Reprobedne (Basaky)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
midnight_man
Guru
Guru

Reprobedne (Basaky)

Príspevok od používateľa midnight_man »

No...hodim to sem..predsa len je tu viac odbornikov..Planujeme si spravit dake reprobednenajprv cisto 2 basaky (2 samostatne bedne) a potom neskor satelity....len problem je ze si neviem vybrat reprak do tych bedni.kedze je ich teraz na trhu na kasu aj 5..rozohne sa to nechcem dat miliony tak aby som sa vosiel do 6000sk s dvoma bednami..kedze nase uz maju daco nabuchane..niesom ziadny PRof DJ netreba mi zosik za 30 000 a aparaturu ktora hra ako cumel..proste nech to ubucha zabavu a tak..
Mam tu istu predstavu zatial
Zomax 15" 250W 98dB (250menovity) -neviem ci to nebude malo chcel som 300W ake nemaju zevraj 1800sk(jeden)
kolega sa ponukol ze mi spravi aktivnu vyhybku(crossower) 1200sk
zajtra idem za stolarom s predbeznym nakresom bedne ktory mi vyratal kamarat ze kolko ma to bude stat( je to znami hadam daco zlavy)
neviem skuste mi poradit co a ako..co je dobre..na co davat pozor a tak..alebop popripade iny basak dnuka..viem ze to je somarina ale nedam 10 000sk za basaky ;) cize len takto skromne..
/este som zabudol okobercovanie bedni 1000sk
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

napis SS kibovy :wink:
a za 6k to nebude bohvie co :)

( vlastna skusenost )
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

ked som dobre pochopil tak chceš teraz dve subwoferi a potom k tomu satelity?
niesom odborník ale počul som že tie zomaxy su sračky a na nete som nenašiel parametre potrebne pre stavbu a vypočet.
ozvučnice strielaš od oka?....na tvojom mieste by som kupil jeden poriadny basak s parametrami a nechal si u niekoho navrhnut vhodnu ozvučnicu....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ozvucnicu si navrhnes hocikedy sam..stacia na to hodnoty ako Fs, Qts, Vas, Rdc, Re.. potom si uz len najdes soft ktory ti vypocita a navrhne ozvucnicu..takych softov je milion .. pripadne ti ho poslem
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

alebo si pozri odskušane projekty a dačo si vyber
www.diyfans.org
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

keby, ze si z KE, jeden typek robi repro do auta, fakt kvalitka, ale neviem, ci by to spravil za 6 tisic. ked chces najake foto bedni co vyrobil, daj ICQ a ti poslem foto.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kolega massefect nasiel info k tym zomaxom...pocul som ich hrat ma ich kamarat..ma sice 300W ale akoze bomba pecka...u nas robi kamarat repraky ale otravovat ho nechcem a platit mu nebudem ...cize on mi navrhne ake t vsetko bude mat rozmery a ja si to vybavim...pobeham..pomoze mi okobercovat a tak...za 6000sk len dva subaky..satelity sa budu robt neskor
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak vela štastia :wink:
Napísať odpoveď