti vadí ten cigaretový smrad (čo fajčiari nikdy nepochopia). Taká nikotínová pusa tiež nie je mič moc :?
-V taktomto prípade sa stačí o tom porozprávať. Verím tomu, že by dokázala bez väčších problémov s tým prestať. Otázka len je, či chce.
DravecC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DravecC »

midnight_man napísal:no moj nazor je asi taky ze tebe to nema preco vadit..musis ju brat taku aka je..a neskusat jej nieco prikazovat alebo podobne...ak ti to vadi mala by sa snazit pred tebou nefajcit....daj jej navedomie ze ti to vadi a bude len na nej co stym spravi..mne osobne taketo veci nevadia..je to vec kazdeho...no uskodit..jasne ze to skodi to vieme vsetci...sice menej ale skodi...rozhodne by som zachoval chladnu hlavu a s kludom do toho :) "nemoze byt taka ako si ty myslis,ze by mala byt"
moj nazor ok to chapem ale zase je trochu divne sry za vyraz ale je divne lizat popolnik
DravecC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DravecC »

GothaR napísal:2 denne to je nic, ani zavislost. Proste fajci z nudy, to ju prejde :)
ale nevie ze ci to je fakt 2 krat denne ked s nou neni moze dimit jak fabrika
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

:D z toho nazvu temy som pochopil nieco ine :D no ale uz viem o co ide.
mne to tiez vadi. a neskutocne. hlavne ked kvoli fajceniu treba nieco obmedzovat (napriklad nechat ujst autobus, lebo lady este nedofajcila, a podobne blbosti. to je ako priklad samozrejme). tiez to nie je dvakrat prijemne, ked v nejakom podniku je okolo mna kudel dymu. niektorych ludi sa neda tak lahko odnaucit fajcit. ja to ani neskusam. ako riesenie je celkom fajn dohodnut sa, ze nebude fajcit ked bude s tebou vonku. ked si da 2 za den, tak to nie je nic hrozne. tych 10 minut pre seba na cigu si najde ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ak fajci cca dve denne tak jej to neskodi, naopak jej to v podstate prospieva.
Kedze dnes fajci kopa ludi a hlavne v podnikoch je stale nafajcene, mal by si vediet ze pasivne fajcenie (vdychovanie dymu) skodi zdraviu viac ako aktivne. Ak teda vyfajci 1 alebo 2 denne, pluca si na to ako tak zvyknu a jej zdraviu to bude skodit menej. Postavene na hlavu, ale je to tak :?
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

Gangy napísal:Ak fajci cca dve denne tak jej to neskodi, naopak jej to v podstate prospieva.
Kedze dnes fajci kopa ludi a hlavne v podnikoch je stale nafajcene, mal by si vediet ze pasivne fajcenie (vdychovanie dymu) skodi zdraviu viac ako aktivne. Ak teda vyfajci 1 alebo 2 denne, pluca si na to ako tak zvyknu a jej zdraviu to bude skodit menej. Postavene na hlavu, ale je to tak :?
presne toto bol dovod preco som kedysi v 15 zacal fajcit :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh uz som sa zlakol ze ona ti fajci a tebe to vadi..
no ja riesit to mozes vyjednavanim.. ja som to riesil takto ona nebola rada ked ja som hulil tak som jej povedal ty si zapalis jednu cigu ja si dam jedno bongo..
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

2 cigarety denne ju nezabiju ber to tak a skus sa s nou porozpravat ze ti vadi to jej fajcenie ze ci s tym nieco nechce urobit :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tomuto ty hovoríš problém? Keď si sa s ňou dal dokopy, vedel si že fajčí? Ak áno, tak si to mal brať do úvahy a vo vzťahu to tolerovať. Teraz jej to nevyčítaj.
Fajčí dva denne? Tomu vravíš fajčenie? Ja keď som v robote, vyfajčím 20-30 denne, to je fajčenie, nie dva, alebo žiadna.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

jedno citlivé dievča vraví: hold smolu má chlapec :D

ja to podám trošku jemnejšie: chlape každý má chyby ale ak máš niekoho naozaj moc rád tak ich ani nevidíš, viem lízať popolník asi neni najsam super vec :roll: ale čo už je aká je :) a to že jej zdravie? tak to nehaj na ňu je to velké dievča ktoré sa vie už samo vycikať (teda predpokladám :D )
Napísať odpoveď