Restartovanie PC
Restartovanie PC
Tak dnes je burka a zahadne sa m irestartovalo PC
...neviem koli comu to mohlo byt (stalo sa to prvy krat) ..Cem sa spytat ze de by mohol byt problem a ake su nebezpecne teploty...lebo mam teploty od 30-41 C
...ale uvidim ci sa to este raz restartne
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Restartovanie PC
Zakolísalo napätie a ten krátkodobý útlm zdroj nevykryl, tak sa reštartoval. Teplotu máš ukážkovú (ačkoliv to asi nebude poriadny CPUZavulon napísal:Tak dnes je burka a zahadne sa m irestartovalo PC...neviem koli comu to mohlo byt (stalo sa to prvy krat) ..Cem sa spytat ze de by mohol byt problem a ake su nebezpecne teploty...lebo mam teploty od 30-41 C
...ale uvidim ci sa to este raz restartne
Keďže sa to stalo prvý raz a akurát počas búrky, veľkú vedu by som za tým zatiaľ nehľadal.
No dovol je to perfektny zdrojfikus-kukis napísal:Zakolísalo napätie a ten krátkodobý útlm zdroj nevykryl, tak sa reštartoval. Teplotu máš ukážkovú (ačkoliv to asi nebude poriadny CPU).
Keďže sa to stalo prvý raz a akurát počas búrky, veľkú vedu by som za tým zatiaľ nehľadal.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Perfektný - neperfektný; ani jeden nedokáže pracovať bez menovitého napätia v sieti silnoprúduZavulon napísal:No dovol je to perfektny zdroj....ja som sa trosku zlakol