neboj sa, v tomto niesi sam7iro napísal:Nechapem vyznam tejto temy..
Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no ja sa obavam najhorsieho
http://www.hojko.com/ucitel-zbil-ziaka-t73029.html
Ucitel zbil ziaka
a teraz ho vyhostili z krajiny
preto neodpisuje
http://www.hojko.com/ucitel-zbil-ziaka-t73029.html
Ucitel zbil ziaka
a teraz ho vyhostili z krajiny
-
jin
VIP
Neodpisuje imho preto, že už je zasa gone a táto téma sa očividne zvrhla na ohováranie, vzájomné hádky, obviňovanie a podobne. A Les teraz sedí niekde za compom nelognutý a rehoce sa, čo jedným postom spôsobil...Kibo napísal:a teraz ho vyhostili z krajinypreto neodpisuje
Môj návrh je locknúť to, nakoľko už postrádam zmysel tejto témy a nič plodné neprináša...
-
mastermind
VIP
PREMAZANE!
Pre tych co im to pomalsie mysli: Na tomto fore sa do tem vyjadrujeme len vtedy ak mame co povedat k predmetu temy. Kedze tato tema predmet nema, nechcem tu vidiet nikoho prispevky , kym sa nevyjadri les.
ps pre lesa: Aj ty dobre zvaz co napises, ak tym co napises nedas zmysel tejto teme tak bude zamknuta
Pre tych co im to pomalsie mysli: Na tomto fore sa do tem vyjadrujeme len vtedy ak mame co povedat k predmetu temy. Kedze tato tema predmet nema, nechcem tu vidiet nikoho prispevky , kym sa nevyjadri les.
ps pre lesa: Aj ty dobre zvaz co napises, ak tym co napises nedas zmysel tejto teme tak bude zamknuta
-
XilleR
Medium Professional
poplatok na parkovisku pred letiskom je sice 50sk na hodinu, ale 400sk na 24h ...teda max si mohol zaplatit 800sk. Nabuduce si vymysli nieco lepsie 

tak z ladovcov sa najskor zacne topis holandsko a okolote staty, potom okraje Ciny, Indie a az potom sa zacne topit najvacsi producent CO2 amerika :-/MS FRANKY napísal:Ale to že USA vedie druhý Hitler ti nejako nevadí. Každopádne už ma nemôžeš poslať do riťi stím že nemám svôj názor. Milý Les dospel som a chcem svôj život naplniť bojom proti politikom ktorý spôsobujú svojimi prejavmi vymletosť národa. Dúfam že spíš na Americkej vlajke a je ti v tom dome na floride či kde ho máš dobre lebo nezniesol by som ten pocit že nám jeden neo-fašista príde na slovensko. Dúfam že jedného dňa sa polka ameriky vytopí roztopeným ľadom ktorý pán Buš náhodou zabudol spomenúť v prejave a ked sa budeš topiť vtedy si uvedomíš že čo si žil a v akých klamstvách si bol a v akom klamstve sa topíš. Prajem priemny zasratý americký sen!
tak myslim ze p4ra a Les su uzivatelia jedneho typu, len p4ra ma este hooodne co dohanat aby sa dostal tam kde Lesnordkapp_pb napísal:ka is is nevsimol tak dotycny vtipalek sa vyhnal sam .. tak ked sa mu forum zhnusilo, tak o com preboha ? ... ja myslim ze nieje o com...
Ahojte ovecky, zase som bol "bombardovany" e-mailami s prianiami na moju fyzicku likvidaciu a pozvankami niekym, kto sa nazyva Hojko, na toto forum. Tak som tu a co nevidim? Niektori z Vas maju uz celkom slusne rozbehnutu paranoju v hlavach, t.zn. vidite Lesa vsade, kam sa pozriete. Les a p4ra nieje ta ista osoba ! Pisal som vam to pred 2 rokmi, pisem Vam to aj teraz. Niektori z Vas by sa mali dat vysetrit minimalne u psychologa, ale ja by som odporucal radsej psychiatra, predsa len - istota je istota. Psycholog lieky predpisovat nemoze, tak by ste niektori chnapli 2 muchy jednou ranou...
No, uz Vas vidim ako sa rehocete a cez smiech a slzi nevidite na monitor a nalievate si americku "imperialisticku" Coca-Colu do pohara. Za chvilu idem na veceru, tak sa tu majte, budem na Vas mysliet.
P.S. Hojko, ani si nevies predstavit, aku ti robim v Amerike reklamu ! Toto forum je uz plne "Amikov" z roznych spravodajskych sluzieb, ale dalej uz radsej pomlcim...
No, uz Vas vidim ako sa rehocete a cez smiech a slzi nevidite na monitor a nalievate si americku "imperialisticku" Coca-Colu do pohara. Za chvilu idem na veceru, tak sa tu majte, budem na Vas mysliet.
P.S. Hojko, ani si nevies predstavit, aku ti robim v Amerike reklamu ! Toto forum je uz plne "Amikov" z roznych spravodajskych sluzieb, ale dalej uz radsej pomlcim...
-
pinacolada
Guru wannabe
ak je daco skutocny hardcore tak toto je ono !Les napísal:Ahojte ovecky, zase som bol "bombardovany" e-mailami s prianiami na moju fyzicku likvidaciu a pozvankami niekym, kto sa nazyva Hojko, na toto forum. Tak som tu a co nevidim? Niektori z Vas maju uz celkom slusne rozbehnutu paranoju v hlavach, t.zn. vidite Lesa vsade, kam sa pozriete. Les a p4ra nieje ta ista osoba ! Pisal som vam to pred 2 rokmi, pisem Vam to aj teraz. Niektori z Vas by sa mali dat vysetrit minimalne u psychologa, ale ja by som odporucal radsej psychiatra, predsa len - istota je istota. Psycholog lieky predpisovat nemoze, tak by ste niektori chnapli 2 muchy jednou ranou...

les pochybujem ze by nejaky american chodil na taku stranku ako je hojko(nic proti tomuto foru ale americke alebo anglicke fora su ovela lepsie a obsiahlejsie!)oni maju svoje komunity kde obcas zajdem aj jaLes napísal:Ahojte ovecky, zase som bol "bombardovany" e-mailami s prianiami na moju fyzicku likvidaciu a pozvankami niekym, kto sa nazyva Hojko, na toto forum. Tak som tu a co nevidim? Niektori z Vas maju uz celkom slusne rozbehnutu paranoju v hlavach, t.zn. vidite Lesa vsade, kam sa pozriete. Les a p4ra nieje ta ista osoba ! Pisal som vam to pred 2 rokmi, pisem Vam to aj teraz. Niektori z Vas by sa mali dat vysetrit minimalne u psychologa, ale ja by som odporucal radsej psychiatra, predsa len - istota je istota. Psycholog lieky predpisovat nemoze, tak by ste niektori chnapli 2 muchy jednou ranou...
, takze zbytocne si zatazujes svoj pohodovy americky zivot robenim reklamy na toto forum
a opakujem hlavne pre toho kto mi zmazal prispevok ze len jedna ovca existuje na tomto fore a to som ja ok?