ATI Radeon 9600XT 256MB + Battlefield 2
ATI Radeon 9600XT 256MB + Battlefield 2
Poradte mi. Kupil som si nedavno graficku kartu ATI Radeon 9600XT. Preinstaloval som PC, nainstaloval software z CD. Ak spustim battlefield, ci uz na 800x600 nizke detaily, alebo 1024x768 vysoke detaily, hra neseka ani na jednom, akurat po par minutach hrania (je to rozne) sa mi hra zasekne, restartuje sa VGU (ak to spravne pisem) teda nejaky graf. ovladac, ze prestal reagovat na pokyny, restartne sa (asi takych 30s) a potom ide hra zasa dalej. Spravi to cca este 2x a ked to spravi zasa, pocujem uz len zvuky, ze hra ide, ale obraz nevidim ziaden. Skusal som aj nove ovladace zo stranky ATI - vysledok je rovnaky. Nemyslim si ze graficka karta je slaba - na GeForce FX 5200 128MB to slo aspon na 800x600 a bez mrznutia, sekania... taktiez to nebude hrou (patch a podobne) nakolko na inom PC s inou ATI grafickou to ide, skusal som aj patch 1.3 a 1.41, nic. Prosim, poradte. Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Problem vidim prave v systeme a ovladacoch. Podla mna je nVidia daleko vpred co sa tyka ovladacov, ale to je len moj nazor. Tiez som mal par krat problem pri ATIne, pri nVidii bolo vsetko OK. Podla mna by bol najlepsi format disku, pouzit ovladace CD a nasledne na to pouzit najnovsie ovladace z internetu. Teda neviem ci sa to este tak robi, ale v casoch ked som mal ja Radeon 9600SE, vzdy som bol nuteny najskor dat ovladace z CDcka, az potom som mohol nahodit novsie.
Druha moznost je zmazanie cache adresarov Battlefieldu, tusim to uklada do Document & Seetings/uzivatel/Battlefield2/cache...
Druha moznost je zmazanie cache adresarov Battlefieldu, tusim to uklada do Document & Seetings/uzivatel/Battlefield2/cache...