nejdu mi hry
nejdu mi hry
poradte mi co mam robit ked naistalujem nejaku hru tak mi nejde spustit a vypisuje ze musim restartovat aplikaciu 
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja by som odporucal:
otvorit dokoran okno
odhrnut zaclonu
postavit "PC" do stredu izby
zohnat boty s tvrdou spickou
rozbehnut sa plnou rychlostou
a odovzdat kineticku energiu pocitacu prostrednictvom boty
alebo skusit reinstal windowsu a neinstalovat kadejake tweaky a programy, ktore nejako extra zasahuju do systemu. potom by to malo ist. no a ked ti nepojde na cistom XP, tak potom vid navod hore
otvorit dokoran okno
odhrnut zaclonu
postavit "PC" do stredu izby
zohnat boty s tvrdou spickou
rozbehnut sa plnou rychlostou
a odovzdat kineticku energiu pocitacu prostrednictvom boty
alebo skusit reinstal windowsu a neinstalovat kadejake tweaky a programy, ktore nejako extra zasahuju do systemu. potom by to malo ist. no a ked ti nepojde na cistom XP, tak potom vid navod hore
Omyl... niektoré distribúcie linuxu sú na ovládanie jednoduchšie ako wokna (napr. ubuntu) a iné zase zložitejšie (Debian). A aj na linuxe sa dajú rozbehnút windowsácke hry Keď máš na linuxe emulátor WINE (Wine Is Not an Emulator). Potom je tu sice 10 - 40% strata výkonu ale ide to.triple napísal:čo si linux.. ? si myslím že linux používajú ludia čo sa už vyznajú trocha viac.. a nebudú sa pýtať prečo im nejdu hry
Pred reinštaláciou Wokien doporučujem nainštalovať linux a pustiť hru cez wine. Keď to pôjde tak je niečo zle s woknami.
P.S. A nezabudni si pred inštaláciou linuxu zmazať nejakú partíciu alebo aspoň jej časť aby bolo miesto kam linux dáš. Keď máš napr 4 rovnako velké partície tak pri inštalácii linuxu nevieš, ktorá je ktorá
P.P.S. wokna = windows
P.P.P.S. - Niektoré linuxy sa musia napáliŤ na DVD. Nedoporučujem dávať 1.5GB linuxový systém na 700MB CDéčko, tak ako som sa o to kedysi pokúšal ja. (písali že CD tak som to dal na CD. )
P.P.P.P.S. Linux je zadarmo