pripad toho maldeho sa na tom fore rozoberal hned po premeire... ono totiz nova prva uverejnila spravu o "prvom ceskom kinoripe" (nekamenujte ma, odkazovany clanok som necital)... bali sa totiz ze im zhabu servery...
fizz: zaujimavy nazor... nie kazdemu sa paci to co inym
Páchateľ pochádza zo sedemtisícového mestečka Kaplice v okrese Český Krumlov. V rovnaký deň, ako polícia piráta vypátrala – v piatok, sa na okraji tohto mestečka pokúsil upáliť 19-ročný muž. Ako pre TASR spresnil policajný hovorca Michal Marušák, oba prípady navzájom nesúvisia a ide o rozdielne osoby.
konecne som to videl aj ja, priemerny animak, neviem ako su na tom najnovsie serie simpsonovcov (videl som len po 13) ale film nebol ani zdaleka tak vtipny ako serial, ked sa to tak vezme tak asi 2x som sa za cely film zasmial
4/10
mne sa film velmi pacil, pripadal mi ako predlzena cast serialu...kvalitne foriky, narazky a kulturne odkazy, suche vtipy - presne to som od toho ocakaval a nesklamalo ma to. Moja naj scena je ked Homer lezi v sneho, stara odozenie ladoveho medveda a ten cestou odkopne len tak mimochodom akehosi psa, alebo co to je ) super moment.
Vcera konecne ten film dorazil ku nam do kina, tak som si ho bezal pozriet. Osobne sa mi velmi pacil 5/5. Cele kino sa rehotalo na super hlaskach a vtipnych situaciach, ktorych bolo vo filme neurekom.
ten film nema chybu, 5/5 , v kazdej casti je nieco haluz a nieco nuda ale myslim si ze tu 100 za ten film neboli vyhodene penizaze, radsi ist na nejaky film ako sediet doma a kupovat si chipsy
to keby pozatvarali kazdeho kto siri warez, tak to by mohli rovno zakazat internet, alebo by mohli stavat nove vaznice, lebo to by tu zavreli skoro kazdeho pouzivatela PC
konecneee to bolo aj u nas v LC a musim povedat paradny film, u nas bolo tak do 50 ludi co pri kapacite do 200 ludi bolo trosku prazdno ale inac parada
to pHysIQ: preco myslis divne? sak ked sme este za starych cias boli so skolou v kine na Gladiatora tak na konci sme tlieskali a hulakali (hlavne ked konecne maximus zabil toho cisarovho syna co zabil svojho otca marca aurelia) ale zalezi od filmu a deju ci tak zaujme a vtiahne do deja filmu
a aby som ostal pri teme tak simpsonovci bolu super ale to asi vsetci vieme
Bol som na ten film vcera Simpsonovcov som nepozeral pravidelne .... ale film bol skvely super ....nemam slov vobec nelutujem tie peniaze.... sa mi velmi pačilo ako Bart a Homer nachytali na konci toho riaditela EPA .... ze šah mi na zadek ..... PS: Dufam ze bude dvojka