Restartovanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Restartovanie PC

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Tak dnes je burka a zahadne sa m irestartovalo PC :-D...neviem koli comu to mohlo byt (stalo sa to prvy krat) ..Cem sa spytat ze de by mohol byt problem a ake su nebezpecne teploty...lebo mam teploty od 30-41 C :cry: ...ale uvidim ci sa to este raz restartne
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Restartovanie PC

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Zavulon napísal:Tak dnes je burka a zahadne sa m irestartovalo PC :-D...neviem koli comu to mohlo byt (stalo sa to prvy krat) ..Cem sa spytat ze de by mohol byt problem a ake su nebezpecne teploty...lebo mam teploty od 30-41 C :cry: ...ale uvidim ci sa to este raz restartne
Zakolísalo napätie a ten krátkodobý útlm zdroj nevykryl, tak sa reštartoval. Teplotu máš ukážkovú (ačkoliv to asi nebude poriadny CPU :) ).

Keďže sa to stalo prvý raz a akurát počas búrky, veľkú vedu by som za tým zatiaľ nehľadal.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

fikus-kukis napísal:Zakolísalo napätie a ten krátkodobý útlm zdroj nevykryl, tak sa reštartoval. Teplotu máš ukážkovú (ačkoliv to asi nebude poriadny CPU :) ).

Keďže sa to stalo prvý raz a akurát počas búrky, veľkú vedu by som za tým zatiaľ nehľadal.
No dovol je to perfektny zdroj :oops: ....ja som sa trosku zlakol :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Zavulon napísal:No dovol je to perfektny zdroj :oops: ....ja som sa trosku zlakol :D
Perfektný - neperfektný; ani jeden nedokáže pracovať bez menovitého napätia v sieti silnoprúdu :) .
Napísať odpoveď