World of Warcraft problem... porty
World of Warcraft problem... porty
pocujte mam tu taky problem, dufam ze mi niekto bude vediet poradit, takze:
mam nainstalovany World of Warcraft normalne som hral na servri, a zmenil som si internetoveho pskytovatela, ktory blokuje vsetky herne porty, poslal som mu poziadavku aby mi povolil tie ktore tato hra pouziva (toto info som ziskal zo stranky portforward.com), teraz mam toho noveho providera ktory mi vraj tieto porty povolil ale ked sa chcem napojit na server tak sa napajanie zastavy na SUCCES a dalej ma nepusti pricom mam dobru verziu aj vsetko, tak moja hlavna otazka znie ci tomu moze pomoct reinstal alebo tam moze byt stale nejaky problem s portami... lebo ked som este tie porty nemal povolene tak som sa nedostal ani po to SUCCESS, vdaka vam...
mam nainstalovany World of Warcraft normalne som hral na servri, a zmenil som si internetoveho pskytovatela, ktory blokuje vsetky herne porty, poslal som mu poziadavku aby mi povolil tie ktore tato hra pouziva (toto info som ziskal zo stranky portforward.com), teraz mam toho noveho providera ktory mi vraj tieto porty povolil ale ked sa chcem napojit na server tak sa napajanie zastavy na SUCCES a dalej ma nepusti pricom mam dobru verziu aj vsetko, tak moja hlavna otazka znie ci tomu moze pomoct reinstal alebo tam moze byt stale nejaky problem s portami... lebo ked som este tie porty nemal povolene tak som sa nedostal ani po to SUCCESS, vdaka vam...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mamMrk napísal:a tak ma napada mas WoW povolene aj vo firewalle?
(trochu blba , ale mozno nema)
edit: neviem ci je tato informacia dolezita ale ked idem na http://whatsmyip.org/ports/ a dam ten druhy test - Game Port Test - tak mi na vsetky tie porty pise Timeout na WoW a aj na battle.net (na to som si tiez dal povolit porty)
editt: ten admin mi uz poloval porty aj na inu hru - Americas Army -, tam bol tiez problem ale sa to dalo okaslat... ked som sa chcel rovno v hre napojit na hlavny server a odtial na hru (ti ktori to hrali to hadam pochopia) tak to neslo, napojil som sa do hry len vtedy ked som pouzil program HLSW (do toho programu dam rovno ip servra na ktory chcem ist a potom to ide...)