Rad by som sa o tom nieco dozvedel skusal som aj googlit ale ziadne navody o tom jak nieco taketo spravit som nenasiel tak sa obraciam na vas... keby niekto nieco vedel tak pls napiste vopred dakujem
chces si spustit internetovu televiziu? ako prve asi bdues potrebovat silny server na este silnejsej linke. dalej to asi budes musiet mat dake papiere, ze to mozes robit. a potom ked budes mat tieto veci, tak sa mozme pustit do riesenia tohto problemu
uu takze zatial by to ficalo nelegalne bez papierov
a server snad za par tyzdnov bude v serverovni zatial robim len prieskum co k tomu bude treba a ci sa to vobec oplati...
myslim (myslim znamena, ze to je len moj pocit ktory sa nezaklada na ziadnych faktoch), ze je to nerealne. ale velmi ti prajem, aby ti to vyslo. aspon by bolo co kukat na nete okrem youtube
no to by nebolo jako youtube ale normalne by tam ficali filmy za sebou jako v telke (ale bez otravnych reklam)
len vobec netusim jak to spravit, tak pls dakto poradte... pls
//ale sice by nebolo zle keby si tam kazdy vybral co chce pozerat a kedy chce pozerat tak mozno to bude ako youtube
piton napísal:omg jake papiere Ved iba bude mat na svojej stranke zivy vstup z nejakej kamery... No poradit ti neviem ako to spravit...
ale on tam asi nebude pustat zivu panoramu ako stv 2 ked to ma byt internetova televizia, tak asi tam bude pustat filmy. a ked tam bude pustat filmy, ktore bla bla bla bla ... autorsky zakon ... bla bla bla. tak je to problem. dokonca ani obchod alebo zmrzlinaren nemoze len tak zadarmo pustat hudbu z bedniciek. musia za to cvakat (pred par rokmi to bolo v spravach). takze nejake papiere na to budu potrebne urcite aspon podla mna. keby nie, tak by sme tu mali internetovych televizii ako maku
turtlak69 napísal:ale on tam asi nebude pustat zivu panoramu ako stv 2 ked to ma byt internetova televizia, tak asi tam bude pustat filmy. a ked tam bude pustat filmy, ktore bla bla bla bla ... autorsky zakon ... bla bla bla. tak je to problem. dokonca ani obchod alebo zmrzlinaren nemoze len tak zadarmo pustat hudbu z bedniciek. musia za to cvakat (pred par rokmi to bolo v spravach). takze nejake papiere na to budu potrebne urcite aspon podla mna. keby nie, tak by sme tu mali internetovych televizii ako maku
No jasne, ze ked tam bude nieco chranene autorskym zakonom tak nato musi mat licenciu... Ale myslim, ze tak daleko to nedojde...
piton napísal:No jasne, ze ked tam bude nieco chranene autorskym zakonom tak nato musi mat licenciu... Ale myslim, ze tak daleko to nedojde...
hmm ako myslis tym tak daleko? myslis, ze najprv tam bude davat zivu panoramu a po roku prejde na filmy? nechapem tusim... neviem vlastne co ine by tam mohol pustat. ja by som som bral dobre filmy, samozrejme dabovane, obcas nejaky zapas v CS medzi fakt dobrymi clanmi a obcas nieco prirodopisne alebo naucne. myslim, ze okrem CS tam vysielat nemoze nic teda aspon zatial
geoge046 napísal:moze urobit dokumentarny film o programovani
no to by bolo fakt strhujuce a fascinujuce. nehovoriac o napinavosti navrhujem ukoncit spamovanie a nechat priestor pre vyjadrenie dotycneho, co tam chce vlastne pustat
no ja viem ze na vsetko treba mat licenciu ale funguje dost vselijakych legelanych stranok ved to poznate a my by sme boli nelegalna televizia pustali by sme len filmy (vsetkych druhov, hlavne novinky ktore teraz bezia v kinach a tak)
ale nedavali by sme to ludom na stiahnutie len na pozretie !!!