ach tí rodičia..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

p4ra napísal:Nerozumiem jednej veci, preco si vsetci myslite, ze akonahle mate 18, ze zivot sa tak rapidne meni? Preco si myslite, ze uz si mozete robit co chcete? Niektorym stale nedochadza, ze ti rodicia sa o vas este stale staraju, tak logicky maju narok vam rozkazovat? Ked uz sa ohrnate tym, ze mate 18, mozete si robit co chcete, tak si najdite pracu, odstahujte sa, byvajte sami. Potom ano, mate pravdu, nikto vam nemoze rozkazovat a hovorit, co mate, a co nemate robit. Dovtedy by ste mali byt radi, ze mate tolko stastia, ze sa o vas niekto stara a zalezi mu na vas.
no ty si dobry v 18tich rokoch najviac ludi chodi do 3. rocnika na strednej skole tak mi povedz kde sa mam vtedy odstahovat alebo najst pracu ak to vies a povies mi to tak okamzite padam z domu :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sheep napísal:no ty si dobry v 18tich rokoch najviac ludi chodi do 3. rocnika na strednej skole tak mi povedz kde sa mam vtedy odstahovat alebo najst pracu ak to vies a povies mi to tak okamzite padam z domu :D
Ved to je cela pointa.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep napísal:no ty si dobry v 18tich rokoch najviac ludi chodi do 3. rocnika na strednej skole tak mi povedz kde sa mam vtedy odstahovat alebo najst pracu ak to vies a povies mi to tak okamzite padam z domu :D
Presne o to ide. Nevieš sa sám o seba postarať, tak musíš rešpektovať to, čo ti rodičia povedia, prikážu, zakážu, či poradia...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

erytrocyt napísal:Presne o to ide. Nevieš sa sám o seba postarať, tak musíš rešpektovať to, čo ti rodičia povedia, prikážu, zakážu, či poradia...
no ja mamu respektujem ale urcite preto ze sa omna stara nebudem teraz stavat na hlavu...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nikto ti nekáže aby si sa stavial na hlavu. Ide o to, že rodičia ti chcú len to najlepšie, a aj keď to občas tak nevyzerá, niektoré veci pochopíš keď budeš starší. Ale vážne, uvidíš.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

erytrocyt napísal:Nikto ti nekáže aby si sa stavial na hlavu. Ide o to, že rodičia ti chcú len to najlepšie, a aj keď to občas tak nevyzerá, niektoré veci pochopíš keď budeš starší. Ale vážne, uvidíš.
Presne tak. Si spominam, ako som rebelil voci rodicom v 16-17. Haha. Daleko to nezaslo.
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OphusS »

Sheep napísal:tak ich ignoruj a chod kde chces , 18 uz mas a si slobodny clovek...

a inak nic proti ale to su trochu divni rodicia ked mas 18 a chalana a oni ti povedia ze nikde nejdes, dost debilina podla mna....
hej aj podľa mňa ...
Nemaju v tebe dôveru, kedže si ich oklamala, ako si spomínala. Pozri ... Moji rodičia sú radi ked niesom doma :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

OphusS napísal:hej aj podľa mňa ...
Nemaju v tebe dôveru, kedže si ich oklamala, ako si spomínala. Pozri ... Moji rodičia sú radi ked niesom doma :D
Heh to aj moj foter v robote stale vytrubuje ze ja sa domov pomaly chodim iba vyspat a občas ani nie to :lol: (ja s otcom robim v rovnakej firme )
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ved dobre!" to je všetko pekné, ale podľa vás je normálne, aby ju takto obmedzovali? fajn, rešpektovať rozhodnutia, jasne-ale TOTO?
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

to mahulien :

Jasne ze mas narusenu doveru, kedeze zistili ze len co ta prvykrat pustia von uz ich oklames.
Keby si zacala chodit po baroch od 15-tky nic vazne by si nevyviedla, casom by sa hranice posuvali a v 18-tke by ti tolerovali ovela viac, ako ked si zacala chodit iba teraz.

Poznam baby ktore maju 17-18 a su na tom minimalne podobne ako ty.

Boja sa o teba pretoze ta beru tak ze este nemas ziadne skusenosti a lahko by ta mohol niekto zmanipulovat a mohlo by sa ti nieco prihodit.

Doveru si lahko vybudujes sposobom. (ako keby od 15-stky) :)

prve 3 weekendy ti dovolia byt von do 21:00, .. ok v poriadnu dodrzis.
o mesiac mozes uz byt von do 22:00 ... a stale si buds vyhobijat dlhsie a dlhsie. ... samozrejme dohodu musis dodrzat.
a za 1-2 roky... uz ako tu pisal chalan , prides sa domov iba najest :D

mozno trochu prehnane, :) ale ide o princip
Napísať odpoveď