mam nainstalovany wow, aj s BC ale to nie je podstatne, normalne som hral na servri Sargeras, co tiez nie je dolezite ale niekto kto hra na inom servri by na tento mohol prejst
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
pocujte mam tu taky problem, dufam ze mi niekto bude vediet poradit, takze:
mam nainstalovany wow, aj s BC ale to nie je podstatne, normalne som hral na servri Sargeras, co tiez nie je dolezite ale niekto kto hra na inom servri by na tento mohol prejst
, a zmenil som si internetoveho pskytovatela, ktory blokuje herne porty, poslal som mu poziadavku aby mi povolil tie ktore wowko pouziva (toto info som ziskal zo stranky portforward.com), teraz mam toho noveho providera ktory mi vraj tieto porty povolil ale ked sa chcem napojit na server tak sa napajanie zastavy na SUCCES a dalej ma nepusti pricom mam dobru verziu aj vsetko, tak moja hlavna otazka znie ci tomu moze pomoct reinstal alebo tam moze byt stale nejaky problem s portami... lebo ked som este tie porty nemal povolene tak som sa nedostal ani po to SUCCESS, vdaka vam...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
skusal si chvilu po Succese cakat?tomek00 napísal:pocujte mam tu taky problem, dufam ze mi niekto bude vediet poradit, takze:
mam nainstalovany wow, aj s BC ale to nie je podstatne, normalne som hral na servri Sargeras, co tiez nie je dolezite ale niekto kto hra na inom servri by na tento mohol prejst, a zmenil som si internetoveho pskytovatela, ktory blokuje herne porty, poslal som mu poziadavku aby mi povolil tie ktore wowko pouziva (toto info som ziskal zo stranky portforward.com), teraz mam toho noveho providera ktory mi vraj tieto porty povolil ale ked sa chcem napojit na server tak sa napajanie zastavy na SUCCES a dalej ma nepusti pricom mam dobru verziu aj vsetko, tak moja hlavna otazka znie ci tomu moze pomoct reinstal alebo tam moze byt stale nejaky problem s portami... lebo ked som este tie porty nemal povolene tak som sa nedostal ani po to SUCCESS, vdaka vam...
-
NuSuey
Professional
mozno je server OFFLINE .. to sa pri sargerase stavatomek00 napísal:pocujte mam tu taky problem, dufam ze mi niekto bude vediet poradit, takze:
mam nainstalovany wow, aj s BC ale to nie je podstatne, normalne som hral na servri Sargeras, co tiez nie je dolezite ale niekto kto hra na inom servri by na tento mohol prejst, a zmenil som si internetoveho pskytovatela, ktory blokuje herne porty, poslal som mu poziadavku aby mi povolil tie ktore wowko pouziva (toto info som ziskal zo stranky portforward.com), teraz mam toho noveho providera ktory mi vraj tieto porty povolil ale ked sa chcem napojit na server tak sa napajanie zastavy na SUCCES a dalej ma nepusti pricom mam dobru verziu aj vsetko, tak moja hlavna otazka znie ci tomu moze pomoct reinstal alebo tam moze byt stale nejaky problem s portami... lebo ked som este tie porty nemal povolene tak som sa nedostal ani po to SUCCESS, vdaka vam...
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
aruN
Professional
lock nic ine nevie,on ti zdrha pred nosom a dotky ti davaju brutalny dmg a umres ani nevies akotomek00 napísal:daj si warlocka to je najvacsia sranda, nahadzes DOT-ky a bezis
to ma vie najviac potesit hram arenu debilko mi da 5 dotiek a len mi uskakuje pred nosom ako totalny noob a caka kym ma dotky dorazia.....
To je proste tak. Aj hunter po tebe pošle svojho peta a stále z diaľky na teba iba striela šípy... (viper sting deadly for PriestsaruN napísal:lock nic ine nevie,on ti zdrha pred nosom a dotky ti davaju brutalny dmg a umres ani nevies ako![]()
to ma vie najviac potesit hram arenu debilko mi da 5 dotiek a len mi uskakuje pred nosom ako totalny noob a caka kym ma dotky dorazia.....