mirak2 napísal:maaaaloco z toho co si zobrali Emaci za svoje je fakt emo, a momentalne je tendencia povedat emo na kazdeho hudobnika co je obleceny v ciernom a ma vlasy do tvare ako napr. Sonic Syndicate co nemaju s emom absolutne nic spolocne...vacsina kapiel sa od emo distancuje
a aby si hiphoperi nemysleli ze emo sa ich netyka tak emo rap o com som donedavna vobec nepocul
tuto temu mozte spojit s Emo ci nie?
presne, na každú kapelu čo má trošku smutnejšie texty alebo nebodaj má niekto z nej ofinku hneď každý hovorí že je EMO.. stačí pozrieť tagy na last.fm a je to vidieť, emo emo emo všade, čo ma celkom štve, hlavne ak sa jedná o kapely ktoré s emom nemajú absolútne nič, a emo rap je vrchol
Vsak EMO vzniklo z punku ci nie? Ale mam pocit, ze sa seru uz uplne do vsetkeho. Aj do metalcoru zacinaju fusovat a nazvali si to screamo ci jako. TO potom vznikaju veci ako bullet for my valentine. (pre vsetkych, ktorym sa to nezda: B4MV sa k EMU oficialne hlasia)
http://www.bulletformyvalentine.de
tu niekde, len musis pohladat, pisu, ze maju aj EMO pasaze. Niekde som videl aj forovu hadku (nemecke forum) o tom ci su EMO alebo nie
Image vsak maju EMO az hroza
A tu jedna krasna citacia z urban dictionary:
Do you like Bullet for my Valentine?
- Nope.
- Hmm... me neither. Wanna go not cry and/or cut ourselfs?
Sagittarius napísal:Hudba sa nemusí škatulkovať, či hrá niekto o to, či ono, veď napr. aj Metallica začala s metalom, ale teraz je to skôr hard rock a čo? A nič. Emáci sú čudní. MCR mám v compe album, ale poriadne som ho ani nepočul, ale Welcome to black parade sa počúvať dá.
OT:Delusion: Sorry, ale skús to dávať do jedného príspevku, aby si potom nemala tri príspevky za sebou. (Nič proti, to je len rada).