objednal som si 4G dsl pripojenie a potrebujem k nemu router kedze chcem zapojit viacej pc, t-com ponuka ten draytek, ale sa mi zda dost slaby tak ze ci mozem pouzit vlastny router? Planujem tento: http://www.alza.sk/wifi-pristupovy-bod- ... d72205.htm
kludne mozes aj svoj kupit...nemusis od nich brat...ja som mal uz dsl a prechadzal som na 4G tak modem som mal kedze mam napichnuty len jeden pc a dala mi len pristupove kody
heh ja by som iba k tym vlastnym routrom dodal ze kamaratovi sa stala taka prihoda u telekomunistov ze mal rychost tušim 1536/256(za to platil ale realne mal iba nejakych 1024/(neviem kolko ) a dosiel do T-com a tma ho odfajcili ze to mu sposobuje jeho router ze vina je na jeho strane ze si mal zobrat ten čo oni ponukaju (samozrejme predrazeny ) ...toto keby mi povedal ta krava za pultom čo sa pomaly a ni do sietí nevyzna (čest vynimkam)tak im tam spravim scenu jaq hrom ....Vravim iba preto aby ste si dali bacha
no ja hlavne potrebujem print server, a aby sa dalo nastavit obmedzenie rychlosti pre nejaky port pre pc....a jasne ze treba ADSL2+ modem az taka lama nesom.
GunZ napísal:no ja hlavne potrebujem print server, a aby sa dalo nastavit obmedzenie rychlosti pre nejaky port pre pc....a jasne ze treba ADSL2+ modem az taka lama nesom.
načo print server????? ved print server je pre pripojenie tlačiarne obmedzit rychlost pre dane PC porty dokaže predsa každy router.....